Xamel Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Cap space hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 ja bym brał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Bynum wybrał najgorszą ofertę i widzę że niepotrzebnie wycofałem ofertę Ajincy, bo pewnie by ze mną podpisał, ale nie ma co narzekać, Tomić też daje rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 hello Kevin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Rostery beda dzis wieczorem sorry za opoznienie, koncerty;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 temat FA uzupelniony;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 tylko mi link do nowego csv nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 nie tylko, a przydałby się piczek w excelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 link juz wbity prawidlowo jest excel, oczywiscie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 I co ja niby tego Randolpha odpuszcze jak mam teraz 27mln? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 możesz go przepłacić, to teraz jest w modzie. szczególnie w nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Daj mu maxa i tyle. Nie będziesz miał problemu co zrobić z wolną kasą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Hehe ale komisze dowcipni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ten Randolph jest dobrym fitem dla Jordana, za 8 baniek jak znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 To sie na 8 nie skonczy mam przeczucie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Jak pójdzie za 8 to spoko, ale wątpię. Mało dobrych FA zostało a niektórzy dalej mają dużo hajsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Toronto Raptors $16 490 677 Joe Dumars - 8 000 000, 3 lata, 0% Serge Ibaka - 3 000 000, 2 lata, 0% Yi Jianlian - 5 490 677, 2 lata, 0% Steven Hill - minimum DeAndre Jordan - minimum Gary Grant - minimum Kemba Walker - minimum Amir Johnson - minimum Kevin Willis - minimum Kelvin Ransey - minimum Serge Ibaka - 3 000 000, 5 lat, 0% - nowa oferta Steven Hill - minimum - nowa oferta DeAndre Jordan - minimum - nowa oferta Gary Grant - minimum - nowa oferta Kemba Walker - minimum - nowa oferta Amir Johnson - minimum - nowa oferta Kevin Willis - minimum - nowa oferta Kelvin Ransey - minimum - nowa oferta Zrobiłem takie durne przetasowanie ze względu na kolejność wprowadzania ofert.... no tak, tyle tylko, że po czasie. ostatni post xamela również jest po czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Etap Free Agency kończy się w piątek dnia 11/07/2014 o godzinie 20:00 plus 5 minut za każde przebicie w ostatnich 5 minutach Wydaje mi się że mój był o czasie. Ty dopiero zaproponowałes inna interpretację, ale zapis jest stary. Moje przebicie +5 min Przebicie letalleca +5 następnych minut. Ale nie będę się rzucał za inna interpretację tylko to napiszcie w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 no trudno, ciężko teraz wyłapać ten koniec etapu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Etap Free Agency kończy się w piątek dnia 11/07/2014 o godzinie 20:00 plus 5 minut za każde przebicie w ostatnich 5 minutach Wydaje mi się że mój był o czasie. Ty dopiero zaproponowałes inna interpretację, ale zapis jest stary. Moje przebicie +5 min Przebicie letalleca +5 następnych minut. Ale nie będę się rzucał za inna interpretację tylko to napiszcie w temacie. zobacz xam ... Twoje przebicie było o 19:55. Więc to sprawiło, że zakończenie etapu z 20:00 przesunęło się na 20:05. następnie ofertę wrzucił lettalec o godzinie 19:59. Więc na 6 minut przed zakończeniem etapu, bo po Twojej ofercie zegar został zmieniony. Więc oferta lettaleca nie wydłuża czasu etapu, gdyż nie było a mniej niż 5 minut. no i jest ten zapis w zasadach etapu ... Przebicie lub wyrównanie oferty na mniej niż 5 minut przed zakończeniem etapu, wydłuża etap o kolejne 5 minut. W przypadku gdy podczas ostatnich 5 minut wystąpi więcej niż jedno przebicie/wyrównanie (np. jedno po drugim), to pod uwagę brane jest pierwsze, które wpływa na przedłużenie etapu.to właśnie odnosi się do Twojej oferty i lettaleca. ten zapis jest od pierwszego etapu FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi