Skocz do zawarto艣ci

All-jestem zakochany w swojej grze team

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

Shaqtin a fool like

odliczanie

czyli zawodnicy ktorzy kochaja tak siebie ze zapominaja o reszcie, liczy sie pieszczenie cyferek, stylu, wlasnych rak, ego, ja ja ja - jestem聽 piekny jestem wspanialy jestem cudowny聽

from least to last

PF - Kevin Love, piekna broda piekne wlosy, piekna gra na obowodzie, 15 sezon poza playoffs, 0-80 w meczach decydowanych w koncowce - czyli odpowiedzcie mi na pytanie - czemu jestem taki skuteczny i mam takie cyfry, jestem tak powazany a nie wygrywam nic

C - Dwight Howard, kolejny zenujacy nabor do ASG, inwolucja od chyba 2011, po kontuzji nigdy nie doszedl do siebie ale wciaz pyskliwy, roznica klas w atletyzmie w porownaniu z tym co bylo, zerowy impact defensywny - chociaz w tej druzynie nikt nie gra w obronie, wyglada i gra tak jakby mu sie nie chcialo, Mr. Effortless

SF - Carmelo Anthony - juz dzis to bylo widac, Durant go zamknal, zajebal triple double, 40 plus i wygral, Melo placek nic nie mogl zrobic ani w D ani w O, ani anal ani oral, przyzwoitosc nakazuje by Knicks byli playoffs w tym roku, Melo aspiruje do jakiegos poziomu a gracze poziomu do jakiego on aspiruje zawsze wchodzili do playoffs, Melo jest zwyczajnie azespolowym bolkiem聽

SG - James Harden - yo艂 yo艂 broda yo艂, Houston jak dla mnie to najmniej przerazajacy zespol na Zachodzie w playoffs - jedynie Suns maja mniejsze szanse na druga runde

PG - Steph Curry - jestem Steph Curry, jestem mr heat check, zajebiscie kozluje zajebiscie crossuje, zbieram biegam , kozluje krosuje a potem rzucam, rzucam rzucam. Nie wiem czyja to wieksza wina ale Steph Curry przesta艂 grac w Warriors gra w Currys a reszta mu asystuje.

艁awka:聽

Adam Hofman - yy , to nie to forum,

JR Smith; Deron Williams; Kyrie Irving; Gay Rudy (preTrade),聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Gdybym potrafi艂 rzuca膰 tak jak Curry, to robi艂bym to od 艣witu do zmierzchu, 7 dni w tygodniu. Ch艂opak jest najlepszym shooterem w lidze wi臋c nie wypominajmy mu rzut贸w. No i rozwija si臋 jako rozgrywaj膮cy, mo偶e nie ksi膮偶kowy typ, ale du偶o widzi na parkiecie.

Do Twojego s5 proponuje awansowa膰 Irvinga. Wielka nadzieja Cavs, all star nie maj膮cy 偶adnego wp艂ywu na zesp贸艂, kt贸rego podobno jest liderem. Rzuca tyle samo co jego vis-a-vis z Oakland i nic z tego nie wynika.

Od siebie dodam Brick Brothers z Detroit, cho膰 Brandon ostatnio przeszed艂 jakie艣 egzorcyzmy i trafia. Ale Josh i jego tr贸jki albo Brandon i wi臋kszo艣膰 jego rzut贸w to przyk艂ad wiary we w艂asne mo偶liwo艣ci przechodz膮cej w narcyzm.

Dziwi臋 si臋, 偶e nie wymieni艂e艣 Rondo.

Odno艣nik do komentarza

PG - zdecydowanie Kyrie Irving, oo taki zajebisty kozio艂, trafia w ko艅c贸wkach, mija wszystkich jak chce, szkoda tylko, 偶e dru偶yna ma z niego ma艂y po偶ytek, bo nic z nim nie wygrywaj膮

SG - James Harden, nie rozumiem jego fenomenu, Houston ogl膮da艂o si臋 lepiej, gdy on mia艂 kontuzj臋, nawet Parsons powiedzia艂, 偶e wtedy dru偶yna gra艂a lepiej, bo cz臋艣ciej si臋 dzieli艂a pi艂k膮

SF - Melo, co za arsena艂 ofensywny, po prostu cud mi贸d i orzeszki, ale liderem nie potrafi by膰, w dodatku jest tak samo leniwy jak m贸j pies

PF - Josh Smith, w sumie wystarczy艂oby wklei膰 jego cytat, w kt贸rym powiedzia艂 co艣 w stylu: Nigdy nie b臋dziesz wiedzia艂 czy trafisz, je艣li nie rzucisz do kosza.

C- tu zdecydowanie Dwight Howard - zobaczcie jaki jestem pi臋kny, mam mn贸stwo zachcianek i kaprys贸w, oo ko艅c贸wka meczu hehe to si臋 u艣miechne a co mi tam, w ko艅cu koszyk贸wka to zabawa. nie mog臋 nawet patrze膰 na tego pajaca,聽

Odno艣nik do komentarza

Wypada艂oby jeszcze doda膰 Wade'a, kt贸remu 艣wiat u st贸p w sophmore year i konkursy Miss Pi臋kno艣ci skutecznie skr贸ci艂y karier臋 o 3-4 lata. Jak Wade'a lubi臋 i szanuj臋, bo po prostu koszykarzem jest/by艂 wybitnej ma艣ci i ofensywny poziom z jego prime to klub VIP dla nielicznych - tak po prostu bufonem jest monstrualnym.

Paradoksalnie pocz膮tkiem jego ko艅ca by艂 2006, bo potem przesta艂 pracowa膰 nad swoj膮 gr膮 i upi艂 si臋 swoj膮 zajebisto艣ci膮, a jak wida膰 kontuzja niewiele go z艂ama艂a, bo przecie偶 2009 to jeden z najmocniejszych statline-wise sezon贸w ever.

A偶 dziwne, 偶e Pat Riley nigdy nie doprowadzi艂 go do pionu i pozwoli艂 mu na pojawianie si臋 jesieni膮 w formie fizycznej ma艣lanego p膮czka.

kolejna persona non grata - Kyrie Irving. Kr臋cenie kozackich reklam, wyst臋powanie w roli semi-god, skakanie do Kobego i wo偶enie si臋 po 艣rodowisku ligi i campach USA jakby mia艂 ze 2 pier艣cienie i 25K punkt贸w na liczniku przy jednoczesnym bilansie 15-30 to 艣miech na sali, szczeg贸lnie 偶e ch艂opak gra na Wschodzie ju偶 trzeci sezon, sk艂ad szczeg贸lnie jak na warunki konferencji - ma nie najgorszy, a nie potrafi nawet pog艂aska膰 walki o PO w styczniu.

Iverson i Kobe te偶 byli niepokorni, ale mieli klas臋 i sta艂y za nimi wyniki.

honorable mention: Wall, Rondo, George

Odno艣nik do komentarza

Trzeba by膰 totalnym ignorantem, trollem ewentualnie dyletantem, 偶eby tu wymienia膰 Kobego. Obok Howarda, Hardena, Melo? Srsly? Go艣cia, kt贸ry ma 5 tytu艂贸w? LOL.

Dok艂adnie, Kobe wcale nie kocha siebie i swojej gry. Jedyn膮 jego mi艂o艣ci膮 jest pi艂ka i jak ka偶dy, ci臋偶ko mu si臋 ze swoj膮 mi艂o艣ci膮 rozstawa膰, dlatego stara si臋 j膮 mie膰 zawsze przy sobie.

Odno艣nik do komentarza

Obok Howarda, Hardena, Melo? Srsly? Go艣cia, kt贸ry ma 5 tytu艂贸w? LOL.

Zwr贸膰 uwag臋 jak graj膮 razem Howard gra z Hardenem, a jak gra艂 z Kobiem. 呕aden z nich nie ma potrzeby gadac o tym jak to Houston jest ich zespo艂em, co rok temu cz臋sto podkre艣la艂 Kobe.

Odno艣nik do komentarza

Imo Kobe to najlepszy przyklad goscia zakochanego w sobie i przekonanego o wlasnej wartosci :) Inna sprawa, ze on, w przeciwienstwie do np Swaggy P, w lidze bez statystyk nadal dawalby z siebie wszystko, zeby wygrac. Oczywiscie pilka by sie nadal nie dzielil, bo sam umie zrobic wszystko lepiej ;)

W prawie kazdym teamie daloby rade znalezc kogos pasujacego do tego tematu (oprocz SAS).

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.