tomeczeg20 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ile osob byloby w stanie pojechac do Berlina na mecz? Ceny na niemieckim ebayu wachaja sie okolo 100 euro za dwa bilety. To i tak nie jest duzo jak pomysle ze za bilety na Nets Hawks w Londynie ludzie zyczyli sobie po 150 funtow za sztuke. Jakby zebralo sie troche osob to moglbym ogarnac logistyke itpw Berlinie bylem kilkanascie razy i moge nawet zabawic siee w przewodnika Oczywiscie plany diably wezma jak Duncan skonczy kariere po tych Finalach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 im in wlasnie takiej propozycji szukalem zebysmy w kilka osob sie zebrali i z kims kto juz zna miasto gdzie bedzie mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 ja mogę 4 osoby zgarnąć do samochodu z trasy Warszawa - Łódź-Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Widzę, że dalej nie ma chętnych na trip do Stambułu, żeby SAS zobaczyć? Ja skusiłem się ze względu na tańszy bilet na mecz, chociaż tutaj bilety lotnicze pewnie i tak zrobią różnicę i wyjdzie na to samo, albo nawet Stambuł wyjdzie drożej, ale co tam, rok temu Oktoberfest (oczywiście nie w Berlinie), zaliczony, więc w tym roku do Niemiec już nie jadę i zjawię się po azjatyckiej stronie Stambułu z nadzieją chociaż zobaczenia Timmy'ego i Popa. Lecę z dwoma ziomkami, ja na pewno z Wawy, oni pewnie też, bo z Krakowa raczej będzie im ciężko. Mecz jest 11 października. Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Tomek4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ja wstępnie się zgłaszam, ale określę się na 100% po finałach. Jak Tim nie powie że kończy karierę to czemu nie. Nie jest tam jakoś specjalnie daleko. Dla mnie zdecydowanie taniej (i szybciej) wychodzi samolot, ale to pewnie będzie jeszcze do uzgodnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 U mnie to samo,zależy od Duncana,ale wstępnie in.Kiedy ten mecz i do kiedy trzebaby się określić żeby jeszcze bilety można było ogarnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 dobre pytanie, ja mam do Berlińskiego rzut beretem i mógłbym spokojnie nawet pociągiem dojechać, zależy właśnie kiedy bo będę miał full roboty niedługo, ale pojechać bardzo bym chciał bo zawsze się niby wybieram, ale nigdy nie docieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) 8 październik bilety tutaj: http://www.eventim.de/tickets.html?fun=evdetail&affiliate=OVC&doc=evdetailb&key=1177976$3883366&language=en&referer_info=NBA_EM_En Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Tasma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 arghh to ja odpadam, myślałem, że to coś koło sierpnia będzie... ;/ w październiku będę już prawdopodobnie w UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 ja chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 jak na razie szykuje się inwazja kibiców Spurs na Berlin powiedzcie jak to wygląda... pijecie ciepłe piwo i śpiewacie teksańskie klasyki przy akompaniamencie mandoliny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 piwa nie pijemy w ogóle ale strzelamy za to z bata i spimy w kozakach. Do klopa idziemy w kapeluszu, jemy steki niemytymi łapami i nie lubimy czarnych i czerwonych za to kręcą nas Meksykanki. wszystko oczywiscie mamy większe i zyjemy na bogato. największą przyjemność mamy oczywiście z obcowania z naturą.... czyli rogate zwierzęta ;-) kupmy może bilety grupowa aby razem siedzieć komu przesłać kasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jeszcze kazirodztwo, nie zapominaj o kazirodztwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Chcecie tam zostać na noc(pytanie głównie do Ignazza),czy od razu po meczu do domu?Pytam,bo nie wiadomo jak łatwić wolne w robocie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 jakby timmy nie zakonczył kariery i mi sie nic nie wydarzyło to chetnie bym Ci ignazz mapę trzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 po meczu noc oczywiście w hostelu przecież nie będę wracał po pijaku tylko jak człowiek się zabawie jak to w Teksasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 nie jestem pewien czy Wam pozwolą zabrać kozę do pokoju... no chyba, że będą to niemieckie niewiasty - różnica w sumie niewielka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Skonczta panie z tym mitem o niemieckich kobietach, niektore sa o wiele ladniejsze od polek, nie wspominajac o klasie Poki co przeczekalbym kupowanie biletow i czekal na decyzje Duncana. Za 2 tygodnie bedzie wszystko jasne. Co do Berlina. Niemcy ubostwiam i gdyby nie ten cholerny jezyk to moglbym tam sie osiedlic ale Berlin sam w sobie nie jest za ciekawym miejscem. Brama Branderburska, Alexanderplatz, Posdamer platz, olympiastadion, wieza telewizyjna i mozna sobie popatrZec co komuna zrobila ze wschodniego Berlina. Ahh zapomnialbym, mur berlinski nadal stoi w niektorych czesciach miasta Reistag mozna zwiedzic ale trzeba sie 3 dni wczesniej zameldowac, bez sensu. Ewentualnie zoo ktore jest ogromne i wstep wacha sie w granicach 10 euro. Naprawde warto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Wow, przecież nikt nie twierdzi, że niektóre niemki nie mogą być ładniejsze od niektórych Polek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi