Reikai Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Jako,że playoffy są coraz bliżej to mam taką propozycję.Czy byłby ktoś chętny na zrobienie małego typera dla zabawy?Można zrobić tak,że chętni wpłacają symbolicznie po 10 zł do mnie(bądź do jakiegoś innego użytkownika z racji mojego dość małego stażu i tego że nie każdy musi wierzyć w moje czyste intencje) i typujemy serie Playoff np.Clippers-GSW 4:3.Po zakończeniu PO osoba która typowała najlepiej zgarnia całą pule.Ewentualnie można jakoś to podzielić z drugim i trzecim miejscem.Byliby chętni,czy temat od razu do kasacji ? Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Borys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Poszukaj jak wyglądało to rok temu. RappaR ostatnio wklejał linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 http://www.e-nba.pl/topic/2845-obstawianie-playoffs-2013-tylko-posty-z-typowaniem/ Matek podjąłbyś się tego?Czy raczej po doświadczeniach z zeszłym rokiem odpuszczasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jakich doświadczeniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 No nie wiem,może były jakieś kłopoty ze musiałes ludzi sie prosić żeby wpłacili czy coś,różne są sytuacje .A więc jesteś na tak czy raczej na nie??No i czy przedewszystkim byliby chętni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ja nie zbierałem kasy, tylko typy. I tym roku mogę robić to samo. A jeśli chodzi o wpłaty, to proste - wpłacasz grasz, nie wpłacasz to nie masz po co dawać typów. Nikt nie będzie zmuszał, zbiórka pieniędzy przed PO. Do dawania typów w czasie też nie ma co zmuszać, każdy powinien sam tego pilnować. Spóźnienie oznaczało stratę i nikt za bardzo nie przypominał, po co wspierać przeciwników... W zeszłym roku był też typer bez pieniędzy, ale nie wiem jak to się tam potoczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Rok temu PM zbieral kase i najlepiej by bylo gdyby znow to robil. Zasady rok temu byly spoko ale ostatecznie nie wzialem udzialu w zabawie, teraz sie zgadzam. Ile bylo wplaty, 3 dychy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 O to zasady z zeszłego roku Do kiedy typujemy?Serie typujemy przed rozpoczęciem każdej rundy, a mistrza przed PO. I żeby było jasne - nie ma czegoś takiego, że ktoś za późno obstawił bo "coś". Pary serii znane są kilka dni przed rozpoczęciem grania i jest wystarczająco dużo czasu na obstawienie. Jeśli ktoś się spóźni (czyli obstawi po rozpoczęciu serii lub wcale), zostaje ukarany -2 pkt.Dlaczego -2? Uważam, że niesprawiedliwa przy minusowych punktach byłaby sytuacja, gdy ktoś obstawiający w czasie, ale nie trafiający w wynik, byłby w gorszej sytuacji, niż ten który wcale nie dał typów do danej serii. Poza tym unikniemy sytuacji, szczególnie w końcówce, gdy bardziej opłacalne mogłoby być wcale nie obstawić (i dostać 0), niż ewentualnie skasować minusowe punkty. Dodatkowo byłaby to zachęta do obstawiania w czasie.Nie ma żadnych usprawiedliwień i wyjątków - spóźniłeś się, dostajesz -2 za serię. Typ ma być podany przed początkiem serii PM daj znać czy jesteś chętny na zbieranie kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 rok temu było wporzo, nie ma co kombinować, a jeśli PM znów zechce poświęcić swój czas, to można po staremu wszystko zostawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 pisalbym sie ale proponuje liczyc punkty systemem lorakowym (z ulamkami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur86 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Piszę się oczywiście tak jak rok temu. Jestem też za zeszłorocznym systemem. Był przejrzysty i najbardziej sprawiedliwy. 30zl są idealne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jakby co, to mój głos idzie na taką samą grę, jak w zeszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 In. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 in ale 20 zeta jak wygrywać ze spurs to GRUBO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Za dyszkę tobym wszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 rok temu nie grałem, to w tym zagram. Kasa na czyjeś konto, jak rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Może za symboliczną złotówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) 25 żłotych ? IN. Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 rok temu nie grałem, to w tym zagram. Kasa na czyjeś konto, jak rozumiem? Tak, na konto. Żeby było jasne - wstępnie 30 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Może za symboliczną złotówkę? O to bym wszedl spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi