SlaKB Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Swoją droga.. Zrobiłem małą analizę i.. Simki Qby: 5-12 Cichego: 13-3 Geddo: 3-2 Czyżby ktoś nadużywał swojej władzy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) i jeszcze zastaraszam Geddo i Qbe którzy mi odpowiednio wysimowali: 4-1 13-4 Edytowane 2 Marca 2014 przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dzień 57 (na pierwszym miejscu goscie)Bucks 84 - Mavericks 111play-by-playBulls 128 - Nuggets 137play-by-playPistons 119 - Celtics 92play-by-playHeat 98 - Magic 88play-by-playSuns 107 - Hawks 111play-by-playJazz 101 - 76ers 92play-by-playWarriors 105 - Wizards 96play-by-playNets 96 - Lakers 101play-by-playRaptors 107 - Hornets 117play-by-playRockets 93 - Spurs 99play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu avast mi blokuje trojana na simbasket.pl Mi już dawno zgłaszało jakieś złośliwe oprogramowanie o czym pisałem .. ktoś jeszcze ma z tym problem? Xamel wiesz co można byłoby zrobić w takiej sytuacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 i jeszcze zastaraszam Geddo i Qbe którzy mi odpowiednio wysimowali: 4-1 13-4 Bardziej chodziło mi o Qbe, bo myślę że Pistons mają taką siłę jaką przedstawia ich bilans w Twoich simkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Ten mój smallball jest zabójczy dla contenderów, najpierw Blazers teraz Bulls Harper nieźle zniszczył Walla Edytowane 2 Marca 2014 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 @Cichy Możesz podłączyć ftp jako dysk i go przeskanowac jakimś oprogramowaniem?? Co to za trojan? Musze przejrzeć co to tam jest. @sklaB Ja kiedyś miałem taką rzeźnię, że u dwóch komisarzy miałem jakieś 1-20 a u trzeciego ponad 50%. Potem jakoś dociagnalem do PO. To może być przypadek (trzeba by popatrzeć u kogo grasz u siebie, u kogo z contenderami, gdzie są kontuzje żeby coś naprawdę zobaczyć). A i tak mam wrażenie, że po prostu komp/program u jednego komisarza troszkę bardziej lubi atak a u drugiego obronę. A Hawks polecieli Suns i bez Krawtzowa i Kemby robią rozp... Wtf?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Wiem, wiem. Tak tylko żartuje przecież. I sam już myślałem o tym że na każdym komputerze gra inaczej chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Derek Harper superstar Nie tylko Wallnął 20 asyst, zniszczył Walla, ale przede wszystkim do prowadził do dogrywki buzzer-beaterem za 3 pkt ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:07 Nuggets 117, Bulls 120 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nuggets ball: Kellena Azubuike inbounds the ball to Derek Harper Derek Harper brings the ball over the timeline. Derek Harper shoots a three-pointer from the top of the key. Nothing but net. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Overtime: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Thadddeus Young(Nuggets) wins the Jump ball. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 A Hawks polecieli Suns i bez Krawtzowa i Kemby robią rozp... Wtf?? po kontuzjach Westbrooka i Tomica, mimo ze juz w pelnym skladzie Suns nie moge sie jakos rozkrecic, choc faktem jest ze na wyjazdach juz od ubieglego roku maja sporo problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Dzień 58 (na pierwszym miejscu goscie)Wizards 95 - Knicks 113play-by-playHeat 80 - Pacers 117play-by-playMagic 89 - Pistons 117play-by-playTrailblazers 120 - Raptors 118play-by-playTimberwolves 124 - Hawks 103play-by-playGrizzlies 108 - Hornets 109play-by-playClippers 93 - Kings 90play-by-playWarriors 111 - Suns 76play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Wesley Johnson (Heat) – 56 dni (Bulging Disc – Back)Joakim Noah (Clippers) – 7 dni (Bruised Hip)-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 ah prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Ta gra jest tak pieprznieta momentami....Roy Hinson, no name za minimum....PF, ktory gra na SG - 34 pkt, 23 zbiorki. I prawie wygrany mecz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) Dzień 59 (na pierwszym miejscu goscie)Knicks 119 - Rockets 80play-by-playBulls 109 - Heat 95play-by-playNuggets 81 - Mavericks 93play-by-playPacers 95 - Bucks 108play-by-playTrailblazers 116 - Lakers 114play-by-playNets 102 - Raptors 96play-by-playHawks 91 - Kings 77play-by-playSonics 113 - Hornets 121play-by-playMagic 94 - Pistons 126play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Charles Barkley (Heat) - 7 days due to a Bruised HipShawn Kemp (Bucks) - 3 days dye to a Bruised Cheekbone ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- JUTRO ALL STAR WEEKEND + SIMKA DNIA KOLEJNEGO Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Edytowane 4 Marca 2014 przez Qba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Połowa meczów za mną. Z bilansu 24-17 nie jestem do końca zadowolony, ale nie jest źle. Mój cel w tym sezonie to awans do playoff. Na razie się łapie, zobaczymy co będzie dalej. Wydaję mi się , że skład mam niezły, wymiana z Raptors dała mi w końcu trzech najlepszych graczy finalisty poprzedniego sezonu, jednak to co gram po tej wymianie to nie jest jeszcze to, zobaczymy jak rozwinie się to dalej. Bez Beasleya mam 4-0, no ale przeciwnicy nie byli w tym okresie najmocniejsi. Jeśli chodzi o inne drużyny to największym zaskoczeniem są dla mnie Bulls, co prawda skład mają dobry i końcówkę poprzedniego sezonu mieli świetną, ale nie spodziewałem się, że aż tak będą cisnąć. W końcu są najlepsi na wschodzie i tylko za Wolves jeśli chodzi o całą ligę. W przeciwieństwie do prawdziwej NBA tutaj mimo tego , że TOP 4 zachód ma zdecydowanie silniejsze i mistrz mimo świetnej postawy Bulls pewnie będzie z zachodu to do Playoff łatwiej się dostać na zachodzie.. Może by tak przenieść Pistons na zachód albo chociaż do Atlantic Divison? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Rodney McCray dostał POTW. Moze go jeszcze wezmą na mecz gwiazd?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Wklepta trejd, bo wczoraj już powinien być zatwierdzony :] Start pendingu był 01.03. o 13:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 podajcie składy na PM to wklepie jeszcze przed simka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Dzień 60 (na pierwszym miejscu goscie) 92 - 94play-by-play 104 - 108play-by-play SDC 3PT-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketuDzień 61 (na pierwszym miejscu goscie)Jazz 120 - Trailblazers 124play-by-playBulls 114 - Celtics 98play-by-playTimberwolves 114 - Rockets 78play-by-playMavericks 81 - Suns 96play-by-playHawks 88 - Raptors 105play-by-play76ers 101 - Knicks 120play-by-playGrizzlies 98 - Warriors 96play-by-playPacers 114 - Cavaliers 124play-by-playClippers 79 - Lakers 117play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani:----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- TRANSFER WIZZARDS - NUGGETS NIE ZOSTAŁ WPROWADZONY. NADAL SĄ NIEJASNOŚCI! Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 TRANSFER WIZZARDS - NUGGETS NIE ZOSTAŁ WPROWADZONY. NADAL SĄ NIEJASNOŚCI! Roger, ile razy podczas offseason i regulara złamałeś już przepisy? @ All-Star Game Miła niespodzianka z Daye i George w składzie Wschodu. Ba! Daye wyszedł nawet w pierwszej piątce i zagrał taki mecz, że spokojnie to on mógł zostać MVP gdyby Wschód wygrał George za to dzielnie walczył w 3PT Shootout i przegrał dopiero w finale z Richmondem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 To zła wola komiszy, ja wszystko robię w dobrej woli ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi