bulek Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) W tym temacie proszę o zadeklarowanie się odnośnie dalszej gry w FBX#1.Jeżeli są chętnie na przejęcie zespołu w przypadku ewentualnej rezygnacji któregoś z gmów, to najlepiej by było, gdyby byli to userzy nie związani z żadną inną ligą FBX. Generalnie obowiązuje zasada: kto pierwszy ten lepszy, oczywiście z zastrzeżeniem powyższej tezy, nie wyklucza się jednak, że w przypadku późniejszego zgłoszenia się gracza, który posiada już zespół w innej lidze zostanie on doadoptowany.Proszę o potwierdzenie chęci dalszej gry do końca maja.Na zielono GM którzy grają dalej.Na czerwono GM którzy rezygnują z gry bądź zostają relegowani.Brooklyn Nets - matekNew York Knicks - WirakoczaOrlando Magic - KrzemoMiami Heat - ms9Boston Celtics - PH#1Charlotte Bobcats - RogerWashington Wizards - KaziuAtlanta Hawks - El-ManiaqueChicago Bulls - BenonMilwaukee Bucks - TizzCleveland Cavaliers - LedleyOklahoma City Thunder - Maciek9020Golden State Warriors - Z33Minnesota Timberwolves - bulekDallas Mavericks - ObiLos Angeles Lakers - MusliPhoenix Suns - KarlSacramento Kings - SzoszonSeattle SuperSonics - BułaPortland Trail Blazers - DeTeNa początek trzeba podjąć trudną decyzję i podziękować za te kilka sezonów spędzonych w naszej lidze, Kaziowi. Niestety, ale jego ostatnia aktywność sięgająca grudnia i straaasznie dużo niewykorzystanych slotów każą szukać w jego miejsce innego usera.Zgłosił się już do mnie Kolek23, jeśli potwierdzi zgłoszenie, będzie pierwszy na liście chętnych. Chętni:Kolek23Zodd (jeśli nie znajdzie teamu w innej lidze) Vic (jeśli nie znajdzie teamu w innej lidze)Tryczek Szukarek (zrzeszony w jednej z lig) Edytowane 14 Maja 2014 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 pierwszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 drugi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam, jezeli potrzebujecie aktywnego grajka za kazia czy matka czy tez Z33 to jestem zainteresowany. Obecnie gram od 3-4 sezonow w FBX3. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Z chęcią bym swoich sił w kiperku spróbował więc jakby wolne miejsce było to się piszę (piszę też txt o zainteresowaniu przejęciem w innych # ale na swoje barki wziąłbym tylko jeden team - zależy gdzie i czy w ogóle bym załapał się). Dodam, że w żadnej lidze keeper nie gram i nie grałem więc zielono mi ale chęć jest i gwarantuję aktywność. Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez Zodd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Potwierdzam chęć udziału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 chciałbym się wpisać na listę oczekujących.. wiem że zawaliłem kiedyś (nawet dwa razy chyba) sezon w fbx#3 i nie byłem aktywny, ale to było w 2006 jakoś oraz 2009/2010.. teraz jestem starszy, mądrzejszy i odpowiedzialniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 odpowiedzialniejszy?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nie wiem kiedy nawaliles w FBX#3 ale tu nawaliles dwa razy ostatni raz bodaj 2 lata temu, dalem Ci wtedy szanse po czym nagle olales grę całe szczęście że przed sezonem to znalazłem nastepce. Spróbuj w innej lidze zresztą już trzech ludzi jest a Ty teamu kazia byś nie ogarnął dlatego nie wykluczam że przejmie go Tryczek choć pierwszeństwo mają ludzie niezrzeszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nie wiem kiedy nawaliles w FBX#3 ale tu nawaliles dwa razy ostatni raz bodaj 2 lata temu, dalem Ci wtedy szanse po czym nagle olales grę całe szczęście że przed sezonem to znalazłem nastepce. Spróbuj w innej lidze zresztą już trzech ludzi jest a Ty teamu kazia byś nie ogarnął dlatego nie wykluczam że przejmie go Tryczek choć pierwszeństwo mają ludzie niezrzeszeni. akurat wtedy sytuacja wygladala tak ze przejalem druzyne w kwietniu, nie bylem za bardzo aktywny na forum podczas offseason i spoznilem sie na draft rookie o jakis 1 dzien i pisalem do ciebie na priv ze sie spoznilem, a wy zabraliscie mi zespol.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 akurat wtedy sytuacja wygladala tak ze przejalem druzyne w kwietniu, nie bylem za bardzo aktywny na forum podczas offseason i spoznilem sie na draft rookie o jakis 1 dzien i pisalem do ciebie na priv ze sie spoznilem, a wy zabraliscie mi zespol.. Nie na draft rookiech, tylko wszyscy czekali na Ciebie byś się zalogował na yahoo, ja imponowałem cierpliwością, ale Ty zlekceważyłeś tą sprawę wtedy kompletnie i musiałeś byc wyoutowany, bo szybciej byśmy się Świąt wtedy doczekali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) W tym temacie proszę o zadeklarowanie się odnośnie dalszej gry w FBX#1. Pierwszy post do korekty Celtic Pride! Gram! Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez PH#1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Z chęcią dołączę do gry. Gram na sznurowadle (poprzedni sezon no.1 w tym tuż za podium), kiedyś na śp. e-baskecie w fantasy euroleague też no.1 w league 2, chwila też na e-nba dwa sezony temu w fbx3. Jest motywacja, jest czas, tylko drużyny brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi