LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 2pac nigdy nie przestanie zadziwiac, wersja demo tego albumu jest totalnym rozpi****lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Siemka, obadajcie nowy numer ode mnie, singiel z nadchodzącego albumu - jakis czas temu wrzucilem luzny kawałek i bylo troche obiekcji o jakosc nagrywki teraz jest mysle, duzo lepiej. Natomiast sam utwor jest mocno melodyjny co true skolowcom tez pewnie nie siadzie, ale nuta jest dobra, obczajcie jest tez na Spoty i innych platformach. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 dobrze dzisiaj wchodzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Chlop nie przestanie rozpierdalac po prostu, nie mozna tak laczyc technicznie rymow z trescia zeby brzmialo to tak dobrze. A jednak mozna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Wrzucili w koncu odsluch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 W dniu 5.08.2023 o 11:50, Reikai napisał(a): Chlop nie przestanie rozpierdalac po prostu, nie mozna tak laczyc technicznie rymow z trescia zeby brzmialo to tak dobrze. A jednak mozna. Dla mnie ciekawostką na temat Eminema jest to, że w mojej opinii swoją najlepszą zwrotkę nagrał nie na swoim kawałku, tylko jako feat u Dre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 https://x.com/kamilpivot/status/1702033637753950280?s=20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Sledzi ktos ostatnio to co sie dzieje w sledztwie na temat 2Paca? nagle wszyscy zaczeli sie rozpruwac po latach, Diddy niedawno dostal klucz do miasta w NY, a zanosi sie niedlugo ze puszka sie zbliza wiadomo od dawna bylo w srodowisku ze Diddy wyznaczyl hajs za glowe 2paca, Eminem nawet raz to zarapowal ale nikt sie nie chcial rozjebac, na pewno te wywiady VladTV zaczely jakas fale rozprucia bo Keefe D (gosc ktory byl najwiekszym dealerem drugow w LA w tamtym czasie i ktorego kuzyna 2pac przekopal przed walka Tysona, ktory tez byl ziomkiem Diddego) przechwalal sie w nich i nawet napisal ksiazke od dawna bylo mowione ze to ten Orlando ktory dostal przekopke strzelal, ale nie zgadzalo sie jedno bo Suge widzial karnacje ziomka dokladnie tego co strzelal i mial byc czarniejszy niz smola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Dojebany numer, nagrany po Illmaticu, nigdy oficjalnie nie wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 To i Ja coś dorzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 (edytowane) Nowy album problem to jest arcydzieło. przywrocil mi wiarę w polski hip-hop. piekne podsumowanie tych ich dziesięciu lat, fajnie ze ktoś robi w tej branży jeszcze po swojemu i nie płynie z nurtem, epic shit te bity steeza. Kumam ze Oskar może komuś nie siedziec z tym specyficznym flow ale steez to jebany GoAT producent w Polsce. kto się zgadza ? Łapki w górę xD Edytowane 6 Grudnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 9 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Nowy album problem to jest arcydzieło. przywrocil mi wiarę w polski hip-hop. piekne podsumowanie tych ich dziesięciu lat, fajnie ze ktoś robi w tej branży jeszcze po swojemu i nie płynie z nurtem, epic shit te bity steeza. Kumam ze Oskar może komuś nie siedziec z tym specyficznym flow ale steez to jebany GoAT producent w Polsce. kto się zgadza ? Łapki w górę xD Mam wersję z telefonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 (edytowane) 9 minut temu, RappaR napisał(a): Mam wersję z telefonem No to masz cos czego mogę pozazdrościć, a wiadomo już co z tym eventem stricte dla posiadaczy tej wersji, bo coś mi w wywiadzie ze stresem takiego mignęło? i co pisales/dzwoniłeś już sobie z kimś ? XD Edytowane 6 Grudnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 26 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): No to masz cos czego mogę pozazdrościć, a wiadomo już co z tym eventem stricte dla posiadaczy tej wersji, bo coś mi w wywiadzie ze stresem takiego mignęło? i co pisales/dzwoniłeś już sobie z kimś ? XD 261 pisał skąd jestem, telefon mam na chacie, a byłem teraz dłużej w pracy i nie patrzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi