Skocz do zawartości

Offseason 2014

ely3

Rekomendowane odpowiedzi

Kidd bił swoją żonę, wyruchał conajmniej dwa kluby, jeździł po pijaku i dalej nie ma żadnej łatko, więc wątpię by Ray miał za to, że poszedł do player friendly team.

Ray ma łatkę oportunisty, nie stygmat jakieś silne naznaczenie, ale zawsze szedł za koniunkturą i jakiś smrodek po sobie zostawiał w swoich zespołach. Mam tylko na myśli że jakoś specjalnie się nie przywiązywał do swojej franczyzy. Taki jest Ray i w sumie ma do tego prawo, zaznaczam to żeby nie odpisywać na posty w stylu -> "to źle że idzie tam gdzie ma największe szanse na sukcesy?" etc

----

Co do Jeta w Houston to został sprowadzony chyba tylko po to, żeby Hardena nauczyć robić swój samolocik. Bo wartość na boisku JT ma już raczej ujemną (niestety).

Allen ma już wywalone na kasę.

A nie powiedział czasem, że minimum dla weterana go nie interesuje?

Co do Jeta w Houston to został sprowadzony chyba tylko po to, żeby Hardena nauczyć robić swój samolocik.

Powód chyba był jeszcze bardziej prozaiczny - Rockets mają w tej chwili z pięciu zawodników, którzy nadają się w ogóle do zakładania dresów przed meczem.

A nie powiedział czasem, że minimum dla weterana go nie interesuje?

A nie wiem, może przegapiłem takie info, ale to mógł też mówić dla sondowania rynku. Żeby grać w Heat poświęcił 12/2 w Bostonie na rzecz 9/3. Jeżeli prawdą jest, że tak polubił Jamesa, że chce grać tam gdzie LBJ to zaakceptowanie vet min na koniec kariery nie powinno być problemem.

Jak chce pierścionek to mimo wszystko bliżej powinno mu być do San Antonio.

Mama chyba nauczyła Lebrona szacunku do starszych, bo jakoś emeryci go strasznie lubią. Najpierw Igauskas przeszedł do Miami za nim, a teraz Ray myśli nad tym samym. Jak dla mnie wyląduje z nim, nawet jeśli ma się pierścionka nie dorobić.

Wiadomo że lepiej ostatni sezon zagrać w zespole walczącym o mistrzostwo,niż w Miami z Wadem kaleką,czy w przypadku Shaqa iść do Bostonu,zamiast zakończyć karierę mimo że czuł się jeszcze na siłach.Ani Allen,ani Shaq nie byli nigdy jakimiś turbo lojalnymi grajkami,kojarzonymi z jedną organizacją więc nie widze tu robienie z siebie pionka.

Mama chyba nauczyła Lebrona szacunku do starszych, bo jakoś emeryci go strasznie lubią. Najpierw Igauskas przeszedł do Miami za nim, a teraz Ray myśli nad tym samym. Jak dla mnie wyląduje z nim, nawet jeśli ma się pierścionka nie dorobić.

Nie wiem czemu moderatorzy wyrzucili mój post nawiązujący do RappaRa, taki obrazoburczy? Czy też ktoś jest cichym fanem Delontem?

Nie ogarniam takich typów jak Allen a wcześniej Shaq. Żywe legendy, pierścionki zdobyte, hajs się zgadza, HoF pewne... O co im chodzi, że robią z siebie pionków na starość?

Jeżeli koszykówka byłaby najważniejsza w Twoim życiu, a przy okazji zarabiałbyś na niej olbrzymie pieniądze to tak po prostu chciałbyś kończyć karierę? Nie sądzę i wcale nie mam na myśli względów finansowych, ale chodzi mi o głód koszykówki i przekraczanie siebie -> vetsi, którzy czują że paliwo się kończy, zazwyczaj mają coś do udowodnienia.

Poza tym nie wiem czemu uważasz że Shaq czy Judas robią z siebie pionków na starość, obydwaj u schyłku karier byli bardzo solidnymi zawodnikami i co więcej kluby wyrażały zainteresowanie ich usługami. 

Pionkiem na starość to stał się (niestety) przez kontuzje Stivi N.

Nie ogarniam takich typów jak Allen a wcześniej Shaq. Żywe legendy, pierścionki zdobyte, hajs się zgadza, HoF pewne... O co im chodzi, że robią z siebie pionków na starość?

Widziałeś ten rzut:

?

Więcej warty niż połowa zawodników, co na starość pewnie poświęcają się rodzinie.