Skocz do zawartości

all-time fantasy

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

I'm in.

1. Przedział czasowy : od najsłynniejszego lockoutu do dziś. A przyczyna jest prosta. Zbyt wielu nie jest nawet świadomych jaki burdel w głowie robią im sentymenty, nie mówiąc o tych, którzy są tego świadomi ale i tak wydrapią Ci oczy mówiąc, że to nieprawda. Marzec-Godfather case.

2. Zespoły :

8/9 graczy + trener. Trenerów wybieramy na samym końcu w kolejności odwrotnej do draftu (ten kto wybierał ostatni w pierwszej rundzie, jako pierwszy wybierze trenera - uważam to za lekkie wyrównanie szans).

Me like. 

3. Formula:

zobaczymy ilu managerów się zgłosi. Ale ofk opisy drużyn i game-plany na poszczególne serie + chciałbym uniknąć systemu drzewka od pierwszej rundy (żeby przynajmniej 2-3 pojedynki każdy odbył).

Me like.

kończąc temat tutaj dopiero się teraz pokapowałem że Rappi w sposób bardzo gładki wprowadził mnie na wody kolejnego podforum czyli fantasy.....

oczywiście zgłaszając akces wiedziałem na co się piszę ale odnośnik do podstronki w nowym temacie podlinkowanym przez Matka wskazał mi rejony gdzie się nie zapuszczałem.......

dziękuję serdecznie bo zacznę się udzielać w kolejnym podforum ;-) i zaczniecie się nie tylko zastanawiać czy mam co życiu innego robić ale i zaczniecie mi kody antybotowe wysyłać :0)

kończąc temat zapraszam wszystkich mądrali do wzięcia udziału w zabawie lub chociaż w przeczytaniu regulaminu i zastanowieniu się nad zabawą.....

paru brakuje!!!!

zapraszam w imieniu pomysłodawcy raz jeszcze!!!!!!

trush talk przed bitwą

to lubię

// Marcin! wiemy, że masz tyle szmalcu, że dla Ciebie każdy troll to jak splunąć, ale proszę w imieniu całego forum - nie rób niczego, czego byś później żałował, CY i w ogóle.

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

chyba tylko i wyłącznie gdy dokoptujesz jeszcze jednego Andrzeja i czy reszta wyraza zgodę (pewnie nie:D)

nie to bzdura co napisałem, każda inna liczba niż 24 popsuje system pucharowy, więc ktoś musiałby Ci zwolnić miejsce

Edytowane przez LeweBiodroSmoka