Adison Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Tekścik przedni "Na setki tysiące stóp bosych I las krzyży wzdłuż szosy Finezyjnie ścinane jak kłosy W jedną sekundę ludzkie losy" co to za grafoman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Podalem akurat swoje ulubione wersy ale jaram sie calym kawalkiem. Nie wiem gdzie grafomana widzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=rBe6fFejsPU cała płyta wszystko ok, ale tylko mordercy i pedofile sluchaj z yt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Edytowane 23 Grudnia 2014 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) "i zmieniliście rap grę w te k**** gimbo gierkę..." p.s. myślałem, że za kafejką skręci do kibla p.p.s fajne jak kamera go specjalnie gubi na chwilę, żeby mógł połowę nakręcić w bluzie a połowę bez, ale ziomek odbierający bluzę i biegnący za nim łapie się w kadr i wygląda dość rozpaczliwie ad "grafoman" - obecny poziom prezentowany jest jaki jest, ale żeby polski słuchacz rapu nie znał Rahuene to mocne żenua Edytowane 23 Grudnia 2014 przez mythos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 nom przejebana sprawa, że nie znam rahima jakiegos, co gorsza keke tez nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Kękę to kocur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=FO3Bw4NsnnUMy youngin' don't rap but that little nigga fireLike Ray Allen in game 6, when James missedThen Bosh tapped it to himYou know what had happened to 'em, swish Cały "The Young OG Project" polecam sprawdzić. Edytowane 27 Grudnia 2014 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 J Cole zjadł, płytka wydana na szybkiego, wyprodukowana samemu, sprzedaż gigantyczna, POZIOM nieosiągalny dla Lamarów, Asapów, Srapów i innych trapów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Usun ze swojego postu wyraz "Lamarów" i zgadzam sie w 100% Wróciłem dzis do Vol. 1 i spoko płyta, na czwórke zasługuje spokojnie chociaż do Quebonafide trochę brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Quebo jest akurat spoko i jako jeden z niewielu polskich raperów mi podchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) wszystko ok, ale tylko mordercy i pedofile sluchaj z yt To uważaj na ulicy późną porą, śledzę Cie. (nie wiedziałem, że mamy tutaj taki zasób emotoikon) Wrzuciłem to tak bo nie podałbym linka do sklepu, czy torenta ;D Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Haha Nie no poważnie nie rozumiem jak można słuchać muzyki z yt o niepewnej jakości nawet w hd bo ze względu na prawa autorskie ci co wrzucają przyspieszają piosenki albo modyfikują głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 trzeba zacząć Nowy Rok z przytupem.... to już siedem lat, matko, jaki ja jestem stary ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=671nSFUFuAo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 JESTEM FANATYKIEM RAPERA QUEBONEFIDE, CAŁY POKÓJ ZAJEBANY PŁYTAMIOGLĄDAM JEGO WSZYSTKIE ZDJĘCIA CZY TO NA FACEBOOKU CZY NA INSTAGRAMIEGDZIE TYLKO MOGĘ ROBIĘ EMOTIKONKĘ :V :V BO TO TAKI JEGO SYMBOL I ZNAK ROZPOZNAWCZYSŁUCHAM GO OD JEGO DEBIUTANCKIEGO MIXTAEPU ELEKTYKA (HAHA BEKA Z GOŚCI CO PISZĄ ELEKTRYKA :V)ZNALAZŁEM NAWET PROFIL JEGO MAMY NA NASZEJ-KLASIEBYŁEM JUŻ NA DWÓCH KONCERTACH BO TYLKO TYLE RAZY BYŁ U MNIE W MIEŚCIE ALE ZA KAŻDYM RAZEM CHCIAŁEM Z NIM POGADAĆ DŁUŻEJ NP. O ŻYCIU ITD. ALE SIE CHYBA SPIESZYŁ ALE PŁYTĘ PODPISAŁGDY TYLKO DA GDZIEŚ FEATURING OD RAZU PRZEŁĄCZAM DO NIEGO GDZIE ON SPIEWA I PISZE W KOMENTACH ZE QUEBO POZJADAL I ODRAZU MAM DUZO LAPEK W GORE :VNAJBARDZIEJ PODOBA MI SIE W NIM JEGO RAP I TO ZE TRZEBA DLUGO I DUZO MYSLEC ZEBY ROZKMINIC JEGO TEKSTY (NIE TO CO TE JEBANE TRUSKULE Z DUPY HAHAHA XD JEBAC DIOXA PRZY OKAZJI XD)NP TAKI KAWALEK Z ERIPE JEST PANCZEON TO ON TAM NAWIJA CIAGLE O GRECKIEJ MITOLOGII I JAK KTOS SIE WSLUCHA TO SKUMA (OCZYWISCIE GIMBY NIE SKUMAJA :V) BO TO NIE JEST TAKI RAP DLA WSZYSTKICH TYLKO DLA WYBRANYCH CO POTRAFIA SKUMAC A NIE JAKIES pi****leNIEAHA JESZCZE PODOBA MI SIE JEGO WYGLAD I TATUARZE (SZCZEGOLNIE MITYCZNY ANKH NA PRAWEJ DLONI) I NP JEST TAKI FILMIK POROWNIANIE ELOKWENCJI (POSZUKAJCIE SOBIE :V) I TAM TOMB COS GLUPIEGO GADA A POTEM WCHODZI QUEBO I TEN TO DOPIERO SIE UMIE WYSLOWIC A NIE JAK 95% RAPEROW JEBANYCH CO ZATRZYMALI SIE W LATACH 90.-TYCHAHA NA FEJSBUKU JAKO ZDJECIE W TLE MAM USTAWIONY KADR Z KLIPU QUEBONAFIDE - HYPE GDZIE JEST TAKI CALY W ULTRAFIOLECIEWOGOLE JEST DLA MNIE TAKIM WZOREM DO NASLADOWANIA NP GDY WRZOCIL SWOJE SWIADECTWO SZKOLNE NA INSTA I TAM SAME 2. 3. I SLABE OCENY I MOWIL ZEBY SIE NIE MARTWIC (ZAADNCYCH ZMARTWIEN :V KUMACI ZCZAJA) BO MOZNA ZOSTAC RAPEREM WIEC FANTASTYCZNIE PATRZE W PRZYSZLOSC #SAPKOWSKI (TEZ DLA KUMATYCH)ELO :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 to twój najlepszy post ever Majki, w końcu napisałeś więcej niż dwa zdania propsy ze Szczecina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 To skopiowane z fb queby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi