Kraso Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 The Roots, J.Cole, Mac Miller, Tech N9ne - welcome to strangeland, PushaT, Yelawolf, Snoop z Wizem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Cole rozpierdala system, a wiz ze snoopem to cala plyte jebli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Cole rozpierdala system, a wiz ze snoopem to cala plyte jebli? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zbliża się coś nowego dobrego, albo wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 A gustuje ktoś polskim hh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 a jest cos takiego? ja tylko peje znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 A gustuje ktoś polskim hh? ja słucham eldo, pezet, ostry, b. mi się małpa podoba i czasami zeus, łona, wena rasmentalizm + oczywiście klasyki w ogóle długo by wymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ja ostatnio przesłuchałem parę razy nowy album Łony i Webbera, cholera, ma to swój specyficzny klimat, do tego bardzo życiowe teksty, i jeżeli ktoś jest przyzwyczajony do flow Łony to naprawdę album jest genialny. Ostry to geniusz i artysta, dla mnie chyba najlepszy raper w Polsce, chyba teraz jakoś w lutym ma wyjść Tabasko 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 właśnie też czekam na tą płytę oprócz małpy to eldo jest moim ulubionym pl raperem no i swojego czasu był jeszcze pezet - ale teraz już coraz mniej, chyba z niego wyrosłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ja ostatnio przesłuchałem parę razy nowy album Łony i Webbera, cholera, ma to swój specyficzny klimat, do tego bardzo życiowe teksty, i jeżeli ktoś jest przyzwyczajony do flow Łony to naprawdę album jest genialny. Ostry to geniusz i artysta, dla mnie chyba najlepszy raper w Polsce, chyba teraz jakoś w lutym ma wyjść Tabasko 2? Chrisa Webbera? Gangsta Gangsta it's all about the salary, it's all about the salary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Podobno Eis ma wrócić. Na razie ma to być jeden feat na nowej płycie VNM'a. W sumie nie wiadomo czego się spodziewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 ja słucham eldo, pezet, ostry, b. mi się małpa podoba i czasami zeus, łona, wena rasmentalizm + oczywiście klasyki w ogóle długo by wymieniać Z tego zeusa to się muszę wycofać. Pierwsza płyta jest extra i bardzo mi się podoba - widać na niej świeży powiew (może dlatego że debiut). Natomiast druga jest spoko ale bez rewelacji. I teraz właśnie przesłuchałem trzecią, najnowszą płytę i nie wiem co się stało ale kaszana straszna, mega amataroszczyzna i na siłę próbowanie pod robienia stylu Łony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 W jaki sposób Zeus kopiuje Łone bo jakoś mi to umknęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 to widać tylko na tej najnowszej płycie łona ma swój styl który ciężko mi opisać ale każdy pewnie wie o co chodzi natomiast zeus w wielu kawałkach z płyty stara się rapować podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 obczajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 dobre jest póki acta nie działają to wrzucam piosenkę rodzimego twórcy - prosto z Wrocka! http://www.youtube.com/watch?v=PcHlSeVFSas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Endefis wraca. Jaram sie. ,,To przyszlo z wiekiem'' czy ,,Nie chce naprawiac swiata'' dalej mnie niszczą. Juz jakis singel wyszedl, ale z tego co pamietam to cienizna. Trzeba na cala plyte poczekac. - jakby ktos na popkillerze nie widzial ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Wyszło coś nowego w USA ciekawego? poza detoxem ! ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Zwrotka Ostrego. Swoją drogą kawałek bomba i chyba Ostry jak zwykle mnie nie zawiedzie. Projekt Tabasko już 27 marca! Bit przepiękny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Bit buja niesamowicie niestety został przeokrutnie zmarnowany zwrotka Ostrego też niespecjalnie ratuje kawałek ogólnie to mam coraz większe problemy ze zrozumienie co on tam sapie pod nosem komentarze na YT pod kawałkiem niszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi