Skocz do zawartości

All-NBA teams

Chytruz

ALL-NBA  

115 użytkowników zagłosowało

1. 1. PG

• Kyle Lowry
    • Deron Williams
    • Kyrie Irving
      0
    • John Wall
    • Kemba Walker
      0
    • Jeff Teague
    • Russell Westbrook
    • Damian Lillard
    • Ricky Rubio
    • Ty Lawson
      0
    • Chris Paul
    • Stephen Curry
    • Goran Dragic
    • Tony Parker
    • Mike Conley
    • Mario Chalmers
      0
    • Pat Beverley
      0
    • Jeremy Lin
    • Jose Calderon
      0
    • Eric Bledsoe
  2. 2. Wing

3. 3. Big

Rekomendowane odpowiedzi

a przychodzi Wam na myśl koleś o takich statystykach, o reputacji all-stara który w prime potrafił się usunąć w cień i i tak być zajebistym, walić game winery i nigdy nie pękać?

bosh pod tym względem jest fenomenalny.

Po części z punktu widzenia sportowego wręcz można go doskonale zrozumieć. Gość(a z tego czytałem to całkiem inteligentny) wie i wiedział, że sam jako lider szansy na mistrzostwo czy walkę o cokolwiek nie ma. I po prostu zdecydował się dołączyć do czegoś może nie unikalnego, ale jednak mało spotykanego. Bo bądźmy szczerzy - weźmy takiego Cartwrighta. Gość robił 20/8, grał w allstarsach, a skąd o nim wiemy? Ba lepszy przykład Pau Gasol, pojawiał się nawet w dyskusjach jako top5 PF all-time. Jak myślicie, jak by go oceniano, bez gry w Lakers, a tylko z robienia PO w Memphis, by odpaść w sweepie? A tutaj sobie Bosh łatwo załatwił bycie wśród 15 "legend" pierwszy 15 lat XXI wiek. Bo o kim będzie mowa za 20 lat o tym okresie? James, Shaq, KG, Kobe, Dirk, Duncan, Wade, Durant, Nash, Kidd, Pierce, Pau, Allen, Iverson, Howard i jednak w tym gronie znajdzie się też Bosh. Jako ten trzeci z Big 3. Ale w innym wypadku by nie miał szans zaistnieć, chyba że jako side kick kogoś innego. 

Ogólnie to szkoda, że liczba minut wykluczyła nam paru no-brainerów, bo Marc Gasol, Horford, Westbrook i Wade na pewno byliby w którejś piątce, a tak to wśród G trzeba się zastanawiać czy DeRozan czy John Wall. Niesprawiedliwe.

@RappaR

Gasol gra świetny sezon, ale po pierwsze grał za mało meczów, a po drugie generuje mniejszy buzz w tym roku niż Al Jefferson czy Noah na przykład.

Marc zagrał 55 meczy, w których Grizzles są 36-19. Bez niego 10-13. Impact na +25 gier. Jak dla mnie to jest buzz, a nie co tam sobie bzdąka Al. Ostatni raz widziałem Ala w meczu z Miami i jak pamiętam wrzucane gify z obrony Hardena czy Melo, to Al Jefferson tak bronił w każdym possesion. 

Davisowi akurat sporo brakuje jeszcze do Bosha. Bosh też napierdalał 25/10, w meczach bez Lebrona ma w ostatnim czasie 23/9. Bosh po prostu usunął się w cień, ale jako pierwsza opcja jest równie dobry co w TOR. 

dlatego po tym ewentualnym mistrzostwie chcę go zobaczyć w JEGO drużynie, FREE BOSH!

RappaR, dnia 11 Kwie 2014 - 12:28, napisał:snapback.png

Davisowi akurat sporo brakuje jeszcze do Bosha. Bosh też napierdalał 25/10, w meczach bez Lebrona ma w ostatnim czasie 23/9. Bosh po prostu usunął się w cień, ale jako pierwsza opcja jest równie dobry co w TOR. 

Poza tym, że oczywiście się zgadzam, ale jeśli to miała być pieśń pochwalna na temat Bosha - to prawisz kiepskie komplementy.

Marc zagrał 55 meczy, w których Grizzles są 36-19. Bez niego 10-13. Impact na +25 gier. Jak dla mnie to jest buzz, a nie co tam sobie bzdąka Al. Ostatni raz widziałem Ala w meczu z Miami i jak pamiętam wrzucane gify z obrony Hardena czy Melo, to Al Jefferson tak bronił w każdym possesion. 

55 spotkań to dobry wynik co najwyżej na sezon podczas lokautu, bo jednak opuszczenie ponad 1/4 spotkań, podczas gdy konkurencja wcale nie śpi - to za mało jak na All-NBA jak dla mnie.

Pierwsza piatka to zespol niesamowitych zawodnikow

Zakol James, Prezes Durant , Kloszard Harden, Rudy Bialy Murzyn Gryfin, Dzikus Noah

Harden jest kloszardem z powodu tej obrzydliwej brody,czy gnijących paznokci u stóp? :D Za każdym razem gdy widzę go w akcji,mam przed oczami ten straszny widok :)