Zodd Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 #38 Corey Brewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 # mario chalmers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 #40 Kevin Seraphin #41 Otto Porter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 # evan fournier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 #43 Tim Duncan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 #44 Kendall Marshall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 #45 Kyle Singler #46 Amar'e Stoudemire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 #47 Derrick Williams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Wesley Johnson za wybór w minidrafcie, jesli ktoś chetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 #48 Andrew Bynum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Nie no, nie wierzę - "Andżeja" Banana już wybrali, a Vinca to ode mnie nie chcą - nie do wiary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Nie no, nie wierzę - "Andżeja" Banana już wybrali, a Vinca to ode mnie nie chcą - nie do wiary... No co Ty? To nie wiesz że ja lubię się w takie bagno jak kręglarze i regularni połamańcy wpierniczać? W sumie żadne ryzyko z Bynumem. Najwyżej ze składu się usunie i tyle, a może jakimś cudem odżyje gdzieś tam (np. w NY pod okiem Jaxa - wiara czyni cuda ^^). Inna sprawa, że po prostu na wymianę po Cartera jeszcze będzie można się zgłosić skoro dałeś maxa 19fp. Bądź wyląduje na FA czyli w sumie Ci na nim nie zależy więc i czemu innym by miało Ponadto ja nie łąpię do składu graczy starszych jak 30ka. Poza Timem ale Spursi bez Tima to co to za Spursi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 # anthony bennett Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) @Zodd Dla mnie wszystko jest jasne to co piszesz, ale nie chciałem przepuścić okazji, aby ponownie Vince'a zareklamować... Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 #50 Ray McCallum #51 Nick Young Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 # jose calderon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 #53 P.J. Tucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 #54 meeks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 #55 Steve Nash #56 Martell Webster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Tak się właśnie zastanawiam, czy wspominałem już, że mam Vince'a Cartera do oddania za pick...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi