RappaR Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Są chętni na powtórkę? Takie same zasady jak kiedyś, ciekawe będzie to choćby dla sprawdzenia jak się zmieniło postrzeganie zarówno pewnych zawodników, jak i pewnych aspektów gry przez te 3 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 ja moge spoko lajtowo. rozkurwie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 ja bym chętnie wziął udział jeśli można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ja chętnie bym się pisał, ale wolicie all-time fantasy, czy może ultimate draft 2014, gdzie byśmy opierali tylko na obecnych graczach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 all-time czyli od czasu 3-point, taki jak był 3 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Można zaszaleć i polecieć w oba . Przy all-time to jest trochę roboty i człowiek musi się dowiedzieć co to taki Hayes jest itp więc dwa to taka lekka bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ja się dostosuję, ale podzielę się swoim zestawieniem preferencji: 1. All-nba Draft 2014 2. All-time since 3pt 3. All-time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 A może draft z czasów post-jordana? Czyli załóżmy od sezonu 98/99 do teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Wchodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 także in ale na all-time fantasy, w ktorym bralem udzial jakis czas temu, ale moj pojedynek nie doszedl do skutku ze wzgledu na brak czasu drugiej osoby;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 proponowałbym tak to jakieś jasne i przejrzyste zasady ponieważ rok temu ja akurat nie łapałem się w niektórych ramach które o dziwo były dla innych znane a dla niektórych nie. ogólnie nie samo bycie dobrym gm pomaga tylko zdolności pisarskie a niekiedy bajkopisarskie. i zwężenie lat byłoby plusem , a nie szukanie jakiś historycznych zawodników którzy są trudno dostępni w necie i tylko mamy do czynienia z suchymi statystykami, często nie kompletnymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja tam tez bym wolal od Jordan era albo >'90. Chociaz tak czy siak wezme udzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja bym wolał od 3-point lane, dla samego porównania zmian w postrzeganiu zawodników. Ale jak większość będzie chciał post Jordan, to się dostosuję. Zasady jak w pierwszym drafcie, wydaje mi się, że były maksymalnie proste, nie pozwalające na krętactwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ostatnio wyznaczenie granicy jako 1979 mijało się z celem, bo taki KAJ miał na forum wartość niewiele większą niż obecny Brook Lopez, a takie nazwiska jak Bernard King, Dennis Johnson czy Sidney Moncrief zlały się w tłumie. Po co więc pchać się w dla większości nieznane i konfrontować oldskulowych graczy z obecnymi skoro można przyjąć zasadę, że wszyscy tutaj obecni DUŻO lepiej orientują się w bardziej nowoczesnych czasach. A za takie możemy uznać symboliczny koniec ery Showtime, Celtics Birda i Pistons Bad Boys po 1991 roku, hm? Chyba, że faktycznie wyelminować Jordana (wiem z doświadczenia- miałem go w składzie), który sam w sobie jest gwarantem dojścia do finału - i zacząć od czasów nowożytnych 2000s? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Wiekszosc uzytkownikow ogarnia 90s, dla wielu byly to najlepsze czasy ligi. Nie wiem czy akurat z tej dekady warto rezygnowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) ja powiem, że mi to wali od jakiego okresu bo znam wszystkie perfekcyjnie. @PM: ja bodajże nie napisałem gameplanu a i tak kilka głosów dostałem. W ogóle szczerze mówiąc, miałem najlepszy skład w tej zabawie i tylko ignorancja użytkowników pozbawiła mnie szans na pamiątkowy puchar all-time draftu forum e-nba (nie mylić z e-basketem). @zasady: ja bym zmienił jedną- losowanie par. W którymś drafcie było odgórnie 1-16, 2-17 itd. co trochę imo i bez urazy było idiotyczne. Edytowane 11 Grudnia 2013 przez wowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Lebron Duncan Shaq Kobe Garnett Dirk Wade Howard Paul - nie jest tak źle, bo wybieramy graczy z konkretnych/konkretnego sezonu, zależnie czy 1 czy dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 ale january ma trochę racji bo ktoś kto wybierze Shaqa z lat 00-02 praktycznie ma tytuł bo nie było obrońcy na to czarne tornado w wykonaniu Shaqa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 ja powiem, że mi to wali od jakiego okresu bo znam wszystkie perfekcyjnie. @PM: ja bodajże nie napisałem gameplanu a i tak kilka głosów dostałem. W ogóle szczerze mówiąc, miałem najlepszy skład w tej zabawie i tylko ignorancja użytkowników pozbawiła mnie szans na pamiątkowy puchar all-time draftu forum e-nba (nie mylić z e-basketem). @zasady: ja bym zmienił jedną- losowanie par. W którymś drafcie było odgórnie 1-16, 2-17 itd. co trochę imo i bez urazy było idiotyczne. @wowo Śmiem twierdzić, że byś ze mną przegrał IMHO granie w erze post-jordanowskiej nie ma sensu, zbyt mało graczy 1-szego kalibru. Paul, Howard i Garnett to nie są pierwsze opcje i nie zagwarantują Ci pewnych głosów, jak w przypadku Shaqa, Jordana, Hakeema, Magica, Birda, Kareema . De Facto pozostajemy z LBJ'em, Shaqiem, Dirkiem, Duncanem, Kobem (mało popularny na tym forum) i Wadem (choć tu też nie byłbym taki pewny czy jest gwarantem głosów). To daje zaledwie 6 ekip z potencjałem... a gdzie pozostałe 10? bo ostatnio było po 16 graczy na konferencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi