Skocz do zawartości

All-jestem zakochany w swojej grze team

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli jak na cos nie ma statow to ktos nie wie?

Dobrze wiedziec ;]

Bez statów równie dobrze mogę powiedzieć że Scalabrine był dobrym graczem ale jednak nie był.

Tak samo na statach najlepszym koszykarzem jest Wilt Chamberlain, ale jednak najlepszy nie był.

Edytowane przez Ballas

Czyli jak na cos nie ma statow to ktos nie wie?

jesli ktos cos stwierdza, to nie wie co mowi, jesli nie potrafi logicznie uzasadnic swojego twierdzenia. dodatkowo twoje, w postaci "mial wiecej", jak nic prosi sie wlasnie o uzasadnienie ilosciowe. ty jednak nie jestes zdolny do przedstawienia zadnego konkretu, bo uprawiasz tempe hejterstwo. przypuszczam, ze nawet nie jestes w stanie wymienic meczow, w ktorych widziales, ze Kobe i James mieli takie okazje.

Wiedza a priori to nie wiedza?

zalezy kogo spytasz ;] ale niezaleznie od tego, to przeciez sad Kubbasa w zadnym razie nie ma natury a priori.

jesli ktos cos stwierdza, to nie wie co mowi, jesli nie potrafi logicznie uzasadnic swojego twierdzenia. dodatkowo twoje, w postaci "mial wiecej", jak nic prosi sie wlasnie o uzasadnienie ilosciowe. ty jednak nie jestes zdolny do przedstawienia zadnego konkretu, bo uprawiasz tempe hejterstwo. przypuszczam, ze nawet nie jestes w stanie wymienic meczow, w ktorych widziales, ze Kobe i James mieli takie okazje.

jak biedny Polak wpierdala kapustę a bogaty Niemiec mięso to razem jedzą "gołąbki"

jak biedny Polak wpierdala kapustę a bogaty Niemiec mięso to razem jedzą "gołąbki"

No, i jeśli jest takich 5 Polaków i 5 Niemców, to wiemy, że średnio jedzą dziennie 0,5 kapusty i 0,5 mięsa. Czyli jak jesteśmy logistykiem to wiem że mamy dostarczyć 5 dziennych racji kapusty i 5 dziennych racji mięsa.

Jeśli chodzi o taką matematykę to miałem ledwo 2, ważne ze kazdy sie naje i tyle, a wracając do tematu to myśle ze LeBron nie że poprostu boi się oddawać rzuty z połowy albo własnego kosza bo tak naprawdę na yt jest masa filmików gdzie trafia z połowy ale poprostu jeśli jest np. koniec 1 połowy a Miami prowadzi +10 to dla takiego LeBrona zapewne nie ma sensu oddawanie takich rzutów.

Sorry lorak ale mam zycie prywatne i nie bede szukal meczy z tego sezonu i pokazywal ci jak Lebron wstrzymuje sie przed oddaniem rzutu z polowy albo pod koniec shot clocka zeby nie zepsuc sobie statow, co najmniej 10 by sie znalazlo, bardzo mi przykro, pokazales klase w tym temacie, wygrales, Lebron jest najlepszy, no i konkurs wsadow by wygral

Sorry lorak ale mam zycie prywatne i nie bede szukal meczy z tego sezonu i pokazywal ci jak Lebron wstrzymuje sie przed oddaniem rzutu z polowy albo pod koniec shot clocka zeby nie zepsuc sobie statow, co najmniej 10 by sie znalazlo, bardzo mi przykro, pokazales klase w tym temacie, wygrales, Lebron jest najlepszy, no i konkurs wsadow by wygral

Nie podoba mi się do czego zmierzamy. Gimnazjaliści się chwalą swoją niewiedzą, licealiści, że nie przeczytali w życiu książki, a taki Kubbas jest dumny z tego, że nie ma argumentów.

Że Lebronowi zależy na statach chyba nie trzeba tłumaczyć, wystarczy zobaczyć jaki duch w niego wstępuje gdy Miami jest +20 w 4 kwarcie.

Po meczu z Phoenix wysunął się na czoło zawodników z największą ilością punktów rzuconych w crunch. Zresztą na bardzo dobrym procencie 54% z gry i 87% z wolnych. Zatem duch nie ginie i w takich sytuacjach.

Nie podoba mi się do czego zmierzamy. Gimnazjaliści się chwalą swoją niewiedzą, licealiści, że nie przeczytali w życiu książki, a taki Kubbas jest dumny z tego, że nie ma argumentów.

Waszym argumentem sa cyferki, moim ogladanie meczy i to ze widze jak Lebron nie pali sie do rzucania z polowy i psucia sobie numerkow, Durant z reszta to samo, zebyscie mieli pocieche ze nie tylko on :)

Jezeli nadal do was nie dociera ze nie tylko ja o tym mowilem Jendras to samo, i nie kazdy ma czas tak jak wy zeby przegladac mecze i nie wiem wycinac dla was powtorki nie rzucajacego Lebrona

Po prostu takie czasy, nie podoba mi sie do czego zmierzamy, taki Lebron kloci sie o 2 zbiorki zeby dobic do triple double

po prostu roznice chyba kulturowe :)

no kto jak kto ale lebron to o triple double napewno nie walczy, bo mysle ze nikt nie jest blisko jamesa jesli chodzi o liczbe meczow w ktorych braklo mu 1/2 asysty albo zbiorki, np dzisiaj, albo tydzien temu z clippersami czy deatroit, jesli by sie staral za kazdym razem dozbierac te brakujace staty, to jestem pewien ze co sezon z 10 takich meczow bez problemu by mial

Edytowane przez MKA

w każdym razie ta kwestia rzutów z połowy jest rozdmuchana, bo jak widać po tych liczbach nawet ktoś podobno tak nie bojący się ich oddawać jak Kobe rzuca bardzo rzadko i w kontekście całego sezonu takie rzuty mają bardzo znikomy wpływ na skuteczność.

A kto rzuca najczęściej i na najlepszej skuteczności? Gdzie to w ogóle można sprawdzić? ;]