agresywnychomik Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 kiedys nie było klimy i ludzie grali w kosza Troche sie zagalopowales z hejtem na Lebrona. Prawda jest ze po parkiecie biegalo wiecej zawodnikow a tylko jemu cos sie stalo wiec byc moze nie bylo to spowodowane brakiem klimy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Jaki to hejteryzm na lebrona w sentencji ze ludzie kiedys grali w kosza nie majac klimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Mowilem o wczesniejszym poscie gdzie mu wyciagnales Jordana i Kobego niechcacy cytowalem drugiego posta troche pozno/wczesnie jest (sam nie wierze ze bronie Jamesa...) Edytowane 6 Czerwca 2014 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 małą szpilę musiałem wcisnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Kurde zapowiadała się dobra końcówka... oby naprawili tą klimę. Propsy dla Greena - zbudził się w idealnym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Jak w hali może być taka temperatura? Doris Burke mówiła, że 3 metry od parkietu było 90 farenhaitów, czyli zaoszczędzę wam odpalania googli - ponad 32 celsjusze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 To komentatorzy w garniakach i trenerzy tez za fajnie nie mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 nie w takie upaly sie na dworzu gralo ! anyway podobno kiedys w boston garden tak samo bylo, old days Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Doris Burke mówiła, że 3 metry od parkietu było 90 farenhaitów, czyli zaoszczędzę wam odpalania googli - ponad 32 celsjusze. W słońcu było więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 O ktorej zaczyna sie studio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 duncan jak na razie zajebiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 zaczeli juz????? JESTEM IDIOTĄ jak macie to podzielcie sie dobrym streamem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayev Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 http://livecast.pw/canal+sport.php Jakość pozostawia niewiele do życzenia, no i można Wojtka posłuchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 dobra ogladam na ustvnow jest ok, ale o ktorej oni zaczeli? bo ja myslałem, ze o 2 30 sie zaczynaja mecze finalowe Heat dostali zbiorowego udaru mozgu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jakość pozostawia niewiele do życzenia, no i można Wojtka posłuchać Jeżeli traktujesz to jako zaletę do moje gratulacje. Przespałem Q1, ale od 1 minuty drugiej kwarty jestem zwarty i gotowy. Mam nadzieję, że heatowcy zaraz zrobią coś z tą przewagą i zobaczymy ciekawy mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Dziwnie sie to oglada, taki fun to watch w dosłownym znaczeniu ten mecz, coast to coast turnovers Edytowane 9 Czerwca 2014 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Co oni tyle tych czasów biorą? Klimatyzacja działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Lebron chyba serio wkurzony Macie jakis bardziej stabilny stream gdzie bedzie cały czas rowna jakosc? Bo na ustvnow to sie zmienia i raz jest ładnie, a chwile pozniej pikseloza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jaki flop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binio Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jaki flop. Za takiego flopa powinien dostać kopa a nie gwizdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi