RappaR Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zbyt suche by było prawdziwe, jakieś słabe prowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Wiem. Tzn nie wiem skąd to, ale domyśliłem się, że to nie Majeczka. Myślałem, że emot na końcu to wyjaśni, o ja naiwny... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 to o użytkowniku rappar :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 http://www.popkiller.pl/2015-01-05,miuosh-malpa-vnm-i-wuzet-na-plycie-dope-dod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 sztos ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Quebo pozjadał :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Banks kot na free straszny https://www.youtube.com/watch?v=AIfCNp1C048 powie mi ktos czego to jest przerobka? z jakims filmem albo serialem mi sie kojarzy to co w tle leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Dla mnie kawałek na drugim miejscu w całym USA rapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Dla mnie kawałek na drugim miejscu w całym USA rapie sam biggie ma 10 lepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 sam biggie ma 10 lepszych No dla Ciebie tak, dla mnie to życiówka Biggiego i lepsze niż m.in Juicy czy Big Poppa, nie wspominam o BTNH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ostrzegam - mocno specyficzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 dobre i Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 crap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 crap Nie crap, tylko kawałek nie dla Ciebie. Zaznaczyłem, że specyficzne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ziomek. Powiedzenie, że są gusta i guściki sprawdza się tak długo jak nie próbujesz porównać teatru do serialu "Synowie". Wtedy możesz dyskutować o tym co jest dla kogo odpowiednie ale dyskusja o jakości nie ma miejsca.Obojętne konkret, dzięki za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 'mocno specyficzne' to eufemizm na 'c***owe'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 mi się podobało, zależy jakie masz oczekiwania od random shitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Snoop Dog dziadkiem... światidzie do przodu ! http://instagram.com/p/x16WPOv9He/?modal=true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Obojętne konkret, dzięki za to. dla mnie to jeden z tych kawałków z których wycinam sobie Laika. Czyli jak prawie każdy z nim, bo gospodarze prawie nigdy nie dorastają do jego featów (sprawdzić czy nie Dwa Sławy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 dla mnie to jeden z tych kawałków z których wycinam sobie Laika. Czyli jak prawie każdy z nim, bo gospodarze prawie nigdy nie dorastają do jego featów (sprawdzić czy nie Dwa Sławy) Nie, bo pewnie powiesz, że c***nia i mi tylko ciśnienie podskoczy. Dla odstresowania kilka tekstów króla polskiej sceny: " Próbowano mnie wyskrobać widelcem Spudłowano, na szczęście wydłubano mi serce Przez to fujaro nie cierpię, nie biję mi puls Wbije Ci gwóźdź, spiję Twój mózg " Zaraza zaraża cieniarza, kwarantanna Oaza, baza gospodarza, nananana Dawaj głośno, niech sąsiadka jebnie płodem Dawaj siostro, Twoja matka więcej może Walcem jego rozjeżdżonej po twarzy Palcem jego robili Cię Twoi starzy Ej dziewczynko, Twoja dupa pełna spermy Szalona lafiryndo, Tobie kapie sperma z gęby Doisz fiuty zawodowo, to pewne Zabiegają koguty o sztampową królewnę Narodziłem się po to, żeby dzieci psuć. Nabroiłem, lubię w czoko, kutas leci w dziób. Twoja córka po koncercie, pita sperma do dna. Tata w usta.. Ona resztki D.ave'a ma jest fajnie, kulturalnie. Co Ty, sraka na twarz? Madafaka kumasz? Na bosaka hasa Ale upał, niezła dupa, czeka kutas przykuta do łańcucha twoja córka w niej gwałtu pigułka Najwyższa półka, analna kulka - moja kolej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi