LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Joka nie żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja Wiadomo co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja 32 minuty temu, blackmagic napisał(a): Wiadomo co się stało? W wielu miejscach pojawiają się sugestie, że się zapił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja ten sampel od 6:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Nowe Rozdanie na Netflix, jestem po dwoch odcinkach, naprawde swietnie zrealizowany talent show, zwlaszcza jakosc zdjec mega zajebista, do tego bardzo, spoko zapowiadajacy sie uczestnicy. Wsrod gosci miedzy innymi Probl3m, Margaret czy Wlodi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Clipse wydają album W końcu może wyjdzie coś dobrego Zapowiedź wygląda zajebiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Zajebisty numer, ale cała płytka niestety sporo słabsza niż reszta Carterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca W dniu 1.06.2025 o 01:00, LeweBiodroSmoka napisał(a): Nowe Rozdanie na Netflix, jestem po dwoch odcinkach, naprawde swietnie zrealizowany talent show, zwlaszcza jakosc zdjec mega zajebista, do tego bardzo, spoko zapowiadajacy sie uczestnicy. Wsrod gosci miedzy innymi Probl3m, Margaret czy Wlodi. Obejrzałem do konca - finał zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 4 minuty temu, blackmagic napisał(a): Obejrzałem do konca - finał zajebisty ja nawet nie wiem gdzie jestem, musze skonczyc w koncu, ale teraz mnie zacheciles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 31 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja nawet nie wiem gdzie jestem, musze skonczyc w koncu, ale teraz mnie zacheciles No moim zdaniem (ale to pewnie tez zależy od tego jaki hip hop Ci się podoba) poziom naprawdę mocno zaskoczył. Kawałki z finału spokojnie trzymają poziom dobrych kawałków z mainstreamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Rzygam na każdy post o tym koncercie Quebo Niesamowite epokowe wydarzenie Chlop sobie zgolił pół głowy na łyso Wowowow Przerost formy nad treścią, niezły raper, ale kto na to wydaje pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 1 godzinę temu, Kubbas napisał(a): Przerost formy nad treścią, niezły raper, ale kto na to wydaje pieniądze Ci sami co platynowali mu płyty, które dalej są często topką na Olisie? z ciekawości, kto z tej nowszej fali wg Cb jest dużo lepszy od Quebo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 7 godzin temu, Kubbas napisał(a): Rzygam na każdy post o tym koncercie Quebo Niesamowite epokowe wydarzenie Chlop sobie zgolił pół głowy na łyso Wowowow Przerost formy nad treścią, niezły raper, ale kto na to wydaje pieniądze Za stary jesteś synku. Nie rozumiemy Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ci sami co platynowali mu płyty, które dalej są często topką na Olisie? z ciekawości, kto z tej nowszej fali wg Cb jest dużo lepszy od Quebo? Nie wiem ja jego muzykę bardzo lubię, ale Bonson go na przykład zjada 48 minut temu, ignazz napisał(a): Za stary jesteś synku. Nie rozumiemy Q Nah, ja go lubię słuchać nawet ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Chyba będzie beef na poziomie na PL scenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 16 godzin temu, Kubbas napisał(a): Chyba będzie beef na poziomie na PL scenie czy na poziomie to nie wiem, Mes przyszedł totalnie porobiony na wywiad u Winiego, więc ciężko powiedzieć, że gość jej w życiowej formie, cringe w c*** od 1:16:00 gadka o Jacku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Lipca Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 10 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): czy na poziomie to nie wiem, Mes przyszedł totalnie porobiony na wywiad u Winiego, więc ciężko powiedzieć, że gość jej w życiowej formie, cringe w c*** od 1:16:00 gadka o Jacku No porobiony niesamowicie oglądałem to już xd Ale będzie ciekawie przynajmniej nie wierzę że odpowie c***owo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi