RappaR Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Jest 5:4 na 3 point z dodatkiem, że dwie osoby nie grają w post Jordan i jedna w 3-point. Więc jednak ta opcja wygrywa. Na razie jest 14 osób, brakuje dwóch i można karoLa prosić o losowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 ja bym się pisał, zdecydowanie 3 point, resztę się dostosuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Weź RappaR dopusc Przemka, z czystej ciekawosci chce zobaczyc co wykmini, a i tak zabawy jakby co strasznie nie zjebie : D Zjebie, to jest troll, odwali coś z czystej złośliwości i tępoty, nie ma po co psuć pozostałym zabawy. Jest nas już 15, poczekamy na jedną osobę i można zaczynać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Jak zwykle dyskusja osiągnęła poziom zatrważająco wysoki (a to dopiero temat organizacyjny) Ignazz liczę, że pojawi się w twojej drużynie Rudy Gay. Proponuję aby finał odbył się w jakiejś knajpie w nba 2k. Idee zlotów zostały haniebnie zaniedbane i ja w postaci jednoosobowej armii będę lobbował za spotkaniami w realu. Taki jestem ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Jak zwykle dyskusja osiągnęła poziom zatrważająco wysoki (a to dopiero temat organizacyjny) Ignazz liczę, że pojawi się w twojej drużynie Rudy Gay. Proponuję aby finał odbył się w jakiejś knajpie w nba 2k. Idee zlotów zostały haniebnie zaniedbane i ja w postaci jednoosobowej armii będę lobbował za spotkaniami w realu. Taki jestem ja. Jestem, optuję za Śląskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 klęknijcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zjebie, to jest troll, odwali coś z czystej złośliwości i tępoty, nie ma po co psuć pozostałym zabawy. Jest nas już 15, poczekamy na jedną osobę i można zaczynać. Sam jesteś zjeb : ( Korzystajcie, puki Borys nie doda jakiegoś moda do tego działu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Skończ głupie licytacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 On zaczął! Lol, o to Ci chodziło... Zjebie - on zjebie, czasownik. Nie rzeczownik, nawet nie pomyślałem, że ktoś może w ten sposób to przeczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 ok i ja się sprawdzę bo widzę, że jest miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Jestem, optuję za Śląskiem. nie mam maski gazowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 nie mam maski gazowej. Jakoś to przeżyjemy, przecież nie możesz być aż tak brzydki. Mamy 16, Lorak losuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) jak się okazało że jesteś gejem to na pewno nie przyjadę. Edytowane 17 Grudnia 2013 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 1. Wowo2. Lewebiodrosmoka3. Koelner4. P_M5. Ignazz6. Kucio7. Julekstep8. Findek9. MettaWorldPeace10. DH1211. Karpik12. January13. Havlicek14. Gregorius15. RappaR16. Agresywnychomik Kolejność, tak więc jak ktoś chce wybrać już teraz to może, zegar 24 włączamy w sobotę. A na razie jak ktoś może już wybrać, to by to przyśpieszyło zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 0_o - no to chyba czas na mocną kawę ;] wowo bierze LBJ'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 To jak w końcu gramy? Ile osób liczy roster? Wybieramy graczy z konkretnego okresu (tak jak było w e-basket jakieś 3 lata temu)? Bo np Jordan 91-92, a Jordan 97-98, to dwaj różni gracze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 To jak w końcu gramy? Ile osób liczy roster? Wybieramy graczy z konkretnego okresu (tak jak było w e-basket jakieś 3 lata temu)? Bo np Jordan 91-92, a Jordan 97-98, to dwaj różni gracze. Tak, po dwa lata tak jak było w poprzednim, 8 graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 A 3-point czy post Jordan? Zedytuj może pierwszy post i wstaw tam zasady, żeby wszystko było jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 3 point, pisane już było, nie mogę edytować tego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi