bulek Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Benon, skończ z tym Carterem, bo widać, że nikt emerytów nie zbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Benon, skończ z tym Carterem, bo widać, że nikt emerytów nie zbiera. FOCH!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Thomas Robinson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 #58 Paul Pierce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 # jarrett jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 #60 Mo Williams %61 Nalezy do Benona. Vinsanity wraca do Toronto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) I co? Jednak na usługi Air Canada znalazł się chętny... Vince Carter do Kołka23 Ja wybieram: Lucas Nogueira 22 15,00 END OF FOCH!!! Pozdrawiam Edytowane 5 Czerwca 2014 przez Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 # glen davis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 #63 Phil Pressey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jeff Adrien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Rezygnuję z dalszych picków (picku) w minidrafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Rezygnuję z moich kolejnych wyborów w minidrafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Siema, Z nudów policzyłem Wam wszystkim salary (wszystkie picki i gracze wirtualni po 15fp) Wygląda na to że połowa top10 na koniec następnego sezonu, to będą debiutanci... Tak to wyszło: Kolek23 - 393,90 Tryczek - 473,85 Zodd - 451,95 Vic - 459,05 Hermman - 446,40 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zawczasu piszę, że rezygnuję już z wybierania w minidrafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 #byron mullens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Hmmm pewnie vic powinien teraz wybierac wiec mullens anulowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 No w sumie podliczyłem to wszystko, bo 13 rund sobie przeminęło z wiatrem... Niewybrani to Mullens, Delfino, Allen, Butler, Gooden (pięciu - trzy picki draftowe, plus dwie rezygnacje z wyborów) Teraz jeszcze kominiarz mógłby wszystko zaktualizować , ale to już w temacie głównym. Ten można chyba śmiało zamykać. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Od razu możesz Bulek uwzględnić mój trade z kolek23. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 benon dlaczego wziąłeś goscia, który prawdopodobnie jesli w ogóle kiedys trafi do ligi nie zrobi wiecej niz jego aktualnia wartosc fp, tylko dla 22lat? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 benon dlaczego wziąłeś goscia, który prawdopodobnie jesli w ogóle kiedys trafi do ligi nie zrobi wiecej niz jego aktualnia wartosc fp, tylko dla 22lat? ;p Cartera i tak musiałem zrzucić, a Lucas jak nie trafi do ligi, to mam do niego prawa i o ile się nie mylę, to mogę go "stash", a z rynku FA brać kogokolwiek z zadowalającym mnie salary - lepsze to niż nic za Vince'a, nieprawdaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi