Skocz do zawarto艣ci

Milwaukee Bucks

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

retro_logo_200w.jpg

Mi艂osnicy piwa powinni kibicowa膰 stolicy tego szlachetnego trunku w USA czyli Milwaukee ( dobra ziemia) ze stanu Wilsconsin nad Michigan.

bezbarwna gra w sezonie i walka o wysoki seed ale w drafcie sprawi艂a, ze do studia TV na losowanie zesp贸艂 zaproponowa艂 18 kt贸ra sta艂a si臋 na kr贸tko sensacj膮 pudelkowych portali all around the world a skala klikania zaskoczy艂a zapewne sam膮 pann臋 Mallory.

bucks-lottery.jpg

jak wyglada przysz艂o艣膰 organizacji kt贸ra ma szanse wybra膰 topowego prospecta z NCAA?

1. Salary 42.000.000 gdzie spad艂 kontrakt Carona Butlera (8M) i Sessonsa (5M) 聽ale wkroczy艂 w ksi臋gi nowiutki 4x11.000.000$ kontrakt Sandersa, amnestiowany Gooden nie licz膮cy si臋 ostatecznie spada za rok

czy tylko mi si臋 wydaje ze tak nie do ko艅ca organizacja dobrze rozlokowa艂a $$$?

11M Sanders + 8M Mayo + Ilyasova 8M + Zaza 5M + QO Udoha to 6M to dosy膰 sporo na to co dostali bux w tym roku od nich.

2) sk艂ad

Jednak偶e jakby sta艂 si臋 cud i Sanders gra艂 tak jak rok temu w CY, zdrowy w ko艅cu okaza艂 si臋 Ilya a Mayo wpad艂 w ciut m膮drzejrzy shooting mode to ekipa z nowym gwiazdorem z draftu oraz ze stosunkowymi tanimi dodatkami w osobach: Knight 4M + Delfino 3M + Gianis Alfabet.2M i Henson 2M oraz zaskakuj膮co dobry Middleton jest z marszu ciekawa ... jesli... tego jest sporo i nie wiem jak mo偶e by膰 rozwi膮zana ta sytuacja ale wydaje mi si臋 偶e Sanders na razie ma tak zani偶on膮 sytuacj臋, ze nale偶y obieca膰 mu Lakers za mega effort w przeci膮gu 2-3 pierwszych miesi臋cy ;-)

3) zesz艂y 15:67 sezon

dla super rookasa szykuje si臋 super sytuacja bo w tym roku liderem zespo艂u staj si臋:

Knight kt贸ry mimo 18/3,5/5 produkowa艂 straty 2,6 i nie grzeszy艂 %42% 32%

lepszy procentowo Sessions na razie nie ma kontraktu ale pozostaje pytanie czy jest on potrzebny ( z Nealem w sumie nie wysz艂o)聽

zaskoczenie moje budz膮 staty Middletona kt贸rego przyznam szczerze przeoczy艂em.....

to s膮 jedne z najcichszych numer贸w w lidze: 聽12,1/3,8/2,1/1,0 to ca艂kiem zno艣ne cyferki podparte 41,4%3P !!!! do tego zdrowy zagra艂 jako jedyny we wszystkich 82 meczach

zawi贸d na ca艂ej linii Ilyasowa kt贸ry m臋czy艂 si臋 z urazami i 11/6,3/1,3 z dramatycznym 41%FG to nie jest produkcja all around playera bo przebi艂 go Henson dobrze si臋 rozwijaj膮c 11/7/1,6 na 54%FG!!!

s艂abo/艣rednio wypad艂 Mayo 聽12/2/2 na 41%FG cho膰 tr贸jki zno艣ne 37%

sezon 偶ycia zagra艂 Jeff Adrein kolejny cichy bohater 11/8/1 !!!na 51%FG korzystaj膮c z 25 minut...聽

reasumuj膮c to ekipa 艣redniak贸w gdzie potencjalni liderzy Sanders/Ilya/Mayo zawiedli na ca艂ej linii ale wraz z nowym narybkiem szybko moga odrobi膰 stracony sezon i da膰 troch臋 rado艣ci kibic膮...

IMO do艣膰 szybko poprzez now膮 gwiazd臋 jak Bux trafi dobrze mo偶e to byc ciekawy zesp贸艂 tylko tych niewiadomych sporo bo max nieszcz臋艣cia ich spotka艂 rok temu i nagromadzenie si臋 s艂abiutkich wyst臋p贸w by艂o albo wypadkowa pecha albo WYJ膭TKOWO z艂ej atmosfery gdzie le艅 ci膮gnie lenia na dno......

IMO to g艂贸wne pytanie dla tej organizacji... czy to przypadek czy wrodzone lenistwo i z艂y wp艂yw jednych na drugich... sytuacja Neala (oddany do Bobs) 聽z kt贸rym w spurs nie by艂o problem贸w jest ZASTANAWIAJACA

najbardziej szokuj膮ce jest to 偶e taki do艣膰 b艂otny sk艂ad WYKR臉CI艁 najgorszy wynik defRtg聽111.8 (30th of 30) ... rozumiem dziury Knight/Neal/Mayo ale w osobach Sandersa i Ilyasowy powinno by膰 ciut lepiej niz szare dno ligii.. gorzej by膰 nie mo偶e.

4) Rotacja

masa 艣redniak贸w sprawia 偶e rotacja jest ci臋偶ka do ostateczniego rozstrzygni臋cia i wyb贸r draftu mo偶e niestety zablokowa膰 rozw贸j innych m艂odych bo zapewne przyjdzie do Bux SF Wiggins lub PF Parker...

jeden blokuje GIanisa i Middletona a drugi Ilyasowe i Hensona oraz ambitnego Adriena

co gorsze to Cavs maj膮 #1 wi臋c nie od nich nalezy wyb贸r a bedzie to mia艂o swoje konsekwencje!

Knight+ Mayo+Wiggins+Ilyasova+Sanders z 艂awk膮 (mo偶e Sessions Delfino Gianis Henson Zaza) lub Parker z pytaniem czy Ilyasova mo偶e jeszcze pogra膰 na SF (?) IMO poprzez kontuzje ju偶 NIE! brzmi swietnie i r贸wno na 10 osobow膮 rotacj臋....

KLUB IMO powinien mocno promowa膰 ROOKASA i natychmiast przehandlowa膰 jego alter ego albo Middletona / Gianisa albo Ilyasove/Hensona mo偶e z pr贸b膮 dodania kogo艣 z niskich aby wzmocni膰 inn膮 pozycj臋 ni偶 draftowan膮?

5) lato

pierwsze to wyb贸r

drugie to czy podpisa膰 Sessonsa

trzecie co zrobi膰 z Sandersem

czwarte co zrobi膰 z alterego rookasa

pi膮te jak wyda膰 brakuj膮ce 10.000.000$ w salary ( ju偶 po przed艂uzeniu Sessonsa i podpisaniu #2)

i ostatnie: JAK TO WSZYSTKO OGARN膭C?

IMO bardzo CIEKAWY OFFSEASON z 5 pytaniami聽

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Z calym szacunkiem dla tej organizacji ale bedzie najlepiej dla nas wszystkich jak Bucks znikna z powierzchni ziemi raz na zawsze.

Kiedy ostatnio Bucks naprawde cos znaczyli? Odpowiednio 30 i 40 lat temu!

Od tamtej pory sa szarakami ligi, nikt nie umie w tym miescie stworzyc porzadnej druzyny.

Jesli juz mam sie wypowiadac o ich przyszlosci to porozmawialbym z Sandersem czy w ogole ma zamiar w przyszlosci grac w kosza czy lac sie po klubach z innymi czarnuchami. Jak nie to wyslac go w cholere za picki.

Na FA sa w miare fajne nazwiska ktore moglby sie przydac Bucks w przyszlym sezonie ale kto chcialby tam grac?

Jak dla mnie to wybiora Wigginsa albo Parkera doczlapia sie do PO z 2 razy po czym przehandluja go albo sam odejdzie

True story bro

Odno艣nik do komentarza

Przez ostatnie 20 lat聽 Golden by艂o a偶 16 razy w loterii , Clippers te偶. PEwnie wielu by艂o takich fan贸w jak Ty co twierdzi艂o 偶e najlepiej jakby ich zaorali bo nikt nie pami臋ta kiedy ta ekipa co艣 znaczy艂a a tu nagle jeden draft 2009 zmieni艂 wszystko w obu ekipach plus potem odpowiednie dobranie weteran贸w jak Bogut czy Paul

@ ignazz

Co do meritum - co艣 mi nie pasuje Twoje salary bo Bucks maj膮 47 baniek w salary na przysz艂y rok na 12 graczy + pick nr 2 zabiera im dodatkowe 4,7 mln wi臋c maj膮 12 baniek na to aby je roztrwoni膰 a przede wszystkim spr贸bowa膰 dosta膰 jakiego艣 sensownego rozgrywaj膮cego

Parker/Wiggins to lepsze od wszystkiego co tam u nich biega na skrzyd艂ach wi臋c b臋d膮 bra膰 tego kt贸ry im bardziej b臋dzie pasowa膰 - Bucks to by艂a najgorsza obrona ligi i jedna z najgorszych ofensyw. Powiedzmy 偶e powr贸t Sandersa poprawi ich obron臋 ale i tak pewnie b臋d膮 bra膰 Wigginsa bo jednak na pozycjach 1-2 to u nich jest straszna bieda

Odno艣nik do komentarza

Bux na prze艂omie wiek贸w pr贸bowali co艣 robi膰, ba, raz dotarli nawet do fina艂贸w konferencji.

Koszyk贸wka to zabawny sport. Czasami z po艂膮czenia przeci臋tniak贸w wychodzi zesp贸艂, kt贸ry jest w stanie zagrozi膰 najwi臋kszym i teoretycznie bardzie utalentowanym, a innym razem wykr臋camy 15-67. Nie jestem w stanie przypomnie膰 sobie twarzy wi臋cej ni偶 5 graczy Bux z poprzedniego sezonu, wszyscy na parkiecie zlewali si臋 w jak膮艣 szar膮, bezkszta艂tn膮 mas臋. Nie chce mi si臋 sprawdza膰, kto jest/by艂 GM;em odpowiedzialnym za ruchy w poprzednim offseason, ale w Wisconsin powinni go zanurzy膰 w smole, obtoczy膰 w pierzu i przep臋dzi膰 ze stanu na kopniakach

B臋d臋 niekonsekwentny. Czepia艂em si臋 tankowania Sixers, ale w przypadku Milwaukee naprawd臋 nie widz臋 innego wyj艣cia. Odda膰 wszystko co tylko si臋 da (poza Giannisem i Hensonem) i budowa膰 od zera. Takiego Ilyasov臋 mo偶e kto艣 we藕mie, z Majonezem i Sandersem b臋dzie trudniej (ok, z Larrym pewnie te偶 kto艣 zaryzykuje). Za艂atwi膰 trenera z pos艂uchem albo z r臋k膮 do rozwijania m艂odych, um贸wi膰 Sandersa na sesj臋 z psychoterapeut膮, powciska膰 innym co tylko si臋 da.

Edytowane przez Jinks
Odno艣nik do komentarza

Co wy chcecie od tego Sandersa? Go艣膰 sezon temu wydawa艂 si臋 by膰 naprawd臋 fajnym prospectem. A 偶e potem wywin膮艂 or艂a na baletach i si臋 zkontuzjowa艂, to ju偶 trudno. W czasach, w kt贸rych DeAndre jest uwa偶any za jednego z nalepszych rim protektor贸w w lidze, Sanders mo偶e okaza膰 si臋 skarbem. Ba, Czarnym Szpliterem, kt贸ry potrafi pierd,aln膮膰 z g贸ry.
Da艂bym mu szans臋.

Odno艣nik do komentarza

ale przyznacie 偶e troch臋 ta ekipa od偶yje po wyborze ich oby Frenczaplejera

no i oby Parker/Wiggins by艂 dla nich kim艣 wa偶nym a nie takim Francisem ;-)

tego im akurat zycz臋 ale niech rozpoczn膮 od prawid艂owego etosu pracy i b臋dzie dobrze ;-)

w sumie na wschodzie poziom #3 nie jest az tak trudny:

Bulls mog膮 nie wr贸cic z kontraktem Rose'a

Wizz si臋 rozsypa膰 bez MG i TA

Nets sami wiecie co

nawet przysz艂o艣膰 Indiany choc teraz wydaje si臋 spokojna taka mo偶e nie by膰

1-2 trejdy

1-2 dobre drafty

i mamy ekip臋 dobra lub beznadziejn膮 ;-)

@ ignazz

Co do meritum - co艣 mi nie pasuje Twoje salary bo Bucks maj膮 47 baniek w salary na przysz艂y rok na 12 graczy + pick nr 2 zabiera im dodatkowe 4,7 mln wi臋c maj膮 12 baniek na to aby je roztrwoni膰 a przede wszystkim spr贸bowa膰 dosta膰 jakiego艣 sensownego rozgrywaj膮cego

Parker/Wiggins to lepsze od wszystkiego co tam u nich biega na skrzyd艂ach wi臋c b臋d膮 bra膰 tego kt贸ry im bardziej b臋dzie pasowa膰 - Bucks to by艂a najgorsza obrona ligi i jedna z najgorszych ofensyw. Powiedzmy 偶e powr贸t Sandersa poprawi ich obron臋 ale i tak pewnie b臋d膮 bra膰 Wigginsa bo jednak na pozycjach 1-2 to u nich jest straszna bieda

ja tam liczy艂em to tak 偶e Sassons dostaje jednak kontrakt ale nie daj膮 QO Udohowi bo IMO to strata kasy

Odno艣nik do komentarza

Co wy chcecie od tego Sandersa?

Mniej wi臋cej tego:

- b贸jka w barze

- z艂e traktowanie swoich piesk贸w

- publiczne wylewanie 偶ali odno艣nie ilo艣ci otrzymywanych minut

- k艂贸tnie z innymi zawodnikami przy dziennikarzach

- ca艂y worek debilnych technik贸w i flagrant贸w

- kontuzje

- pogwa艂cenie przepis贸w o narkotykach

Fajna lista, co nie? A to tylko poprzedni sezon.

Facet ma papiery na granie, ale zawsze co艣 go rozprasza. Bux mog膮 nad nim popracowa膰, ale je艣li zg艂osi si臋 kto艣 ch臋tny, to ja nie waha艂bym si臋 ani sekundy.

Edytowane przez Jinks
Odno艣nik do komentarza

Je偶eli Bucks wezm膮 Embiida, to moim zdaniem szybko powinni wykona膰 telefon do Oklahomy. Perkins + Lamb/ ewentualnie jakies picki za Sandersa. Z Lamba mog膮 jeszcze by膰 ludzie, a w Milwaukee m贸g艂by rozwin膮膰 skrzyd艂a. Z drugiej strony Ibaka + Sanders to koszmarny duet dla przeciwnik贸w

Odno艣nik do komentarza

Sporo w ich ruchach zale偶y od tego, kogo wybior膮 Cavs. Je艣li Ebiida, to b臋dzie troch臋 trudniej. Ale je艣li Joel si臋 ostanie, to powinni w niego p贸j艣膰, bez zastanowienia.聽

To te偶 sobie wylicz臋... ale mo偶e troch臋 nietypowo.聽

1. W kogo bym inwestowa艂?

Knight - ju偶 pokaza艂, 偶e startow膮 jedynk膮 to on raczej nie b臋dzie. Ale warto go trzyma膰, bo warto艣膰 ma ma艂膮 i za wiele nie dostan膮, a ma艂o te偶 zarabia jeszcze przez dwa sezony. Ukierunkowywa艂bym go do roli 6th mana na 1-2, idealnie mi do tego pasuje.聽

Giannis - proste

Henson - tani i b臋dzie z niego rado艣膰聽

rookie - bez komentarza :)

2. Niech sobie gra, zobaczymy co z tego b臋dzie, bo szanse na oddanie bez brania czego艣 na gorszej umowie s膮 minimalne.聽

Mayo - nie ma si臋 co oszukiwa膰, ch臋tnych wielu nie znajd膮. Lubi臋 OJ (podobnie jak Knighta i Sandersa), ale raczej ju偶 nic wielkiego nie zdzia艂a. Strasznie nier贸wny. Mo偶e po wyga艣ni臋ciu obecnej umowy podpisze z jakim艣 contenderem i zab艂y艣nie rzucaj膮c jaki艣 wielki rzut w PO z 艂awki, ale nic poza tym. Mo偶e ciekawie wygl膮da艂by przy silnym i mocnym PG.聽

Ilyasova - mo偶e si臋 odbuduje, chocia偶 na takiego rolsa i tak zarabia za wiele.聽

Delfino&Zaza - te偶 nie s膮 jacy艣 strasznie drodzy, a sk艂ad trzeba kim艣 domkn膮膰. Swoj膮 drog膮, nie wiem dlaczego, imi臋 Zaza zawsze b臋dzie mi si臋 kojarzy艂o z tym z Ojca chrzestnego 3. Mimo wielu lat Pachulii w lidze.聽

Middleton&Wolters&Adrien - troch臋 nie pasuj膮 do tytu艂u, ale da艂em ich tutaj. Tani i m艂odzi, warto zatrzyma膰 i obserwowa膰.聽

3. Po drafcie zdecydujemy co z tob膮 zrobi膰.聽

Larry, g艂upiutki Larry - tutaj wszystko jasne. Je艣li trafi do nich Embiid, trzeba szuka膰 wymiany, 偶eby nie traci膰 na nim jeszcze bardziej. Najlepiej w draft night i pr贸bowa膰 wyrwa膰 jaki艣 dalszy pick lub m艂odego, nawet przej膮膰 jak膮艣 kr贸tk膮 wysok膮 umow臋. Widzia艂bym go w OKC (widz臋 r贸wnie偶, 偶e dvd93 po艂apa艂 m贸j pomys艂 z innego tematu), maj膮 co odda膰... ale gdyby by艂 do wzi臋cia za future 2nd round pick to i do Lakers bym go przygarn膮艂. Mo偶e Mavs? Celtics? Ch臋tni si臋 znajd膮, wszystko zale偶y od ceny, jak膮 krzykn膮 w Milwaukee. Je艣li wybior膮 Wigginsa/Parkera/Exuma to nie ma tematu.聽

4. Ignazz, jak mo偶esz ich rozwa偶a膰?!

Udoh - je艣li Bucks nie kopn膮 go w dup臋 i zaproponuj膮 QO, to b臋d膮 kompletnymi idiotami. Typ jest zb臋dny, a jego QO w wysoko艣ci 6 mln m贸wi wszystko. Zostawi艂bym go, ale za minimum.聽

Sessions - to og贸r, nie warto inwestowa膰 moim zdaniem. Po co ma blokowa膰 miejsce takiemu Knightowi lub komu艣 z FA lub draftu.聽

5. FA

Ely s艂usznie zauwa偶y艂, 偶e powinni wpakowa膰 woln膮 kas臋 w PG. Dobrych kandydat贸w jest dw贸ch i obaj pasowaliby mi do gry razem z Mayo w s5 i Knightem jako tym trzecim, ale kto chcia艂by tam i艣膰? Chodzi oczywi艣cie o Lowry'ego i Bledose. Temu drugiemu musieliby da膰 maxa, to jasne, i liczy膰 偶e Suns nie wyr贸wnaj膮. Pierwszemu te偶 sporo, 偶eby zechcia艂 tam gra膰.聽

Podsumowuj膮c... draft to s艂owo klucz na przysz艂o艣膰. Dopiero po nim mo偶na zacz膮膰 co艣 robi膰 my艣le膰. A je艣li 艣wietnie trafi膮, to lepsze czasy (PO?) mog膮 nadej艣膰 ju偶 nied艂ugo.聽

Odno艣nik do komentarza

ale przyznacie 偶e troch臋 ta ekipa od偶yje po wyborze ich oby Frenczaplejera

no i oby Parker/Wiggins by艂 dla nich kim艣 wa偶nym a nie takim Francisem ;-)

tego im akurat zycz臋 ale niech rozpoczn膮 od prawid艂owego etosu pracy i b臋dzie dobrze ;-)

w sumie na wschodzie poziom #3 nie jest az tak trudny:

Bulls mog膮 nie wr贸cic z kontraktem Rose'a

Wizz si臋 rozsypa膰 bez MG i TA

Nets sami wiecie co

nawet przysz艂o艣膰 Indiany choc teraz wydaje si臋 spokojna taka mo偶e nie by膰

1-2 trejdy

1-2 dobre drafty

i mamy ekip臋 dobra lub beznadziejn膮 ;-)

ja tam liczy艂em to tak 偶e Sassons dostaje jednak kontrakt ale nie daj膮 QO Udohowi bo IMO to strata kasy

Tzn ich gwarantowane na przysz艂y to

11 mln Sanders

16 mln na Mayo i Ilyasove

5,2 Zaza

3,25 Delfin

3, 5 Iwan tzn Knight

3,9 艂膮cznie na Hensona i Greka

1,5 mln ma Raduljice

1,8 艂膮cznie na Middeltona i Woltersa ( )teorii mog膮 1 lipca wywali膰 Middeltona ale nie s膮dz臋 aby za 920 tys znale藕li kogo艣

To daje jakie艣 46,15 i to bez oferty dla Udoha. Maj膮 jeszcze 920 wpisane na Chrisa Smitha ale to mi si臋 wydaje niegwarantowane

Salary na przys艂y rok

minimum ma by膰 ok 57 mln a cap na poziomie 63-65

聽tego co widz臋 to nr 2 draftu w pierwszym roku dostanie 4,1 mln

A wi臋c Koz艂y b臋d膮 mie膰 50,2 mln wydane na 12 graczy i jakie艣 12 baniek do wydania.W teorii mogliby szarpn膮膰 si臋 na takiego Vasqueza czy Lowry'ego

Odno艣nik do komentarza

Matek ;-)

przecie偶 napisa艂em "

Udoh = strata kasy"

a Sessonsa da艂em w jedno z kluczowych pyta艅 czy podpisywa膰.... gwoli 艣cis艂o艣ci

choc tu akurat nie jestem taki pewnien czy go tak zrzuci膰 bo je偶eli po takim sezonie bya艂aby przecena to czemu nie?

przy dobrym podpisanym kontrakcie m贸g艂by by膰 do艣膰 dobrym dodatkiem do Sandersa Larrego ;-)

a偶 tylku PG to nie ma a na takiego rezerwowoego zawsze si臋 kto艣 znajdzie jak si臋 Tobie podstawowy po艂amie w RS.....

Odno艣nik do komentarza

Matek Brandon Knight to parodia koszyk贸wki. Niech go wyrzuc膮 za jakie艣 2 rundowe picki z 2020 roku.聽

Bucks przysz艂y sezon tankuj膮 i dopiero za rok w lato spodziewa艂bym si臋 powa偶nych zmian a jak dobrze rozdaliby Sandersa i Mayo to mog膮 my艣le膰 o zostaniu jedn膮 z lepszych ekip na wschodzie.聽

Odno艣nik do komentarza

Po ekscesach Sandersa, nie wiem kto b臋dzie gotowy go wzi膮膰. Przychodz膮 mi do 艂owy C's je艣li Bucks wzi臋liby umow臋 G-Wallace'a, albo Hawks je艣li chc膮 przesun膮膰 Horforda na 4.

PG to my艣l臋, 偶e zostawi膮 tam Knighta, a Sessionsa powinny odpu艣ci膰 albo zostawi膰 za niewielk膮 kas臋. Mayo powinni si臋 pozby膰, ale to samo pytanie si臋 nasuwa, kto go we藕mie z jego 16mln przez kolejne 2 lata i po kiepskim sezonie.

Udoha jak napisa艂 Matek powinni pu艣ci膰 skoro s膮 Sanders (jesli zostanie), Zaza, Raduljica czy Henson.

Nowy owner, franchise player, paru roles贸w mo偶e za 2 lata Bucks stan膮 si臋 naprawd臋 fajn膮 ekip膮, cho膰 kto wie czy na s艂abym wschodzie je艣li b臋d膮 zdrowi nie b臋d膮 si臋 bi膰 o PO.

Odno艣nik do komentarza

@ignazz

Mnie tam ten Sessions ani troch臋 nie czaruje i ta艅szych PG na jego poziomie na 艂awk臋 mo偶na dosta膰 z FA na luzie. Dodatkiem jakim艣 do Sandersa to on te偶 nie b臋dzie, najwy偶ej straszakiem. I nikt nie b臋dzie go w przypadku rozm贸w o Larrym rozpatrywa艂 w kategorii "atrakcyjny dodatek". To do niego trzeba by艂oby dawa膰 dodatki, 偶eby kto艣 chcia艂 go przej膮膰.聽

Je艣li dadz膮 mu jakie艣 16/4 to b臋dzie b艂膮d.聽

Sorry za tego Udoha. Tyle napisa艂e艣, 偶e聽po przeczytaniu wszystkiego聽zakodowa艂em sobie, 偶e da艂by艣 mu QO.聽

@wowo

A ja Knighta lubi臋 i jako pierwszego rezerwowego na 1-2 widz臋 jak najbardziej. Mo偶e Billupsem nie b臋dzie (huh te przeddraftowe por贸wnania), ale jest m艂ody, ma dobre warunki i w dodatku tani jeszcze przez jaki艣 czas. 艁atwo m贸wi膰 "pozby膰 si臋", ale kim艣 sk艂ad trzeba domkn膮膰.聽

Edytowane przez matek
Odno艣nik do komentarza

jak chc膮 tankowa膰 to IMO i Mayo i Knight to powinni by膰 ich podstawowe pionki, mogliby sie pokusic o Thomasa ale jesli nadal tank to Vasquez powinien dla nich byc tym gosciem tudzie偶 taki Aaron Brooks.

Lowry raczej na to nie pojdzie.

Ogrywac ogrywac i jeszcze raz ogrywac Hensona, Abecad艂o i Parkera/Wigginsa, zostawic Woltersow, Zaze i Adrienow, Delfin nigdzie nie pojdzie po takim sezonie, Sessions jest im zbedny, powini szukac m艂odych.. Napier? w jakims draftnight dilu.

ciezko bedzie spuscic Turka, choc mysle, ze chetny by sie znalaz艂 za jakas cene rozs膮dn膮, choc kontrakt ma suty

Mddltn to dobry material na zmiennika.

Wiggins i Alfabet mogliby grac wymiennie na sg/sf, Henson w pyte minut jako pf ewl. na srodku z jakims small ballem Heat/pieruny.

Sandersa mogliby tez pchnac, moze jako mentor albo ucze艅 rim protector dla Cuzyna ;]聽

w艂sciwie przy takim pe艂n膮 geba starterze Hensonie to i Monroe by sie 艂adnie odnalaz艂.

marzeniem by艂by Henson w trykocie Kings obok Cuzyna za jakiegos JT+Derrick albo za #8, c*** nawet MacLemura bym po艣wi臋ci艂.

Edytowane przez Tizz
Odno艣nik do komentarza

Zabawne, gdzie艣 dyskutowali艣my o PF pasuj膮cych do Monroe czy Boogiego i totalnie zapomnieli艣my o Hensonie. Trio absolutnie do zatrzymania to on, ABC i rookie. Knight z 艂awki jeszcze jako tako ujdzie, ale nie przywi膮zywa艂bym si臋 do niego. Zaza tak samo. Ch臋tnie napisa艂bym co艣 o przydatno艣ci Adriena czy Middletona, ale jak ju偶 wspomnia艂em, nawet nie wiem jak oni wygl膮daj膮.

Sandersa widz臋 w Mavs, mo偶e pod komend膮 Carlisle naprostowa艂by si臋. Reszt臋 tej weso艂ej gromadki ci臋偶ko b臋dzie opchn膮膰 za cokolwiek z r臋koma i nogami.

Odno艣nik do komentarza

Bra膰 w pierwszej kolejno艣ci Wigginsa i wtedy zostawi膰 Sandersa. Jak p贸jdzie z jedynk膮, to wtedy Joel, a Sandersa pr贸bowa膰 gdzie艣 opyli膰, najlepiej w pakiecie z Mayo (marzy mi si臋 deal z Pelikanami za Gordona lub Tyreke: Tyreke - Alfabet - Ilyasowa - Henson - Joel to by艂by anty small-ball :) ).

Na PG bym nie podpisywa艂聽 nikogo, a za rok uderzy艂 porz膮dnie po Dragica. Moja top4 ekipa, w top2 z tych szoruj膮cych dno. Maj膮 szans臋 co艣 stworzy膰, perspektywy s膮. Tylko niech wyjebi膮 GMa, a w Jego miejsca wstawi膮 c贸rk臋 ownera - powinna by膰 dobra w negocjacjach.

Odno艣nik do komentarza

tak czu艂e 偶e szybko powstan膮 tematy o dru偶ynach z top loterii ale nie my艣la艂em 偶e a偶聽tak szybko

jak dla mnie to wezm膮 Wigginsa a Sandersa b臋de tam dalej dusi膰

jak si臋 ogarnie to mo偶e po jeszcze 2 latach tankowanie co艣 ch艂opaki wyci膮gn膮 ciekawego i mo偶e PO

Odno艣nik do komentarza

@ignazz

Mnie tam ten Sessions ani troch臋 nie czaruje i ta艅szych PG na jego poziomie na 艂awk臋 mo偶na dosta膰 z FA na luzie. Dodatkiem jakim艣 do Sandersa to on te偶 nie b臋dzie, najwy偶ej straszakiem. I nikt nie b臋dzie go w przypadku rozm贸w o Larrym rozpatrywa艂 w kategorii "atrakcyjny dodatek". To do niego trzeba by艂oby dawa膰 dodatki, 偶eby kto艣 chcia艂 go przej膮膰.聽

Je艣li dadz膮 mu jakie艣 16/4 to b臋dzie b艂膮d.聽

OK

to poprosz臋 list臋 graczy nie b臋d膮cych na rookie contract tak za 4M$na rok robi膮cych 16/3/5 i zza luku prawie 36%

Odno艣nik do komentarza

Listy nie chce mi si臋 robi膰... mo偶e by膰 jeden, pierwszy z brzegu przychodz膮cy mi do g艂owy?

Kendall Marshall聽9/3/9聽przy 40% zza 艂uku przy ponad 3 minutach mniej od Ramona. Za nieca艂y milion, wzi臋ty na stra偶aka do Lakers z FA przy wysypie kontuzji na rozegraniu, nikt inny go nie chcia艂.聽

Sessions tyle robi艂 w Bucks, gdzie mia艂 du偶e minuty (>32). To og贸r. Og贸lnie widz臋, 偶e za mocno patrzysz w tym przypadku na staty per game, ale to nie jest ani troch臋 miarodajne przy tym, co mieli w Bucks. Serio uwa偶asz, 偶e taki S.Blake mia艂by gorsze numery w tym otoczeniu? Kto艣 musia艂 to nabi膰 i ma to w wi臋kszo艣ci 艣rednie znaczenie, tak jak np. w 76ers (gdzie ET podbija艂 w pewnym momencie pod 20 ppg w tym sezonie, a w Pacers znikn膮艂). Nawet do roto strach by艂o kogo艣 od nich bra膰, bo zawodnicy raz grali mecze >30 min na 艂adnych numerach, 偶eby w nast臋pnym wej艣膰 na <10.聽

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.