JaBoOl Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 ...roster Kubassa jest moim skormnym zdaniem najgorszy ze wszystkich ostatnio wydanych. ściagnij nlsc- http://www.nba-live.com roster kubasa ma niewiele wspolnego z realna NBA, umiejetnosci u wiekszosci zawodnikow dobierane byly chyba na 'chybil/trafil'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilbert Arenas Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 No tak, ale mam problem z wgraniem tego rostera. Kopiuje go do Moje Dokumenty/NBA/Saves i dalej mam wszystko po staremu. Już nie pamietam gdzie to się kopiowało. Moze mnie ktos w tej sprawie oswiecić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Musisz go jeszcze wczytać w grze I wtedy rozpoczac sezon z uaktualnionymi składami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilbert Arenas Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Musisz go jeszcze wczytać w grze I wtedy rozpoczac sezon z uaktualnionymi składami Moja głupota czasami i mnie poraża Dzięki , ale zupełnie zapomniałem o wgrywaniu rosterów ale tak to jest jak się przez pół roku nie ruszało NBA. Kiedy będzie premiera NBA 08 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiesta Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 19.10 w Europie, w Polsce chyba 02.11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ostatnio zachciało mi się zagrać w NBA Live 08 i mam z nią problem. Z pozoru wszystko działa dobrze, ale w trakcie meczu wywala mi błąd systemowy i po prostu wychodzi z gry. Najczęściej dzieje się tak przy jakichś time-out'ach czy po zakończeniu kwarty. Może ktoś zna rozwiązanie tego problemu? Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Powinno zadziałać: http://www.mininova.org/tor/1149614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Mam pytanie, kiedy wyjdzie nba live 09 na peceta? Troche mi sie nudzi i mialem sobie sciagnac "jakas" wersje, ale pomyslalem ze we wrzesniu/pazdzierniku najczesciej wychodzily juz nowe wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 hmmm ... nigdy EA zdaje sie dopiero za rok wypuści nową koszykówkę na PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 hmmm ... nigdy EA zdaje sie dopiero za rok wypuści nową koszykówkę na PC Czyli zostaje mi zalatwic sobie 08. Z drugiej strony moze to i dobrze, bo jak swego czasu bardzo interesowealem sie grami serii nba live to z kazdym rokiem, bylo szczerze powiedziawszy co raz gorzej. Moze teraz kiedy beda mieli znow przerwe dwuletnia(wczescniej bodajze w 2001 czy 2002 roku) uda im sie cos lepszego sklecic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Mam pytanie. Ma ktos moze nba live 2008 na plycie? Bo ja sciagnelem jakąs tam wersje z peba, ale gra wylacza mi sie po 1, 2,3 kwarcie i jeszzce nie moglem dokonczyc zadnego meczu, a w dodatku nie ma komentarza w trakcie meczu i ogolnie jest lipa. Jesli ktos by mogl wyslac listwonie plytke, ja komus te sama (tyle ze czysta) plytke odesle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Figrin Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Mam pytanie. Ma ktos moze nba live 2008 na plycie? Bo ja sciagnelem jakąs tam wersje z peba, ale gra wylacza mi sie po 1, 2,3 kwarcie i jeszzce nie moglem dokonczyc zadnego meczu, a w dodatku nie ma komentarza w trakcie meczu i ogolnie jest lipa. Jesli ktos by mogl wyslac listwonie plytke, ja komus te sama (tyle ze czysta) plytke odesle masz po prostu zły crack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Figrin Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Mam pytanie, kiedy wyjdzie nba live 09 na peceta? Troche mi sie nudzi i mialem sobie sciagnac "jakas" wersje, ale pomyslalem ze we wrzesniu/pazdzierniku najczesciej wychodzily juz nowe wersje. Co prawda nie będzie w tym roku NBA Live 09 na PC, ale za to będzie NBA 2k9, które jest o niebo lepsze ! Dodatkowo ma być oparte na Xboxie, dzięki czemu realizm powienien być podobny do NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaBoOl Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 NBA 2k na PC? pierwsze słysze...skąd takie informacje? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Figrin Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 NBA 2k na PC? pierwsze słysze...skąd takie informacje? :wink: http://www.nba-live.com/index.php?subac ... m=&ucat=1& Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Czy cos sie juz ruszylo? Tzn czy moze znalesc gdzies w sieci jakas niezbyt legalna wersje 2k9? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Figrin Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Czy cos sie juz ruszylo? Tzn czy moze znalesc gdzies w sieci jakas niezbyt legalna wersje 2k9? tak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaBoOl Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Czy cos sie juz ruszylo? Tzn czy moze znalesc gdzies w sieci jakas niezbyt legalna wersje 2k9? na sport-scene rano widzialem (czyli szybciutko zaciągniesz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 No to 2k zrobiło świetny ruch Posucha z piecową koszykówką się szykowała w 2009 ... a tu jeden ruch i proszę seria 2k cieszy się znacznie lepszą opinią niż NBA Live na konsolach i mam nadzieję, że na PC także pokażą klasę Oby tylko nie przesadzili z wymaganiami ... Co w wypadku konwersji z konsoli na PC może się wydarzyć ... No chyba, że zrobili grę od nowa (w co raczej nie wierzę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lapride24 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 czesc, crack do NBA Live 2001 podany pare stron wcześniej jest zły, przynajmniej u mnie. Wyskakuje ' A required file could not be found Please Insert your NBA Live 2001 CD' . I teraz prośba , jeżeli ktoś ma cracka, prosilbym o wrzute. z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi