Masud Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Wzruszyłem się. Wielki szacun dla Duncana, Parkera, Manu, Popa i reszty. Tyle lat i ciągle w walce o najwyższe laury. Coś niesamowitego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binio Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Tim Duncan - Shogun podkoszowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Duncan i Robinson w objęciach... i się przypomina pierwsze mistrzostwo dla Spurs. Zaczynam myśleć, że jednak Duncan dostanie MVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Leonard MVP. Zasłużenie. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 A jednak Kawhi Leonard. Gratulacje dla Niego. Nie spodziewałem się, że stać go na takie finały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jednak Kawhi Brawo NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Kawhi Kawhi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 czy michałowicz mógłby choć na chwilę zamknąć ryja? wszystko zagłusza, chu*owo tłumaczy i dorzuca swoje idiotyczne komentarze. grr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Duncan chyba zostaje na kolejny rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Piekne chwile. Gratulacje dla fanow Spurs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 1999: T.Duncan, S.Elliott, D.Robinson, M.Elie, A.Johnson, J.Jackson, M.Rose, S.Kerr, A.Daniels, J.Kersey, G.King, W.Perdue 2003: S.Jackson, T.Parker, T.Duncan, B.Bowen, D,Robinson, M.Ginobili, M.Rose, S.Claxton, D.Ferry, S.Kerr, S.Smith, K.Willis 2005: T.Duncan, E.Ginobili, T.Parker, B.Bowen, N.Mohammed, R.Horry, B.Barry, B.Udrih, R.Nesterovic, G.Robinson, T.Massenburg, D.Brown 2007: T.Parker, M.Finley, B.Bowen, T.Duncan, M.Ginobili, F.Oberto, R.Horry, F.Elson, J.Vaughn, B.Barry, B.Udrih, M.Bonner 2014: K.Leonard, T.Duncan, B.Diaw, T.Parker, D.Green, M.Ginobili, T.Splitter, M.Bonner, P.Mills, M.Belinelli, C.Joseph, A.Baynes, J.Ayres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 macie linka do postgame show na nba tv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy66 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Przegrałem zakład -17,5(1pkt zabrakło) i Spurs wygrana w 4Q(2pkt zabrakło) ale dawno się tak nie cieszyłem! Jak nieszczęście jednego człowieka mianowicie LBJ może uszczęśliwić tyle ludzi! Oczywiście gratulacje za stworzenie takiego systemu dla Popa i świetnej egzekucji planu dla całej drużyny i sztabu. Tak na prawdę to powinnno być mistrzostwo back 2 back. Niestety 1 rzut zmienił poprzedni finał :/ HAA Ciesze się strasznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 http://goatd.net/84786/watch-miami-heat-vs-san-antonio-spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 podobno wade od przyszlego sezonu ma grac w ekipie z warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) To co zrobili w tym sezonie, w tym finale SA było wielkie. MIA po prostu nie istniało i pomysłu w sumie na wygraną nie miało. Game 2 moża wręcz rzec, iż był wypadkiem przy pracy. Pracy = mistrz dla Spurs. Świetnie się to oglądało i taka zespołowa koszykówka to piękna rzecz. Kawhi może ze Spurs jakby wymieniać tylko jednego najbardziej zasłużył na MVP, ale prawda jest taka że MVP jest Pop i praktycznie cały team SA. W sumie szkoda że nie zrobili precedensu i nie dali MVP dla całej piątki Spurs gdyż każdy z niej miał niebagatelny wpływ na ten tutuł. Ciekawostka - ze 10-12 lat temu niecierpiałem Duncana i Spursów. Za efektywność do bólu kości. Za bezpłciowe miny Duncana. Po prostu za, jak wtedy uważałem, nudę w ich wykonaniu. Natomiast od kilku lat Tim robi na mnie niebywałe wrażenie, podobnie jak cała organizacja SA. Konsekwencja i dostosowywanie teamu na przestrzeni już 17 lat - niebywała rzecz. Może i kiedyś niecierpiałem Tima - teraz chyba po prostu dorosłem do prawdziwej koszykóki, a nie jedynie efekciarskiego basketu. Teraz Spurs swoim teamem wyznaczają kierunek. Aż ciekaw jestem jacy wrócą w przyszłym sezonie i co Pop wykombinuje gdy Tim powie The End. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez Zodd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 jak Tim powie the end to POP moze poczynic to samo........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Tak z ciekawości przejrzałem sobie wyniki wszystkich finałów i wyszło na to że Spurs wygrywając serię w sumie 70 punktami ustanowili bardzo wyśrubowany rekord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Totalna dominacja spurs i zniszczenie LeBronowskich Heat. Coś niebywałego! Może sie odmienić w rok oj może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi