Eliasz Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Oskar i Steez raczej płyta roku, jedyna szansa na przebicie to Kaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnelll Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Oskar pokazuje parę ciekawych rzeczy. Peurto Rico, Rewia, Lody Włoskie. Bardzo dobra płyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Mes > PRO8L3M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Dzisiaj odkryłem - jak ktoś ma jego nielegale na dysku, niech podrzuci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Oskar i Steez raczej płyta roku, jedyna szansa na przebicie to Kaz Dalej nie potrafię uwierzyć, ze jaranie się Kazem to nie jakieś głębsze prowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Oskar i Steez raczej płyta roku Uwielbiam rozdawanie płyt roku w marcu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnnk Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Pro8l3m - zajebista płytka. Już nie mogę się doczekać ich koncertu w Trójmieście. Ostry natomiast się dla mnie kompletnie wypalił... posłucham go czasami, ale wszystko niestety jest poprawne, ale trochę wtórne. Częściej wracam do jego starych numerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Inne, nie zachwyca, ale złe też nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seler Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Ktos zakupil i słucha keke - to tu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 dobry wieczór. jak tu pisałem, że Taco na Fide, to niektórzy myśleli, że żartuje. dzisiaj oglądałem sobie drugi raz ten klip do tamagotchi, i pewnie nie zauważyliście, ale jak tam na początku Taco śpiewa "patrzyłem na ciebie przez szybę, pukałem do ciebie przez szkło", to dokładnie w tym momencie wjeżdża kadr ze smutnym Fide ubranym w różowy uniform. i co? i nic. ale jak się potem okazuje, że obaj artyści zostali schwytani i są przetrzymywani w jakimś więzieniu, czy może obozie, to już naprawdę trzeba się postarać, żeby w tym kontekście nie zobaczyć ewidentnego równania różowy uniform = rosa winkel. potem co prawda padają jakieś konwencjonalne hetero-wyznania, ale w pewnym momencie Taco mowi stop: Cytuj: Stop, chcę do niej wracać i szarpać włosyMoże w sumie wyśpiewamy operę z nią na dwa głosy - i wtedy widzimy doskonale zsynchronizowaną z tymi wersami twarz Fide, a jego smutne i stęsknione spojrzenie - które Taco natychmiast odwzajemnia w przeciwujęciu - jednoznacznie potwierdza, że całe mówienie o "niej" na tej płycie, to mówienie szyfrem. wiele osób zwracało uwagę, że jakiś smutek przenika ten album, a niektórzy się nawet zastanawiali, dlaczego ci dwaj ludzie sukcesu są tacy smutni. otóż ten smutek jest spowodowany tym, że w homofobicznym społeczeństwie dwa kochające serca nie mogą się połączyć w jedno ciało (soma 0,5) i osiągnąć szczęścię - pełnię szczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 W końcu coś dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haniel Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Bardzo dobra homoseksualna interpretacja tamagochi A co myśli szanowne grono o młodych wilkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 najlepsza plyta w danym roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Bardzo dobra homoseksualna interpretacja tamagochi A co myśli szanowne grono o młodych wilkach? nawet tej gejozy nie odpalam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Ile to ma wyświetleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Nie wiem czy stare to to, czy nie, ale słucham w kółko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi