LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Bulls, Hornets i Wizz, jak dla mnie te ekipy zyskaly spora glebie w rosterach. Nie moge sie doczekać jak beda wygladac w nowej wersji. Zwlaszcza WSH - Wall, Pierce, Beal, Porter i Rice Jr SICK! dawać ten RS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BiałaCzekolada Opublikowano 22 Lipca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Znacie to? Samolot pasażerski lecący nad Pacyfikiem uległ wypadkowi i jedyny ocalały katastrofy - Jerry Reinsdorf znalazł się na bezludnej wyspie. Spotyka złotą rybkę, która pozwala mu wybrać tylko 3 rzeczy, które otrzyma aby przetrwać. Reinsdorf bierze nóż, krzesiwo i Kirka Hinricha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Bulls znów w wyscigu po miłość from minnesota... To ze wg źródła sa w stanie poświęcić taja lub/i butlera to jeszcze bylbym w stanie zrozumiec, w imie zasady mozesz dostac allstara to bierz allstara (choc wg mnie koles nie pasuje i to zajebiscie do bulls), bulls bez tej dwojki staja sie automatycznie duzo slabszym zespolem, nawet z kochasiem po stronie ataku, bez jednego byloby ok ale utrata 2/3 trzonu defensywnego burzy caly system Ale jak czytam ze noah moze byc on the mix to mnie juz nie tylko krew zalewa ale kurwica bierze. Noah zjada lovea zawsze wszedzie o kazdej porze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 W dniu 22.07.2014 o 22:10, josephnba napisał(a): Ale jak czytam ze noah moze byc on the mix to mnie juz nie tylko krew zalewa ale kurwica bierze. Noah zjada lovea zawsze wszedzie o kazdej porze. Weź się nie wygłupiaj - dobrze, że tego wczoraj nie przeczytałem, bo miałbym kłopoty z zaśnięciem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 W dniu 21.07.2014 o 21:36, LeweBiodroSmoka napisał(a): Bulls, Hornets i Wizz, jak dla mnie te ekipy zyskaly spora glebie w rosterach. Nie moge sie doczekać jak beda wygladac w nowej wersji. Zwlaszcza WSH - Wall, Pierce, Beal, Porter i Rice Jr SICK! dawać ten RS! Też się jaram dcRising, mają skład głęboki jak gardło Sashy Grey! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 taj, doug, nikola za love'a. i teraz, czy lepiej miec roster: rose,brooks,kirk mikeD,snell,kirk jimmy,doug gasol,taj,nikola noah,gasol,taj czy: rose-brooks mikeD,kirk jimmy,snell love,gasol noah,gasol czy moze zakrecic sie wokol wymiany cavs-sota i: rose-brooks,kirk kevin martin,snell, kirk jimmy, doug, gasol,taj,nikola noah,gasol,taj hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 W dniu 23.07.2014 o 15:56, mycek napisał(a): taj, doug, nikola za love'a. i teraz, czy lepiej miec roster: rose,brooks,kirk mikeD,snell,kirk jimmy,doug gasol,taj,nikola noah,gasol,taj czy: rose-brooks mikeD,kirk jimmy,snell love,gasol noah,gasol czy moze zakrecic sie wokol wymiany cavs-sota i: rose-brooks,kirk kevin martin,snell, kirk jimmy, doug, gasol,taj,nikola noah,gasol,taj hmmm Bulls nie są chętni do oddawania picków, to jak ma wyglądać się zakręcenie wokół Martina? Mike <-> Kmart? To nie przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 W sumie majac gasola i zatrzymujac butlera mozna jeszcze to przełknąć, a jak daloby sie wcisnac gdzies tam mike'a za douga ten trade nie bylby az tak jednostronny, bo wg mnie mirotic, taj i mcdream to ciut za dużo za jednego niebroniącego przereklamowanego pf, ktoremu za rok trzeba bedzie dax maxa bo przeniesie swoje talenty do Cleveland... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbytek Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 dobrze gadasz, bo wg mnie bulls daja za dużo graczy off/def za jednego raczej tylko off playera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 bulla maja jeszcze minimle? twitter mi ćwierknął, ze marion rozwaza pięć klubów i Bulls są jednym z nich, tylko czy Chicago mają kasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 (edytowane) ohhhh... jaki ja byłem oburzony, jak to zobaczyłem... Ale teraz z perspektywy, to już nie wiem jak na to patrzeć... Skład: PG: Rose - (Bu) Brooks SG: Butler - (Bu) Hinrich SF: (BA?) Snell - (Bu?) - MDJ PF: Love - (Bu) - Bairstow (???) C: Noah - (Bu) - Gasol Nie wygląda to źle, a jeszcze na FA zostało kilku, którzy mogliby uzupełnić tą ekipę całkiem nieżle: Cunningham Crawford Anderson Moore Udoh A nawet jakiś Mullens, Tyrus Thomas ( ), czy cycek Gibson mieliby rację bytu i ręczniki do machania w zaistniałej sytuacji. Edytowane 23 Lipca 2014 przez Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcelek Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Rose popisuje się dunkami na obozie team USA. Ciekawe czy pociągnie do początku sezonu, bo Krzyzewski widzi go jako jednego z liderów drużyny na Mundialeiro. Lepiej niech ćwiczy spot up i nie obciąża kolan, to może jeszcze coś z niego będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montello Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 http://www.thescore.com/nba/news/546448 baaardzo jestem ciekawy jak zaprezentuje sie DR podczas MŚ ponoć wyglada dobrze ale wszystko okaże sie w meczach o stawke i tylko dlatego bede zerkał na mecze USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=oFN01ugBMak&list=UU7zHLmbmASW9zmLW8WpFm1g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warworm Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Widać głód gry, z jaką łatwością się porusza to wow. Może dunkować z impetem, ale nie gra tak na kontakcie, tylko z głową i dobrze, chociaż widząc te jego rajdy to, mam wrażenie, że nadal to bardzo szybkie tempo, oby od razu tak się nie nakręcał, a może zrobi wielki comeback jak Griffin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierap Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Szybkości z piłką na pewno Derrick'owi nie brakuje. Wjazd pod kosz też jest. Ciekawe jak z rzutem, no i czy faktycznie będzie "mądrzej" korzystał ze swojego atletyzmu. Ja jestem pełen przekonania, że będzie mocny comeback D-Rose'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Rok temu w preseason tez wyglądał świetnie, a w sezonie nie, ale wydaje mi się że miał jakąś blokadę psychiczną. Mega się jaram Chicago, tylko pytanie jak Timbidoni sobie poradzi z taką głębią składu. Nie dość, że wraca Derrick, to jeszcze podpisali za groszę top5 FA z tego lata. Plus bazując na podstawie rookie ladder mają najlepszego rookasa z mega mocnego draftu : http://www.nba.com/2014/news/07/20/rookie-ladder-after-day-10/ Jak dla mnie top4 najlepszych drużyn i mocny kandydat do tytułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooFy Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Po tym co stało się z Paulem Georgem będę drżał o każdy jego ruch. Dobrze, że gra w Team USA, łapie rytm, ale oby się nie rozsypał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Nie ma co drżeć, jak coś ma się stać to się stanie, nic nie poradzisz Mam jakieś dziwne przeczucie, że D-Rose wróci w niezłym stylu. Tak jak już gdzieś napisałem, nie MVP caliber ale 18-20 ppg na eleganckiej skuteczności w contenderze i bardziej kontrolowana gra + okazjonalne przebłyski dawnego Derricka. Bez kitu, od czasów Jordana nie czekałem tak na żaden sezon Byków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Aha i 7-24 co drugi mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi