kungfubestia Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 A w dzisiejszych czasów i do tego nie można mieć pewności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Przestańcie pier... te buty to po prostu unisex (Vans?) Zgadnijcie ile ta szmatka kosztuje. Tutaj odpowiedź: http://tinyurl.com/k23cmcr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 czekam na podpaski unisex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Przestańcie pier... te buty to po prostu unisex (Vans?) Zestaw ogrodniczki 3/4 + vansy w panterkę (na facecie) to konfiguracja z gatunku borderline unisex/mildly gay. Edytowane 15 Maja 2014 przez Jinks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Zestaw ogrodniczki 3/4 + vansy w panterkę (na facecie) to konfiguracja z terytorium borderline unisex/mildly gay. Ja mówiłem tylko o butach, w których w sumie mógłbym chodzić, ale fakt - cały zestaw wygląda lekko podejrzanie. Wolę takie coś: Edytowane 15 Maja 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) W dzisiejszych chorych czasach wszechobecnej tolerancji nie można nawet skrytykować faceta ubranego w sukienkę, bo zostanie się nazwanym faszystom. Jakoś nie pasują mi takie obcisłe graniaki na przypakowanych murzynach Edytowane 15 Maja 2014 przez kiwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 On nie jest obcisły tylko dopasowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 DeAndrzej - klasa. Bardzo dobrze uszyty garniak, doskonale leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jordan dołącza do Lillarda, Batuma i Gortata. Świetna stylówa, nic nie można zarzucić. Brody zajebiście pasują do garniaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Właśnie imo troche mógł skrócic brode i by było jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Są play-offy, to nie przycina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 On już może przyciąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Jordan jakby zrobił wydech, to by zabił fotografa strzałem z guzika Wydaje mi się lekko za bardzo upięty. Ale tylko minimalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) W dzisiejszych chorych czasach wszechobecnej tolerancji nie można nawet skrytykować faceta ubranego w sukienkę, bo zostanie się nazwanym faszystom. Ależ można, przecież faceci ubrani w sukienki już nie maja takiej władzy jak kiedyś i na stos za ich krytykę nie trafisz. Edytowane 17 Maja 2014 przez Artlan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Z braku laku próbowałem oglądać NHL, ale jakoś nie trafia to do mnie, dlatego poszukałem stylówek. Amare elegancja (ten po lewej to Victor Cruz z NFL, jakby ktoś się zastanawiał) Nash wiadomo - zawsze dobrze. Nie wiem czy nie wrzucałem już tego przypadkiem. Niby trochę jak pajac, ale mi tam się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Nash wiadomo - zawsze dobrze. ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) Nash skojarzyl mi sie z tym panem Edytowane 17 Maja 2014 przez tomeczeg20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 ????? Ok... mucha trochę z dupy, ale reszta klasycznie, czyli dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) Nash, z muchą i torebką, wygląda jakby się przebrał, a nie ubrał. Dla porównania - tu dobrze: Edytowane 17 Maja 2014 przez Jinks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Jak szanowni krytycy mody oceniają ciuszki Parsonsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi