Skocz do zawartości

Liga Roto Keeper

SiXers

Rekomendowane odpowiedzi

Znakomicie. Czyli został MTH do potwierdzenia. Może wybierzmy komisza, który na finiszu ustaleń przytrzyma temat za twarz, żeby Leszczur nie musiał nerwowo przebierać nóżkami?

I slusznie. Lepszy komisz twardy i skuteczny niż emocjonalny chłopiec niczym nastoletnia dziewica orleanska.

Nie emocjonuj sie Albercik, a pozniej dostaniesz wrzodow zoladka.

To przestań mnie podkurwiać wymyślonymi teoriami na temat samozwańczych komiszów i skup się na ustawieniach gry. Gry zaznaczam,  bo ty chyba na wojnę się szykujesz.

Powtarzam - nie podniecaj się tak. To niezdrowe. Jesli chcesz dalej sie zajmowac kwestiami organizacyjnymi to działaj. Jesli nie chesz, to daj znać, że juz dorośli mogą się tym zająć, usiądź wygodnie i się zrelaksuj. Ewidentnie tego potrzebujesz.

Powtarzam - nie podniecaj się tak. To niezdrowe. Jesli chcesz dalej sie zajmowac kwestiami organizacyjnymi to działaj. Jesli nie chesz, to daj znać, że juz dorośli mogą się tym zająć, usiądź wygodnie i się zrelaksuj. Ewidentnie tego potrzebujesz.

Ach, żeby relaks zalecał mi człowiek, który nie ma do siebie żadnego dystansu, znakomite. Twoje życie emocjonalne musi być zszargane, skoro uważasz, że podnieca mnie dyskusja z tobą. To pewnie przez ten front, o którym washko wspominał. A działać? Działam. Zbieram uczestników gry. Dorośli mają to do siebie, że nie trzeba im mówić, kiedy mają się czymś zająć. To dzieciom wydajemy takie polecenia.

Miejsca są, także dopisuję do listy znajdującej się na 1 stronie tematu. Napisz jaką chciałbyś nazwę drużyny i zapraszam do udziału w dyskusji na temat ustawień ligi.

sorry, wykreśl mnie jednak, myślałem, że to keeper jak fbx, tyle że roto i w ligę w takiej postaci chciałem zagrać. natomiast zasady, które macie tutaj, są zbyt podobne do jednej ligi, w której już gram, więc nie kręci mnie taka kolejna.

Jak dobrze że nie mam wystarczająco czasu żeby się tutaj włączyć w takie zajmujące dyskusje.

Dlatego jako przerywnik dla was założyłem ligę a potem ją przekażę wyłonionemu komisarzowi.

Wysyłać do mnie na PMA adresy mailowe żebym mógł wysłać zaproszenia.

Skoro lorak się wycofał to brakuje jeszcze jednego GMa, SiXers zajmie się naganianiem chętnych na ostatnie miejsce.

Evitacre - wybierz drużynę z Zachodu, bo 10 ze Wschodu już wybranych.

A ze względu na to że Mielno Topless nie przeszło w tym roku procedury weryfikacyjnej w NBA ze względu na niejasne źródła finansowania (jakieś plotki o KGB czy FSB) Leszczur proszony jest o wybranie drużyny z tego co zostało na Zachodzie. Wiem że dasz radę, a w razie czego ja wykorzystam przysługujące mi póki co uprawnienia samozwańczego Sterna ;)

O! To ja głosuję za wyborem marcosa na komisza. Ktoś jest przeciw? Nie słyszę. No to wybrany.

Ja jestem przeciw :]

Naprawdę czasu nie mam na użeranie się z niektórymi.

Liga założona, co będę mógł to jeszcze ogarnę ale potem wolę przekazać ligę komuś kto będzie miał na to czas.

czy w ustawieniach nazwy konta na yahoo musze wpisac swoja tu wybrana (atlanta hawks) ? czy moge zmienic nazwe druzyny na nicka z forum (jordan20) ?

Ustawień konta nie ruszaj. Po prostu zmień nazwę drużyny w profilu zespołu tam gdzie wzory koszulki etc. Jak nie chcesz Atlanty to weź inną wolną, ale fajnie byłoby trzymać się tych nazw realnych.

Wszystkim zainteresowanym rozpoczęciem zabawy z roto keeperem przypominam, że mamy wolne miejsce w lidze.

Edytowane przez SiXers

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.