rahu Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 [video=youtube;VMeirNg87AY] piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) [video=youtube;4ixS9MWQdUg] kosmos [video=youtube;9_AU6Opy5VY] [video=youtube;8RkzMkjoBxA]http://www.youtube.com/watch?v=8RkzMkjoBxA Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 nie wiem czy było ale mi się strasznie podoba ten kawałek: jak dla mnie to prawie cała nowa elita polskiej sceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 [video=youtube;2zNSgSzhBfM] w końcu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ^mają rozmach s.k****syny koniec świata nowa płyta Tedego nawet mi się podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 koniec świata nowa płyta Tedego nawet mi się podoba... Właśnie! Mi też, głównie muzycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ładny pocisk z marnych hashtagowców#Małolat coś z Wrocławia i mojej okolicy [video=youtube;VXLxiCbhc7o]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=VXLxiCbhc7o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Power Trip zajebisty wyszło coś dobrego ostatniego w USA panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Własnie postanowiłem sobie odświeżyć dyskografię Eminema. Co jak co, ale typ w latach 99-03 był absolutnie najlepszych raperem alive, a wielu zarzuca mu to że jest *******, biały i komercyjny lol. Jedyne do czego można się przyczepić to "Recovery" które jest ******* jak barszcz. Szkoda, że raczej nigdy nie doczekamy się tak świetnych albumów jak "Slim Shady LP" czy "Marshall Mathers LP" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 przyczepić to "Recovery" które jest ******* jak barszcz. yyy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Może chodziło o Relapse, wtedy bym się mógł zgodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 No tak, o Recovery(2010). Nie podoba mi się, beznadziejnie mi się go słucha i jest taki "eminemless". A co wam się w Relapse nie podoba? Dla mnie to 4. najlepsza płyta Eminema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 No tak, o Recovery(2010). Nie podoba mi się, beznadziejnie mi się go słucha i jest taki "eminemless". A co wam się w Relapse nie podoba? Dla mnie to 4. najlepsza płyta Eminema W sensie, że jest już mniej bekowy i pajacowaty niż kiedyś? Dla mnie to akurat plus. Recovery poza paroma męczącymi refrenami mega mi podeszła, pod względem różnorodności tekstów, tego jak to jest zarapowane (ładnie wyjeba.ł Lil Wayna na jednym z tracków) ile wpompowanych jest tam emocji nie mam pytań - miazga, na produkcje też nie narzekam .Wole nieco bardziej poważnego i wkurwioneg.o Eminenma niż pajaca z początków kariery, ogólnie zawsze dla mnie jest to duży plus kiedy gość jest na absolutnym szczycie a ciągle stara się rozwijać i próbować nowych rzeczy a nie co rusz serwować odgrzewanego kotleta.Oby więcej takiego Eminema. Cudi Why? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 coś z Wrocławia i mojej okolicygdzie to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Gaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 W sensie, że jest już mniej bekowy i pajacowaty niż kiedyś? Dla mnie to akurat plus. Recovery poza paroma męczącymi refrenami mega mi podeszła, pod względem różnorodności tekstów, tego jak to jest zarapowane (ładnie wyjeba.ł Lil Wayna na jednym z tracków) ile wpompowanych jest tam emocji nie mam pytań - miazga, na produkcje też nie narzekam .Wole nieco bardziej poważnego i wkurwioneg.o Eminenma niż pajaca z początków kariery, ogólnie zawsze dla mnie jest to duży plus kiedy gość jest na absolutnym szczycie a ciągle stara się rozwijać i próbować nowych rzeczy a nie co rusz serwować odgrzewanego kotleta.Oby więcej takiego Eminema. Cudi Why? Może nie chodzi o to, że nie było singla i teledysku przy którym człowiek by się uśmiał, ale oczekiwałem poprostu innego albumu. Takie "Bad Meets Evil" jest zajebiste i na takie coś zawsze czekam i zawsze posłucham. Nie mówię, że "Recovery" jest *******, złe i Eminem powinien się wstydzić tego albumu, poprostu mi się nie podoba. Może zabrakło mi dużo produkcji od Dr. Dre bo nie powiem że po Relapse które w 99% było jego dziełem zajarałem się jak cholera i nie był tak spójny jak poprzednik. Mam nadzieję, że kolejny album będzie w stylu poprzednich jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Ten Kościey to troche takie połączenie Buki i Peji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mider Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 https://twitter.com/kanyewest/status/329944539785740288 http://instagram.com/p/Yz36RVp2CS/# Kolejne arcydzieło od Kanye w drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 [video=youtube;i5vL8lgNEBA]http://www.youtube.com/watch?v=i5vL8lgNEBA Stare ale dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Nie wiem czy było albo czy pasuje. Ale jaram płytą macklemore'a. Tekstowo imo mistrzostwo świata. Muzycznie też daje radę. Niie wie ktoś gdzie można kupić 1 płyte? nie widzę na amazonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi