josephnba Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Fajny mix,ale trava mogłeś umieścić więcej skutecznie wykończonych akcji, bo chętnie popatrzyłbym na celne kosze, a nie na niedoloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 hehe niech lepiej wyjdzie na to ze chciałem zrobić coś ala Jmy ale nie umiem tak rozczapierzać palców:Peast side? pewnie się myle bo w tych wszystkich układach palców nigdy dobra nie byłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 east side? :wink: dzięki .. uratowałaś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Fajny mix,ale trava mogłeś umieścić więcej skutecznie wykończonych akcji, bo chętnie popatrzyłbym na celne kosze, a nie na niedoloty < WAZELINA ON > Gdybys byl na zjezdzie, to moze bylyby tez takie wykonczone akcje 8) < WAZELINA OFF > Hehe, ale rzeczywiscie pudło goni pudło w tym mixie Ale taki mix, jaka gra :wink: , widac akurat takie cos sie nagrało, ale tez zesmy nie grzeszyli poukladana i efektywną grą. Na pocieszenie zostalo mi to, ze w ogole malo mnie tam widac, a tym samym nie ma też moich pudeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 No ja na zlocie nie byłem ale z wielkim zaciekawieniem przegladam fotki ( i sciagam wlasnie filmik ;-) ) i dolaczam sie do uprzedniej czyjejs prosby o podpisanie zdjec !! Kto jest kto! Ludzie, my chcemy was poznac PS. co mnie najbardziej zszokowało - Jmy od ostatniej fotki ktora pokazywal znacznie sie zmienil (choc moze to ten kolor ), ogolnie to wyglada sympatyczniej niz go pamietam z ostatnich "razów" :roll: PS2. jeszcze raz - podpisac fotki ! chodzi mi o te, które Monty wystawil na sowim serverze. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajverson Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 No wybaczcie ale Greg juz to objasnial chyba na 3 stronie. http://img412.imageshack.us/img412/4274/dscn09209xy.jpg od lewej: Gimmie, Pietras, Loqsh, Monty, Zvierz, Jmy, Ajverson, Borys, Ra_d, Hotspurfc, Jazzmen i Szak nie umieszczeni na zdjeciu: -Paula -ktora jest na tym zdjeciu http://e-monty.info/fotki/e-nba/lipiec2006/100_0156.jpg -Goska -zobaczymy na tym zdjeciu http://e-monty.info/fotki/e-nba/lipiec2006/100_0239.jpg -Travcka -Qba (pierwszy z prawej) http://e-monty.info/fotki/e-nba/lipiec2006/100_0215.jpg -Fartman -w srodku ,na poprzednim zdjeciu Kozystajac z okazji napisze w koncu cos o zlocie bo mialem napisac pozniej ale czasu nie bylo a jak pozniej byl to juz wszystko bylo napisane. Postanawiam wiec podziekowac nastepujacym zgromadzonym: -Gimmie-za to ze poswiecil czas w piatek odbierajac mnie z punktu jaki mi pasowal a nie jemu,za calokrztalt organizacyjny(chociaz tego wyczerpujacego spaceru z bagazem w piatek to nie wybacze) -Ra_d i Jmy-za inteligentna wymiane zdan i kontaktowosc,za to ze Jmy wpadl na ten pomysl z losowaniem Monty-jak wyzej+ za to ze udalo mi sie wygrac ostatni mecz 1na1 co poprawilo mi humor -Borys-za koszulke ktora szczesliwie ja otrzymalem -Goska-za to ze fajnie mozna bylo pogadac przy fajce -Fartman-za pamiatkowe zdjecie -Zwierz-za ciekawy punkt widzenia i niezle teksty scinajace grabarza z nog(ale o zuzlu to z nim sie nie da normalnie pogadac) Z reszta nie bylo czasu,okazji,innne(niepotrzebne skreslic)dluzej pogadac ale fajnie ze byli i moze nekst tajm. Dodatkowo grupie-Jazzman,Zwierz,Pietras,Hotspurfc za rozruszanie atmosfery gadka o zuzlu, Jmy,Monty,Hotspurfc-za wypad na jedzenie i przegiecie z czasem Gimmie,Monty-za piatkowa gre Gimmie,Monty,Pietras,Goska,Loqash1-za to ze fajnie sie ogladalo mecz w KFC choc nudny byl jak jasny gwint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Naprawdę, nie mogłem. Wiem, nie można na mnie liczyć. Wybaczcie panowie.. ale nic na to nie mogłem zrobić :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 tak jeszcze zlotowo... od dzisiaj mam nowy podpis "prawie jak gumbi" i Magiczne Gumbastyczne okulary! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajverson Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 jutro i w piatek bede w gdansku-ktos chetny na kosza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi