Skocz do zawartości

MVP,COY,ROY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

No dobra,

MVP: Kevin Durant

COTY: Jeff Hornacek (remis z Thibsem, obaj zawstydzili pół ligi)

DPOTY: Joakim Noah

ROTY: Michael Carter-Williams (Stro ma rację z Diengiem :smile: )

6TH: Taj Gibson

MIP: Goran Dragic (tu miałem największy dylemat, zdecydowałem się docenić nie tylko suche liczby, ale także fakt,

że Goran stał się rasowym skurwielem i liderem pełną gębą)

Edytowane przez Jinks

Może głupio to zabrzmi ale szkoda że Pekovic się szybciej nie połamał bo Gorgui Dieng miałby spore szanse na ROTY.

To fakt. Ale Pek musiałby wypaść na początku sezonu, bo trochę też zajęło zanim Adelman w ogóle wpuścił Dienga na dłuższe minuty. 

Zadziwia mnie tyle głosów na Davisa jako DPOTY. W sumie to jestem w szoku. Był kiedyś DPOTY z zespołu z dna ligi? Pomijam już prawdziwą wartość Davisa w obronie na ten moment. 

@Benon - tak byłoby w sumie sprawiedliwie 

Właśnie... te głosy będą podliczane, czy tylko tak sobie rzucamy nazwiskami? 

Zadziwia mnie tyle głosów na Davisa jako DPOTY. W sumie to jestem w szoku. Był kiedyś DPOTY z zespołu z dna ligi? Pomijam już prawdziwą wartość Davisa w obronie na ten moment

mnie bardziej zadziwiają głosy na Davisa jako MIP, gdzie koleś jest drugoroczniakiem i taki postęp w jego przypadku był jak najbardziej do przewidzenia

To fakt. Ale Pek musiałby wypaść na początku sezonu, bo trochę też zajęło zanim Adelman w ogóle wpuścił Dienga na dłuższe minuty. 

Zadziwia mnie tyle głosów na Davisa jako DPOTY. W sumie to jestem w szoku. Był kiedyś DPOTY z zespołu z dna ligi? Pomijam już prawdziwą wartość Davisa w obronie na ten moment. 

@Benon - tak byłoby w sumie sprawiedliwie 

Właśnie... te głosy będą podliczane, czy tylko tak sobie rzucamy nazwiskami? 

A czego się matek dziwisz - przecież większość nie ogląda meczów Pelikanów - ja widziałem całe 5 i w żadnym nie powalał w obronie. Ma instynkt do obrony ale większość tu idzie za głosem tłumu ( jak ktoś się czuje urażony i oglądał dziesiątki meczów Nowego Orleanu i będzie mi w stanie wyjaśnić czemu NOP lepiej broni pomalowane bez niego niż z nim na parkiecie to spoko zwracam honor i stawiam butelke crianzy)