SlaKB Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 No szło powoli , bo wiele osób zapominało o swoich wyborach, a ja byłem trochę zajęty. Teraz niestety nie mogę chodzić i mam multum wolnego czasu więc wszystko ogarniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Mam nadzieje że to nic poważnego i ze wkrótce przestaniesz ogarniać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 W środę się okaże czy poszły więzadła czy jednak to coś mniej poważnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 W poniedziałek ruszamy z FA. Pierwszy raz na zmienionych zasadach. Wszyscy o tym wiedzą czy rozsyłać info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ja dla świętego spokoju rozesłałbym info... Bo szczerze mówiąc sam nie pamiętam na czym stanęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Jedyną zmianą jest to, że etap trwa od poniedziałku rano do wieczora w piątek i każde przebicie na mniej niż 5 minut przed zakończeniem etapu, wydłuża etap o 5 minut. Ale zaraz wyślę info. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 A możesz stworzyć temat na dzień pierwszy fa, dac to info najpierw, potem nornalbe zasady składania ofert a potem zamknac temat? Otworzysz go jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Nie wiem czy ja mogę zamykać temat a później otwierać , bo nie mam moda? Poza tym zasady składania ofert itd. się nie zmieniają tylko jedyna zmiana jest w tym że etap trwa od poniedziałku do piątku i przebicia na 5 minut przed końcem wydłużają etap o 5 minut. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jak to nie masz moda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 zamykać tematy maga tylko moderatorzy, a SlaKB nim nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jak to nie masz moda?? Nie dali mi do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ale zrobiłem burdel ... A moda powinieneś dostać jako komisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Weź Xamel napisz to jeszcze raz, bo nie wiem co Ty wykombinowales.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Znowu złączyło. Może później się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Musisz poczekać jakieś 10-15 minut, wtedy nie łączy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 przyszłość spursów zależy od jednej decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Nie bylo mnie troche, sorry za brak informacji generalnie mialem minimalny dostep do neta, postaram sie juz pomgac SlaKB, ktory wykonal ostatnio sporo roboty sam nawet temat z zastrzeganiem birdow juz sie skonczyl;/ Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 przyszłość spursów zależy od jednej decyzji Na 95 % Jordan zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jak widzicie nowym GM Heat został Krzemo, także wszystkie oferty trade itd. kierować do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Właśnie zobaczyłem, że mój nowy center (Spurs) - Ervin Johnson ma 6'1 wzrostu - proszę o poprawkę (pewnie miało być 7'1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi