DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) Ja już jakieś kilkanaście lat poza światem Rap-Hip.Hop, ale ten kawałek mocno mnie wkręcił: Edytowane 5 Września 2018 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Ja już jakieś kilkanaście lat poza światem Rap-Hip.Hop, ale ten kawałek mocno mnie wkręcił: jak na ten nowy gówno hip hop to to jeszcze jakoś daje radę . bo ostr umarł Nie wiem czy stare to to, czy nie, ale słucham w kółko. stare i dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Dobry remix. Katuję w kółko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) Eh Mac... Edytowane 11 Września 2018 przez House Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Jego plyta Swimming z tego roku to w tym momencie klasyk, brzmieniowo i muzycznie to są wyżyny, szkoda chłopaka, bylem ciekaw gdzie dalej pojdzie a tu taki news... Edytowane 12 Września 2018 przez Wujek Wójcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Król polskiego rap jest tylko jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Ten caly projekt pokazal, ze Steez wybil sie juz ponad polskich raperow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Tytuł mógł inny wymyślić bo pierwsze skojarzenie to poniższe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 To projekt EB, tak właśnie ma być. Czy się mylę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Tytuł mógł inny wymyślić bo pierwsze skojarzenie to poniższe: https://www.projekttymczasem.pl/#/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 nawet nie najgorzej mu wyszło ale i tak ze wszystkich utworów Pezet moim zdaniem pozamiatał Piromanem w swojej wersji (a oryginału i tak nie da się słuchać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnelll Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 https://youtu.be/TEapj-KCYfE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) ja pi****le, odpaliłem po latach i zabrało mnie totalnie (cały album) tylko na słuchawkach Edytowane 2 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 15.02.2019 czekanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 >amerykański rap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 >amerykański rap Najsłabszy z Level Upów, poza tym cokolwiek od Laika wychodzi to po siódemce znacznie obniżył loty. Wypalony, pseudomoralizator i tyle o nim można tylko teraz już napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Generalnie to nie rozumiem jak można jarac się laikiem, nie dość że ten typ pierdoli jakieś głupoty to jeszcze nie ma w tym flow i nawet Najebany w sylwestra się przy tym nie pobujasz Druga sprawa jest taka ze typ chcę wszystkich wyjaśniać nagrywajac raz do roku, jak by najlepsi raperzy u nas zebrali najlepsze punchline raz do roku to by nie było co zbierać, a ten typ myśli że dalej ktoś się z nim liczy i będzie się zmienial pod jego wpływem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Najsłabszy z Level Upów, poza tym cokolwiek od Laika wychodzi to po siódemce znacznie obniżył loty. Wypalony, pseudomoralizator i tyle o nim można tylko teraz już napisać. 9 i 8 były słabsze. Generalnie to nie rozumiem jak można jarac się laikiem, nie dość że ten typ pierdoli jakieś głupoty to jeszcze nie ma w tym flow i nawet Najebany w sylwestra się przy tym nie pobujasz Druga sprawa jest taka ze typ chcę wszystkich wyjaśniać nagrywajac raz do roku, jak by najlepsi raperzy u nas zebrali najlepsze punchline raz do roku to by nie było co zbierać, a ten typ myśli że dalej ktoś się z nim liczy i będzie się zmienial pod jego wpływem Ale Laik akurat ostatnie lata miał bardzo płodne. AF i epka z Soulpetem. Szczególnie 4 track kosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi