andy13 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Mnie się spodobała ostatnio płyta KęKę Nowe Rzeczy. Debiut jakoś mnie nie ujął. Zaangażowane teksty i pozytywny przekaz. Ciężko mi to do czegoś porównać, bo mam małe rozeznanie w takiej muzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 nie spodziewałem się za dużo ale ten nowy K44 jest dramatycznie słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Co za amatorka... Roshe runy nie służą do biegania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Mnie się spodobała ostatnio płyta KęKę Nowe Rzeczy. Debiut jakoś mnie nie ujął. Zaangażowane teksty i pozytywny przekaz. Ciężko mi to do czegoś porównać, bo mam małe rozeznanie w takiej muzie. nowy kawałek z Pawbeatsem wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 kiki to mój ulubiony "nowy raper" który w pewnym stopniu trzyma się jednak starego stylu, bez hasztagow itd itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 akurat keke z podziemia>keke z legali https://www.youtube.com/watch?v=aUFcKpVccNg&index=107&list=PL-AInD6_333M1UZe-h87GV2TUlXrCWoEt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Żeby płyta roku w rapie należała do kobiety? Tego się nie spodziewałem, chociaż rok był faktycznie słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 a co bylo w tym roku ciekawego? lilka mi zajebiscie weszla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 a co bylo w tym roku ciekawego? lilka mi zajebiscie weszla Było trochę porządnych płyt - Supermoce, Umowa o dzieło, Ludzie Sztosy, Definitywnie, Podróż zwana życiem, T.W.B. Era, Przecież Ostrzegałem, Raw, ale nic naprawdę WoW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=bAYa-CXsB4Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Jeszcze zapomniałem o Oficjalnym Wymarciu Krów - chyba płyta, którą się najbardziej zajarałem w zeszłym roku. No i 2016 może się dobrze zapowiedzieć - wyjdzie "prawdziwa" płyta Zioła, Łona, Szops z zajebistymi goścmi, 52 Dębiec w retro, Golin, Bisz. Nawet jeśli połowa zawiedzie, to i tak powinien być lepszy rok niż poprzedni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Jeszcze na zachętę : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jeszcze zapomniałem o Oficjalnym Wymarciu Krów - chyba płyta, którą się najbardziej zajarałem w zeszłym roku. No i 2016 może się dobrze zapowiedzieć - wyjdzie "prawdziwa" płyta Zioła, Łona, Szops z zajebistymi goścmi, 52 Dębiec w retro, Golin, Bisz. Nawet jeśli połowa zawiedzie, to i tak powinien być lepszy rok niż poprzedni. pewnie tylko golina sprawdze, chociaz bok ostatni spoko, a to chyba z 2015, czemu nie wymieniles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Nope, 2014. Twoja strata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 moja strata to bylo sluchanie goodlife, 4,5, o 52 juz nie wspomne, w ogole nudzi mnie juz polski rap, tylko kedyf ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=oz9xDVb5KKQ&list=PLcHIICSZDYNNS8WlUQVX7yntLh7HACeCe&index=2 Odświeżam, jeden z najlepszych kawałków polskiej rapgry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Twista kocur jak zawsze a tu Busta z kolei Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi