Mentor Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Mam nadzieje, że dzisiaj juz się dowiemy gdzie wyląduje Carmelo bo nudzi to czekanie To może zależeć od Bosha, Jeżeli Chris weźmie to co mu oferują Rockets to Miami będzie miało miejsce na Carmelo. Mam nadzieję, że oni się tam generalnie jakoś komunikują. Żeby nie wyszło, że Carmelo czeka na decyzję Bosha, Bosh czeka na decyzję Jamesa a James na decyzję Carmelo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiss Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Wierzysz, ze Melo wezmie 14/15m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 '' Paul Pierce is a free agent, but he doesn't seem to care that much. In the midst of the beginning of the free agency period, Pierce is at the World Series of Poker participating in the Texas Hold'em style tournament - See more at: http://hoopshype.com/rumors.htm#sthash.YhmKTvsO.dpuf " wyjebane miej i się z tego śmiej!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) "Pierce is at the World Series of Poker participating in the Texas Hold'em style tournament" Pewnie dlatego chce te 10 mln na sezon. High stakes fajna sprawa ; ) Edytowane 8 Lipca 2014 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 To nie pierwszy raz gdy Pies gra na Main Event WSOP (Farmar tez gral, nawet doszedl do kasy). Slabosc PP do poksa jest znana i w sumie lepiej tak spedzac wakacje na FA niz tak jak Big Baby z DeAndrzejem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 w sumie lepiej tak spedzac wakacje na FA niz tak jak Big Baby z DeAndrzejem podróże kształco, nie wiem o co ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Pisalem z perspektywy zawodowego koszykarza, powinienes wiedziec, ze mi takie podroze nie przeszkadzaja (sam w NL bylem dwa razy) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Pisalem z perspektywy zawodowego koszykarza, powinienes wiedziec, ze mi takie podroze nie przeszkadzaja (sam w NL bylem dwa razy) :] z perspektywy zawodowego koszykarza sytacja przedstawia się następująco [oddajmy głos zawodowemu koszykarzowi]: także zgadzam się z Tobą, że źle zrobili jadąc latem do Amsterdamu, to był głupi, młodzieńczy błąd, ale któż z nas czasem nie podejmuje nieprzemyślanych decyzji? pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Phil próbuje oddać Amare do 76ers not gonna happen Knikcsy nie mają co oddac, bo Shumpert za 23 bańki Amarego to średni deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Czy też macie wrażenie, że od czasu "The Decision" offseason (tu mam na myśli free agents market) wygląda w NBA jak partia szachów w domu spokojnej starości i to dla tych wyjątkowo stetryczałych osobników z demencją, sklerozą i czym tam jeszcze możliwe? Szczerze nie pamiętam dokładnie (piszę z jednego z takich przybytków), ale wydaje mi się, że wcześniej to przez tydzień było po 5 konkretnych podpisów, trejdów dziennie, a później długo, długo nic, przerywane od czasu do czasu jakimś mega newsem, typu "Brian Scalabrine signs two years deal for 27.49$ a year". Teraz karmimy się plotkami i dyskutujemy o plotkach (głównie), jak na jakimś yebanym pudelku. Kocham NBA i nie wyobrażam sobie życia (tu to poleciałem...) bez tej ligi, ale miło by było od czasu do czasu, choć na chwilę odpocząć. Może nieco dramatyzuję, ale chyba męczy mnie to trochę... Ja chyba człek starej daty jestem... Pozdrawiam not gonna happen Knikcsy nie mają co oddac, bo Shumpert za 23 bańki Amarego to średni deal. Jak komukolwiek, gdziekolwiek uda się upchnąć Amare, to oficjalnie ogłaszam Byczy zarząd największymi fajtłapami wszechświata, za niemożność spylenia Carlosa komukolwiek, gdziekolwiek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Czy też macie wrażenie, że od czasu "The Decision" offseason (tu mam na myśli free agents market) wygląda w NBA jak partia szachów w domu spokojnej starości i to dla tych wyjątkowo stetryczałych osobników z demencją, sklerozą i czym tam jeszcze możliwe? Szczerze nie pamiętam dokładnie (piszę z jednego z takich przybytków), ale wydaje mi się, że wcześniej to przez tydzień było po 5 konkretnych podpisów, trejdów dziennie, a później długo, długo nic, przerywane od czasu do czasu jakimś mega newsem, typu "Brian Scalabrine signs two years deal for 27.49$ a year". Teraz karmimy się plotkami i dyskutujemy o plotkach (głównie), jak na jakimś yebanym pudelku. Kocham NBA i nie wyobrażam sobie życia (tu to poleciałem...) bez tej ligi, ale miło by było od czasu do czasu, choć na chwilę odpocząć. Może nieco dramatyzuję, ale chyba męczy mnie to trochę... Ja chyba człek starej daty jestem... Pozdrawiam Jak komukolwiek, gdziekolwiek uda się upchnąć Amare, to oficjalnie ogłaszam Byczy zarząd największymi fajtłapami wszechświata, za niemożność spylenia Carlosa komukolwiek, gdziekolwiek... z nowym CBA jest dużo mniej długich kontraktów, przeważają krótkie, więc jednocześnie spadła wartość tzw spadających kontraktów które kiedyś były siłą napędową większości tradeów to se nevrati, panie Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Czy też macie wrażenie, że od czasu "The Decision" offseason (tu mam na myśli free agents market) wygląda w NBA jak partia szachów w domu spokojnej starości i to dla tych wyjątkowo stetryczałych osobników z demencją, sklerozą i czym tam jeszcze możliwe?Bo dzieki temu zawodnicy sie skapowali jak wiele lezy w ich rekach i ze to najlepszy sposob na wplywanie na sklad przyszlej druzyny? Tzn majac kontrakt trudno wymusic na GMie sciagniecie innego zawodnika... bez tego to ustawia sie kolejka, ktora chce to zrobic ;-) Szczerze nie pamiętam dokładnie (piszę z jednego z takich przybytków), ale wydaje mi się, że wcześniej to przez tydzień było po 5 konkretnych podpisów, trejdów dziennie, a później długo, długo nic, przerywane od czasu do czasu jakimś mega newsem, typu "Brian Scalabrine signs two years deal for 27.49$ a year".Jak ktos wspomnial wczesniej kontrakty byly dluzsze, wiec mniej topowych FAsow ladowalo na raz na rynku. Teraz karmimy się plotkami i dyskutujemy o plotkach (głównie), jak na jakimś yebanym pudelku. Kocham NBA i nie wyobrażam sobie życia (tu to poleciałem...) bez tej ligi, ale miło by było od czasu do czasu, choć na chwilę odpocząć.Nie martw sie, bede 2 miesiace przerwy... chyba, ze ktos planuje ogladac Mistrzostwa Swiata ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 I jak tam na twitterku? Wiadomo cos o Melo czy nic ciągle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Dziś Niemcy zabrali show, Melo nie będzie nawet próbował konkurować z tym, mimo że jest z USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Podobno LMA nie ma zamiaru przedluzyc z Blazers w te lato, ale nie wyklucza tego za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 W przyszłe lato to Blazers juz beda zespołem Lillarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Tylko po co? Przeciez po odpadnieciu usa nikt w stanach juz mundialu nie oglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Hayward dostał maxa od Hornets. Pora umierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Hayward dostał maxa od Hornets. Pora umierać. E tam, Jazz mają zamiar to wyrównać. Więcej, niż dostał Lowry, nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Jak Jazz to wyrównają to będą większymi kretynami od Jordana...kolejny max dla gracza, który na niego kompletnie nie zasługuje...wolałbym przez cały sezon grać duetem Burks i Hood niż pakować się w tego białasa za taką kasę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi