Findek Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Poznański książę kaprysi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jeż jak spiął dupę, że ludzie usłyszeli jego, Kidda i Junesa tylko ze względu na Laika, a oni tyyyyyle materiału wydali... ależ to jest dobre: https://www.youtube.com/watch?v=ulIm5zHKtDM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Akurat Junes się cieszył większą popularnością od Laika przez długi czas. Laik stał się rozpoznawalny dopiero po milczmenie, a R.A. długo było marką w podziemiu. Tak naprawdę to w sumie najwięcej właśnie Jeżu zyskał ze względu na Laika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 No nie wiem czy rozpoznawalny to on nie był już po bybzi, ale ja nie o tym nawet. Junes był znany, Jeż miał feat u Mesa, wszystko ok. Ale ból dupy bólem dupy i widać że obecna wizja RA (Laik + 3 podczepionych) zabolała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 No nie wiem czy rozpoznawalny to on nie był już po bybzi, ale ja nie o tym nawet. Junes był znany, Jeż miał feat u Mesa, wszystko ok. Ale ból dupy bólem dupy i widać że obecna wizja RA (Laik + 3 podczepionych) zabolała. A o czym mówisz konkretnie? A Laik doszedł do R.A. Po tym jak już mieli kilka projektów za sobą.Zresztą Laik sam w sobie specjalnie fejmowy nie jest. To nie pato, gdzie występuje Eripe i c*** wie kto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 RA bez Laika to nie RA. Nieżle pojebało kretynów, lub słuchaja rapu od 2ch lat. R.A. pierwotnie to Junes i Pete, więc k**** nie pierdolcie. GDYBY NIE LAIK NIE POZNAŁBYM RESZTY TYCH MC. To najbardziej bekowe, bo (bez wożonka) JAKIM TRZEBA BYĆ IGNORANTEM??? No pytam się? Żeby nie znac chociaż pobieżnie ludzi którzy walneli tyle materiałów??? Takie "elementa" piszą o tym,że ŁOO NIE MAM KLAPEK NA OCZACH... sorry dzieciak, masz k**** zaszyte powieki i telewizje tłumaczy Ci pani lub pan w prawym dolnym rogu telewizora. Nie chciałem pisać tego postu, ALE nieopatrznie poczytałem sobie komenty (elo jutub elo ślizg) i naprawde nie kumam. Wieeem, że jest moda na kapslok, hejtowanie i jaranie sie tym, że pod jakimś kretynskim wpisem masz farme lajków (HEHE), ale do jasnej ciasnej, gdzie w tym odbiór?? gdzie w tym muzyka??? dobra stop P.S. gadałem z paroma typami którzy mają pośród słuchaczy jeszcze większy bajzel. Odpowiedzi to przeważnie "stary, co poradzić?". Taka prawda, że nic nie poradzisz. Smieją sie z base'ów Słonia, Kaena czy tam nie wiem kogo, a sami są identycznymi debilami... P.S. 2 też, żałuje, że z Laikiem tak wyszło, ale tak sie musiało stać, nie zagrało na stykach, zrobiło sie toksycznie , więc po co sie męczyć? Z mojej strony powodzenia Marcin i weż coś kiedyś nagraj jak już znajdziesz swoją nową jakość. https://www.facebook.com/JezozwierzTWP/posts/863300833728886 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Nie wiem dokładnie o co tam poszło bo zarzuciłem glamrap ale nie dziwię się, że się rozeszło skoro przyjeżdża chłop od święta do Polski na koncert i daje taki popis jak we Wrocławiu (wywiad "po" z głupią świnką też klasa sama w sobie). To też wkurwia mnie ten Laik nieco ale nie da się ukryć, że wszyscy trzej, chociaż nieźli, mogą mu buty tylko czyścić i bez niego RapAddix będzie znowu produkcją dla piętnastu najbardziej oddanych fanów.Nie będzie Rap Addix na gruzach świątyń ?;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Nie wiem dokładnie o co tam poszło bo zarzuciłem glamrap ale nie dziwię się, że się rozeszło skoro przyjeżdża chłop od święta do Polski na koncert i daje taki popis jak we Wrocławiu (wywiad "po" z głupią świnką też klasa sama w sobie). To też wkurwia mnie ten Laik nieco ale nie da się ukryć, że wszyscy trzej, chociaż nieźli, mogą mu buty tylko czyścić i bez niego RapAddix będzie znowu produkcją dla piętnastu najbardziej oddanych fanów. Nie będzie Rap Addix na gruzach świątyń ?;( Przesadzasz, Kidd i Junes może i nie trafiają w masowy gust, bo są dość specyficzni, to jednak w swoim stylu to naprawdę elita. Laik to głównie bożyszcze ślizgu, a tam równie wysoko stoi cały R.A. a poza ślizgiem, to Laik równie wielki noname jak cała reszta. Chyba Jeżu ma największe szanse się przebić teraz do mas, bo robi projekt z O.S.T.R. - projekt, nie feat, więc fame wskoczy niezły. Zresztą dopiero co wyszedł Trueszczurs bez Laika i był podobny fejm co na nie uciekniesz. I akurat na czasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Sj4h8DxRn_w&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Trochę beka z tej zaczepki do Mesa w tym kawałku RA,chyba średnio czytał Bukowskiego bo Bukowski wcale nie miał tej pracy zawsze .No i ogólnie gdzie niebo,a gdzie ziemia... Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Trochę beka z tej zaczepki do Mesa w tym kawałku RA,chyba średnio czytał Bukowskiego bo Bukowski wcale nie miał tej pracy zawsze .No i ogólnie gdzie niebo,a gdzie ziemia... Do Mesa? Po czym to wnioskujez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) ''Mam język, by streścić zawartość butelkiA nie po to, by doić śmieszne pęgi od JBNie będziesz Bukowskim, bo on zawsze miał pracęJego CV zjada dupą Twoje, bajo panie raper'' Mes bardzo mocno promował swojego czasu whisky JB,o Bukowskim i Mesie już było miliony tekstów także nie ma co tego powtarzać.O ile wers o Bukowskim można jeszcze traktować jako strzał w licealnych wanna be Bukowskich z cygaretkami,których był wysyp swego czasu,to wersy o JB są już skierowane prosto w Mesa. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 A to, że reklamował JB nie wiedziałem. Właśnie patrzyłem na ten tekst i wydawało mi się to takim typowym tekstem o młodych raperach - często Kidd to rzuca. Dziwne, że akurat do Mesa, który wydawało się, że jest lubiany przez R.A. I należy do tej grupy raperów, co jest dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 RappaR mógłbyś podać listę znanych raperów, którzy Twoim zdaniem są słabi/do dupy/overrated? Może być z uzasadnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Najlepiej w skali jaggyego aka nba 2k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jak wam siedzi nowy J Cole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) nie wiem, ale niedługo nowy ziolo i kościey A tak serio to słuchałem tylko raz, więc jeszcze nie odpowiem, ale za to polecam mocno Prhyme bo bardzo dobry album, czołówka roku, miło się zaskoczyłem Edytowane 8 Grudnia 2014 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=6uqwLglRbrQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Royce już na Shady XV zjadł w kawałku Psychopath killer,połączenie z Premierem(pomimo że ten drugi jest zdecydowanie past prime)może być ciekawe.Zaraz zabieram się za odsłuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi