tegotamtego Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=S-lcj7o-hnU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostonfan Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Kaczkowski właśnie w "Trójce" zapodał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miasiaczek Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 https://www.youtube.com/playlist?list=PLh4cISVmKpWAh0hA9qDxVWMfuAm8g-f9e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostonfan Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 https://www.youtube.com/watch?v=9D9JzX4LPwU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Juwenalia czas zacząć. Up the koncert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie#25 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 a potem z roboty mnie pogonili byłbym zajebistym hipisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 UGIN CZUWA!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 uwaga mocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Czarodziejka z księżyca spoko, tylko mam jakiś problem z ich wizerunkiem metlik bardzo spoko, trąca Type O . A ja słucham wirowania pralki sąsiadki, wywłocz na wysokich obcasach łazi od 6 po domu a wspomniana pralka wirująca ma wielce niezależny bęben - pralka jakby zapierdalała po całej łazience Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Wyglądają jak hipsterzy albo fani inidie rocka, a to się w żaden sposób nie wyklucza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Przemek słuchaj tego! niesamowita, nowoczesna muzyka. inspirowana właśnie Mastodonem i Toolem, ale dużo świeżości byłem dwa razy na ich koncertach grają absolutnie perfekcyjnie na żywo. nawet udało się ich wyciągnąć na picie jak byłem z kumplami posłuchać ich ostatnio w Pradze aż dziw, że jeszcze nie zrobili wielkiej kariery na scenie (chociaż u siebie w Australii są już bardzo znani) poprzednia płyta chyba nawet lepsza (Sound Awake) a tu masz najlepszy, tytułowy kawałek z pierwszego albumu na tej płycie wszystko skomponował i wszystkie instrumenty nagrał jeden gość, ich gitarzysta. niesamowity gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Bardzo fajne granie i cieszę się, że teraz to podesłałeś, bo szukałem czegoś nowego do obadania. Jak chcesz innych kapel co "trochę" się Toolem inspirują to obadaj "Soen". Współzałożycielem jest Martin Lopez który wcześniej siedział za garami w "Opeth" A ten ostatni wałek przypomniał mi takie coś: goście są z Izraela a płytkę miksował i masterował im Steven Wilson Edytowane 18 Maja 2015 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 o kurde, ten Soen to rzeczywiście mocno toolowo jedzie, aż się zaśmiałem jak weszła partia rytmiczna. przesłucham cały album, ale na razie wyglądają ok ten izraelski band spoko, ale jednak nie mają takiego rozmachu w melodyjności jak "Themata", tamta kompozycja zabija którą płytę Mastodnu lubisz najbardziej? i co sądzisz o ostatniej? jak dla mnie Crack the Skye jest najlepsze, niesamowity album Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi