mac Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 (edytowane) 6man to dla mnie Ryan Anderson v Jeremy Lin Edytowane 10 Grudnia 2013 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 (edytowane) MVP - Paul GeorgeDPOTY - Roy HibbertCoach - Frank VogelRookie - Michael Carter-WilliamsMIP - Terrence Jones 6th man - Jeremy Lin Edytowane 10 Grudnia 2013 przez Muslii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 (edytowane) 1st i 2nd all-def paul-stephenson-george-lbj-hibbert / lillard-affalo-james-sullinger-drummond (na zachete) All-Defensive Rubio - Sefolosha - George - Bosh - Hibbert/Duncan Paul - Stephenson - Lebron - West - Duncan/Hibbert 1st i 2nd all-def - Paul - T.Allen - James - A.Davis - Hibbert Rubio - Stephenson - George - Ibaka - Drummond 2 Paul-Butler-Stephon-Davies-Howard 1st i 2n All-def Ricky Rubio,Kawhi Leonard,Anthony Davis,LeBron James,Roy Hibbert Chris Paul,Lance Stephenson,Kevin Love,LaMarcus Aldridge,Dwight Howard Niezła beka panowie. Ktoś chyba zapatrzył się na George'a przy oglądaniu Pacers albo po prostu nie ogląda Pacers. Lance to ciągle tylko above average obrońca z dużym potencjałem i fajnym sercem do gry ale do bycia na allNBA level to mu duuuuużo brakuje - szczególnie wtedy gdy łapie 2 faule w 2 minuty i gambluje przy przechwytach. Także wszyscy dalej kochajmy Stephensona, ale klapki z oczu. MVP - Lebron DPOTY - Hibbert ROY - MCW COTY - D'Antoni / Higgins MIP - Monta 6TH - przez całą ćwiartkę najlepszy był Isaiah allNBA CP3-George-Durex-Lebron-Hibbert Curry-Harden-Dirk-Love-LMA allDEF Hill-George-Kawhi-AD-Hibbert Rubio-Butler-MKG-West-Bogut Edytowane 10 Grudnia 2013 przez BiałaCzekolada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Nawet ja nie umieściłem Lance'a w żadnej kategorii... byłby najwyżej w piątce największych postępów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Nawet ja nie umieściłem Lance'a w żadnej kategorii... byłby najwyżej w piątce największych postępów. I w kategorii najlepszych flashy/fancy passerów razem z Wrotenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 E: A tak w ogóle, była już taka sytuacja, żeby MVP dostał i MIP? Nie, co ciekawe to jeśli wierzyć wikipedii żaden MIP nie zdobył nigdy mistrzowskiego pierścienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Niezła beka panowie. Ktoś chyba zapatrzył się na George'a przy oglądaniu Pacers albo po prostu nie ogląda Pacers. Lance to ciągle tylko above average obrońca z dużym potencjałem i fajnym sercem do gry ale do bycia na allNBA level to mu duuuuużo brakuje - szczególnie wtedy gdy łapie 2 faule w 2 minuty i gambluje przy przechwytach. Także wszyscy dalej kochajmy Stephensona, ale klapki z oczu. Podbijam. Mnie to czasami krew zalewa jak widzę Lance'a skaczącego, biegającego, hustlującego, ale przy mądrzejszym atakującym tak nieefektywnego w obronie, że to szok. Dużo przed nim, ale myślę, że jeszcze będzie z niego Stevenson po tej stronie parkietu, czasu tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 MVP - Paul George DPOTY - Roy Hibbert Coach - Frank Vogel Rookie - Ben McLemore MIP - Monta Ellis 6th man - Michael Beasley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeMorrison Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 (edytowane) A tak w ogóle, była już taka sytuacja, żeby MVP dostał i MIP? T-Mac w 2001 był dość blisko. -- MVP:Durant DPOY:Hibbert COTY:Spotts 1st NBA : Paul-George-Durex-James-Hibbert 2nd NBA: Parker-Harden-Dirk-Aldridge-Davis Edytowane 10 Grudnia 2013 przez LukeMorrison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Rookie - Ben McLemore 6th man - Michael Beasley ... czegoś nie czaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 MVP - Lebron James - ale jak Indiana skończy z jakimś lepszym bilansem i PG utrzyma tempo to kto wie czy nie dostanie George chociażby dla podniesienia hype'u ewentualnej rywalizacji w ECF??DPOTY - Roy Hibbert COTY: Frank Vogel / Jeff Hornacek do tej pory też imponuje 11-9 na zachodzie. Jakby weszli do PO to czy zdarzył się kiedyś COTY będący jednocześnie debiutującym trenerem??Rookie: MCW !! Już lubię tego gościa, 1-szy mecz i pocisk vsHEAT ponadto co mecz niemalże TD póki co6thMan: dałbym Isaiah Thomas ale on prawdopodobnie wejdzie na dobre do s5 więc Reggie Jackson1st team : C.Paul, P.George, L.James, K.Durant, R.Hibbert2nd team: S.Curry, R.Westbrook, K.Love, L.Aldridge, D.Howard (Duncan wg mnie gra po prostu za słabo i za mało w RS żeby dostać 2nd team)MIP: Klay Thompson jest level wyżej zdecydowanie, Lance Stephenson, a resztę z tych co się niby polepszyli za mało widziałem żeby oceniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ta, Thibo dopiero co dostał 3 sezony temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja jestem obeznany w ataku lepiej i daruje sobie sklady obronne Mvp George - moj osobisty sukces Mvp defensis - ibaka/jordan 1 sklad - wade kobe george lebron howard 2 sklad - paul rose boozer parker curry Trener - spolestra Debiutant - davis Imponojacy postep - elis niezłe ;-) MVP - Durant DPOY- Hibcio MIP - Anderson Roy- MCW COTY- Popowski S5 : Paul/George/Durant/James/Hibbert S5 vol.2 : ?Parker?/Harden/Love/Aldridge/?Howard? DEF team Ty/T.Allen/Iguodala/Duncan/Hibbert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 No to i ja sobie wytypuje typów (po 1/4 sezonu oczywiście): MVP - Durant, a jak nie on to Aldridge DPOTY - Hibbert, ewentualnie DeAndre Coach - Stotts, ewentualnie Vogel Rookie - MCW, ewentualnie Oladipo MIP - A.Davis, ewentualnie Drummond 1st i 2nd All-NBA Durant,Aldridge,George,Paul,Howard LBJ,Love,Harden,Curry,Cousins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prorok89 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 MVP - Durant DPOTY - Hibbert Coach - Vogel Rookie - MCW MIP - Thompson 1st All-NBA Paul,George,Durant,Lebron,Hibbert 2 nd All-NBA Parker,Harden,Love,,Aldridge,Howard do kolegi wyżej DPOTY dla DeAndre Jordana to chyba jakieś jaja co?Albo to jakiś inny DeAndre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 No to i ja sobie wytypuje typów (po 1/4 sezonu oczywiście): MVP - Durant, a jak nie on to Aldridge DPOTY - Hibbert, ewentualnie DeAndre Coach - Stotts, ewentualnie Vogel Rookie - MCW, ewentualnie Oladipo MIP - A.Davis, ewentualnie Drummond 1st i 2nd All-NBA Durant,Aldridge,George,Paul,Howard LBJ,Love,Harden,Curry,Cousins Serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Widzę, że Aflack wyjątkowo popularny na forum. A Klay Thompson np nie dostał żadnego głosu do all-nba. A daj Panie spokój z tym Klejem. Przecież on nie ma żadnego rzutu z kozła. Najbardziej w lidze uzależniony od podań. Kiedy grał razem z Curry i Iguodalą był mega efektywny kiedy AI jest kontuzjowany to już są problemy a jeśli jeszcza na ławce siada Curry to Klej ma wartość wieszaka na koszulke prawie. Zobacz jaka jest jego skuteczność kiedy nie biega ani z Iguodalą ani ze Stefkiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 a z kim w zamian biega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 A daj Panie spokój z tym Klejem. Przecież on nie ma żadnego rzutu z kozła. Najbardziej w lidze uzależniony od podań. Kiedy grał razem z Curry i Iguodalą był mega efektywny kiedy AI jest kontuzjowany to już są problemy a jeśli jeszcza na ławce siada Curry to Klej ma wartość wieszaka na koszulke prawie. Zobacz jaka jest jego skuteczność kiedy nie biega ani z Iguodalą ani ze Stefkiem . A co to za różnica, tak czy siak jest lepszy niż Aflack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) A co to za różnica, tak czy siak jest lepszy niż Aflack. No nie jest. Wyjaśnij mi w prosty sposób jakim cudem ekipa z 2 graczami all-nba 2nd team miałaby 8. bilans w konferencji? Podaj jeden historyczny przykład. Zresztą PER 16,7 - z czym do ludzi. Już bym prędzej wsadził choćby Matthewsa czy Wade jako lepszych od Klaya. Edytowane 12 Grudnia 2013 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi