Gość eF. Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 wprawdzie to nie jest rap, a trip-hop, ale nie mogę tego nie polecić - niesamowicie klimatyczne, emocjonalne, ciężkie, piękne przed wami - PORTISHEAD (dla mnie to legenda gatunku, a zarazem Mount Everest trip-hopu) / polecam cały album - DUMMY, mega! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Ale mi brakuje Laika w formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 6 godzin temu, RappaR napisał: Ale mi brakuje Laika w formie Laik jest asluchalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 (edytowane) możecie mnie hejtować za wybór, ale jak skupicie się na numerze... MEGA SZTOS (+ Biggie na ft) EDIT - lol, to nie ten numer (chodziło mi oczywiście o ten z Notoriousem) --------------> Edytowane 31 Maja 2020 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) Niedzielne obiady muszą być wyjatkowo relaksujące Edytowane 31 Maja 2020 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Najlepszy soundtrack w historii gier sportowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 rap prosto z UK, polecam tego gracza - Melanin 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 W dniu 6.06.2020 o 20:27, eF. napisał: rap prosto z UK, polecam tego gracza - Melanin 9 No dobry stuff ale nie do auta bo przy stylu jazdy krakowskich kierowców, gdzie ten widząc zielone zastanawia się w którą stronę wbija się jedynkę poleciało by kilka zębów. A jak porządny człowiek jestem. 144.000. Ciekawe ilu kuma o co chodzi. W dniu 12.05.2020 o 17:45, eF. napisał: @Eld Wszystkie numery Dope DOD już ogarnięte? Automaticly loaded on playlist! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 (edytowane) Przed wyborami zawsze dobrze wchodzi: Edytowane 25 Czerwca 2020 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 piękna rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Trochę spam, ale sprzedaję część mojej kolekcji, jakby ktoś był zainteresowany to tu wystawiłem https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/27fJ9/ Jakieś pytania, propozycje cen, możecie pisać nawet tu na forum na pw, raczej się dogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 a tutaj letnia nagrywka ode mnie, enjoy, udostępniajcie i bujajcie się. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Szczerze mówiąc nie wiedziałem, że hymn Jamesa Hardena miał oficjalny remix: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 (edytowane) fanem polskiego (i nie tyko) hip hopu nie jestem, ale ostatnio ten pan pozamiatał. w ogóle Poznań rządzi, nawet Rysiek wrócił w wielkim stylu. tylko Palucha nie trawię Edytowane 31 Grudnia 2020 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 RIP DMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 transcending artist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi