MKA Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 to jak, kto zaufal derrickowi rose? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) minął chociaż miesiąc rozgrywek? EIDT: uuu pardon widzę, że się Rose chyba znowu pożądnie połamał Edytowane 23 Listopada 2013 przez Arctus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 i jeszcze Marc Gasol :( Właśnie zaczynał notować piękne staty i się rozwalił. Teraz tylko mieć nadzieję że to nic poważnego chociaż krążą pogłoski że to uszkodzenie więzadła piszczelowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Dzień po tym jak potwierdzilem wymianę z udziałem Marc'a xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 a ja miałem właśnie szczęście bo na 3 dni przed urazem Igoudali chciałem go wymienić do mojej drużyny w zamian za Nowitzkiego. Na moje szczęście posiadacz Igoudali (chyba to jest nawciarz) nie zgodził się na taki trejdzik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 wiadomo na ile Gasol wyleciał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Mówi się o 6-8 tygodni, ale może też się przedłużyć do trzech miechów. Mam go na sznurowce i już Pau pomału do mnie leci na jego miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Upside Koufosa, E.Davisa i Hinricha po tym tygodniu powinien być znaczący. Też na to liczę, szczególnie, że drugiego i trzeciego udało mi się ściągnać z fa. JJ się lekko obudził, jeszcze niech Deron skończy się łamać i zacznie coś dawać w fantasy. Tu akurat się nie zgodzę, bo mam też Livingstona, więc niech Deron sobie siedzi i odpoczywa, jeśli chce wrócić do pełni zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Kurde tyle wyrzygałem za Favorsa a on taką kaszane gra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Kurde tyle wyrzygałem za Favorsa a on taką kaszane gra... Mogę Cię uwolnić od tego problemu za McBoba, Markieffa albo Nene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 jak zobaczyłem obok nazwiska Bynuma INJURED to myślałem że zawału dostane ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 jak zobaczyłem obok nazwiska Bynuma INJURED to myślałem że zawału dostane ;/ Tyle że on ten napis to od początku sezonu tam ma przestałem się już nim przejmować i oby powoli wracał do dyspozycji a będę content, że mam tego drąga u siebie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Mogę Cię uwolnić od tego problemu za McBoba, Markieffa albo Nene. Hm, sam nie wiem miał kilka przebłysków. Do tego Kantner kontuzja jakaś więc kto wie. Ale z tym McBobem to fajny żart uśmiech nie zejdzie mi do końca dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 ... jeszcze niech Deron skończy się łamać i zacznie coś dawać w fantasy. Ależ Deron coś daje w fantasy! Głównie dupy, ale jednak. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Hm, sam nie wiem miał kilka przebłysków. Do tego Kantner kontuzja jakaś więc kto wie. Ale z tym McBobem to fajny żart uśmiech nie zejdzie mi do końca dnia To już wiem, czemu was tak leję. Bo wy nie macie pojęcia o realnej wartości graczy w Roto! McBob jest 20 pozycji wyżej niż Favors póki co, więc możesz się śmiać, ale to ja wygram ligę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Oh zdaje sobię sprawę o co Ci chodzi, ale dalej liczę na Favorsa, że coś zagra lecz po dzisiejszym meczu to kur.. żyły podciąć plastikowym nożem. No niestey to był chyba błąd branie Favorsa z dwójki graczy których sobie upatrzyłem i liczyłem na breakout year wziąłem tego tańszego choć i tak z Big Bangiem wywindowaliśmy jego cenę. No i wzięcie Mayo zamiast Ellisa też mnie boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Oh zdaje sobię sprawę o co Ci chodzi, ale dalej liczę na Favorsa, że coś zagra lecz po dzisiejszym meczu to kur.. żyły podciąć plastikowym nożem. No niestey to był chyba błąd branie Favorsa z dwójki graczy których sobie upatrzyłem i liczyłem na breakout year wziąłem tego tańszego choć i tak z Big Bangiem wywindowaliśmy jego cenę. No i wzięcie Mayo zamiast Ellisa też mnie boli. No to teraz mogę już wyjawić iż branie zawodników "bo będzie miał breakout" jest cholernie śliską strategią. Oczywiście mozna takiego bolka dodać do mocnego składu (co właśnie chce zrobić Washko), ale zasadzanie całego sezonu na hipotetycznych zdobyczach jednego młodziaka nie jest receptą na murowany sukces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Beal <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 (edytowane) No to teraz mogę już wyjawić iż branie zawodników "bo będzie miał breakout" jest cholernie śliską strategią. Oczywiście mozna takiego bolka dodać do mocnego składu (co właśnie chce zrobić Washko), ale zasadzanie całego sezonu na hipotetycznych zdobyczach jednego młodziaka nie jest receptą na murowany sukces. Co prawda nie robiłem żadnych analiz, ale przypuszczam, że jest to strategia pt. jak przegrać sezon z kretesem. W każdym razie moje własne doświadczenia jednoznacznie na to wskazują ;] No to kto chce McBoba? Edytowane 26 Listopada 2013 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 kolejny polamany. teraz Davis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi