Przem Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 kup jej nowego kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) A próbowałeś wyłączyć zapore? Ja bym stawial na to, ze wyskoczylo po prostu okienko z zapytaniem o dostep do sieci, a ona to odrzucila. ta, probówałeś, nic nie daje co ciekawe ona twierdzi że bluetooth też jej nie działa wygląda na to że mimo że internet jest [pingi] , to na poziomie aplikacji nie można korzyhstać z żadnego połączenia sieciowego [bluetooth / wifi / cable] Edytowane 15 Grudnia 2013 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelPP Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Siemanko, Mam taką kwestię. Niedawno wymieniałem dysk twardy w moim netbooku, ponieważ okazało się, że go szlag trafił. Było na nim kilka wartościowych dla mnie opcji i stąd moje pytanie. Chciałbym jakoś własnym sumptem w zaciszu domowego ogniska spróbować odzyskać, co się da. Jakieś sugestie?? Sprawa wygląda tak, tamten uszkodzony dysk leży sobie w pudełku i czeka. Jak podłączyć go do jakiekolwiek sprawnego urządzenia ?? Btw, wszelkie porady typu - "wyślij dysk do fajnej firmy z Katowic, która zajmuje się odzyskiwaniem danych profesjonalnie" - darujcie. Opcja niemożliwa narazie (brak AŻ takiego kwitu). Z góry dzięki za pomoc!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Ściągnij jakieś oprogramowanie do odzyskiwania danych i podłącz dysk do jakiegoś kompa. Podłączasz jak każdy normalny dysk. Zależy co padło, ale nie daję dużych szans na powodzenie domowym sposobem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelPP Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Facet w serwisie powiedział mi, że są jakies bad sectory i uszkodzenia fizyczne... Wspominał coś, że w razie czego można spróbować w dysku taką końcówkę założyć, żeby wchodziła do portów USB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) też mam taki dysk, coś tam w nim zdechło, talerze się nie kręcą. leży na półce od 5 lat, a miał wtedy ze 2 miesiące. te kilkanaście tysięcy jakie miałbym płacić za odsyskanie danych mnie skutecznie przekonało, żeby od tamtej pory robić kopie zapasowe absolutnie wszystkiego. wtedy znajomy serwisant wziął go do siebie i próbował podziałać, póki talerze jeszcze jako tako się kręciły i widział co nieco danych. więc wydaje mi się, że możliwe jest odczytanie Twoich danych, a to co było na uszkodzonych sektorach poszło na spacer. Edytowane 13 Lutego 2014 przez the4yeast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Mam problem, kiedy wchodzę w "programy i funkcje" chcąc usunąć pozostałości po grze wyskakuje mi komunikat ,że nie mam uprawnień i muszę skontaktować się z administratorem. Wie ktoś jak mogę to rozwiązać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zalogować się na konto admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Gdziekolwiek to się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Start-> Wyloguj lub zmień użytkownika. To jest Twój komputer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Tak to moj komputer. Mistrzem informatyki nie jestem no ,ale chyba to admin no nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Gram sobie w grę ,która chodzi mi na pełnych obrotach bez problemu i po niespełna 15min komputer mi sie wyłącza. Na pewno mi sie wyłacza przez przegrzanie ,ale dlaczego ?? Nawet zmniejszając grafike na low znowu dzieje sie tak samo. W czym tkwi problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Grasz na laptopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 a skąd wiesz, że przez przegrzanie? zainstaluj coś do mierzenia temperatur, graj w zmniejszonym oknie, żebyś mógł temperatury widzieć, obserwuj, czy któraś się zwiększa - i która. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Wiem ,że to przegrzanie bo właśnie uzywajac programu pokazuje mi temeperature do 80 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 80 stopni to nie jest przegrzanie. albo masz sprzęt, który bardzo nie lubi ciepełka, albo masz gdzieś ustawiony reset na takiej temperaturze - może w Twoim programie do pomiaru, może w BIOS. imo przy takiej temperaturze nic nie ma prawa się dziać. z ciekawości - co za gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 80 stopni to nie jest przegrzanie. albo masz sprzęt, który bardzo nie lubi ciepełka, albo masz gdzieś ustawiony reset na takiej temperaturze - może w Twoim programie do pomiaru, może w BIOS. imo przy takiej temperaturze nic nie ma prawa się dziać. z ciekawości - co za gra? zapewne gra w 2k14 i doszedł do finału na G#1 w San Antonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Wiadomo ,że 2k14 ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Wydaje mi się ,że to przez masę kurzu ,która znajduje się na wszystkim. Perfekcyjna pani domu nie byłaby zadowolona. Czy powietrze w sprayu jest dobrą rzeczą do przeczyszczenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi