rahu Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 pospinany pener nie wychodzi z formy...singiel słaby parę linijek wręcz żenujących widać kreatywności starczyło mu jedynie na jedna gościnną zwrotkę u Mesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34.0-12/10370740_761554100542324_97912084_n.jpg?oh=aa5fc35aa92f0c6ca39a545083a80c2b&oe=537A917E&__gda__=1400510931_834828597b361608b8165e9f2862337d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 z cyklu szufla na winampie(uwaga! starocie): http://www.youtube.com/watch?v=dMSnQf-AhZQ http://www.youtube.com/watch?v=M5AKb4l2Jbs http://www.youtube.com/watch?v=_Q3uSr1qFes http://www.youtube.com/watch?v=peRR443vixo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 slaby ten Tede rownie dobrze moge znowu puscic Elliminati, fajny nowy singiel Eldo wydal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 to jest moc! Michu poziom światowy a Tede jak zwykle przesadził z ilością kawałków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 B.O.K. zajebiste - cały ten zespół. Coś jak the Roots - tylko że na pewno nie skończą chłopaki jako orkiestra w jakimś talkshow jak Roots u Fallona (Fallon akurat jest zacny). Groggy pack! Czyli jak sobie sam nie poszukasz to w TV na pewno nie uświadczysz. Holla holla! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Freddie Gibbs and Madlib - Pinata To jest poki co najlepszy album rapowy 2014 roku, polecam sprawdzic wam wszystkich, piekny brudny rap jakiego juz mało. http://www.youtube.com/watch?v=vbxcPy1qJTU Na zachete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Freddie Gibbs and Madlib - Pinata To jest poki co najlepszy album rapowy 2014 roku, polecam sprawdzic wam wszystkich, piekny brudny rap jakiego juz mało. http://www.youtube.com/watch?v=vbxcPy1qJTU Na zachete W ogóle Freddie Gibbs to jeden z faworytów ostatnich miesięcy. Czzy Pinata czy poprzedni mixtape często trafiają na moją playliste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 jakos nigdy ostry mi nie lezal, teraz pierwszy raz slucham jego plyty ja tu tylko sprzatam i sie tak zajaralem ze nie moge przestac sluchac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 jakos nigdy ostry mi nie lezal, teraz pierwszy raz slucham jego plyty ja tu tylko sprzatam i sie tak zajaralem ze nie moge przestac sluchac Serio? Jedna z gorszych jego płyt, od niej się zaczęła fala hejtu na O.S.T.R.a na ślizach i tym podobnych. Jak dla mnie Jazz w wolnych chwilach, Jazzurekcja czy Siedem to płyty o klasę lepsze. Nie mówiąc o TDD, którą uważam za jedną z najlepszych polskich płyt, ale jestem w tym akurat odosobniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zadnej innej jego calej plyty jeszcze nie sluchalem, nie wiem czy fala hejtu sie zaczela czy nie jakos mnie to nie uderza, jedna z lepszych plyt jakie sluchalem w ciagu ostatnich 2 lat, od Cole World za co ten hejt niby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 TDD to ta o Dominiku czy innym Nikodemie? Matko, jak mnie wkurwiają te zjebane, marne skity... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Nikodemie. Fala hejtu się zaczeła, że ostry się nie rozwija, wali co roku ten sam schemat, który się skończył, brak mu nowych pomysłów. Mi się akurat TDD bardzo spodobał, lubię rapstoringi. To Kubbas sporo straciłeś, Jazz w wolnych chwilach jest powszechnie uznawany za najlepszą polską rap płytę i jest to opinia nie bez podstawy. Jazzurekacja też ma swój klimat, który naprawdę rzadko spotkasz, skoro Ci się Ja tu tylko sprzątam podoba, to radzę obczaić więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Rappar, nie chcę pisać, że cię popierdoliło, ale chyba zwariowałeś. Nie przeczę, że może są osoby, które uznają jwwc za najlepszą polską rappłytę, ale POWSZECHNIE? A co z takimi płytami jak solówki Pezeta, wczesny Tede, WWO, Eis, Smark, Eternia, Reno, Dizkret i pewnie jeszcze można dorzucić różne Skandale, Na legalu, Zkibwoya... I kilka płyt, o których zapomniałem. Przecież wszystko to jest ,,powszechnie" uznane za lepsze płyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 No sprawdze sprawdze wiesz z oklepanym schematem to kazdy wielki raper mial swoj, a co powiesz ze Ice Cube sie nie rozwija? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) też nie wiem skąd RappaR wytrzasnąłeś że Jazz w wolnych chwilach to najlepsza polska rapowa płyta w powszechnym mniemaniu nie przeczę to bardzo dobra płyta (w sumie chyba ostania płyta Ostrego którą jaram się od pierwszego do ostatniego tracku) ale np dla mnie Tabasko to jeszcze lepsze wydawnictwo, inna sprawa że nie da się obiektywnie stwierdzić kto nagrał najlepszy album...top5 czy top10 to już bliżej Edytowane 11 Czerwca 2014 przez rahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Rozwija się, nie rozwija się... Gdyby trzymał poziom z pierwszych płyt to nigdy bym nie powiedział na niego złego słowa. Jednak teraz Ostrego się nie da słuchać. Nawet na świetnych bitach Marco Polo nie mogę go znieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 A słyszeliście Miles Davis&Ostry? No właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi