RappaR Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Weź nie przesadzaj, jakby był na niego jakiś szał, to by poszedł chociaż w I rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Lampe był wysoko w mockach, oczekiwano nawet, że Knicks go wezmą w pierwszej rundzie (z ósemką lub dziewiątką, o ile dobrze pamiętam), ale potem doszła ta sprawa z wykupem kontraktu z Realem i się obsunął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie wiem gdzie zapytac wiec sorry ze wpisze tutaj a tu chociaz ktos to przeczyta... Czy ktos wie co sie stalo z probasketem? Serwisem, nie gazetą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysh Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie wiem gdzie zapytac wiec sorry ze wpisze tutaj a tu chociaz ktos to przeczyta... Czy ktos wie co sie stalo z probasketem? Serwisem, nie gazetą A co sie niby stało? http://probasket.sk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ooo teraz sie otwiera, ale jak pisalem posta to chwile wczesniej bylo ze domena jest wlasnoscia kogos tam i zupelnie co innego sie wyswietlalo niz pb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) @up Adam Morrison ma przynajmniej w swoim dorobku zajebisty sezon w Gonzadze i nienajgorszy rookie year w nba - 2nd all rookie team. To nie jest tak, że był choojowy tak bardzo jak go większość pamięta z LAL, chłopak co by nie mówić miał talent, ale cukrzyca go zeżarła. W Gonzadze miażdżył, nie chodzi mi o sezon w LAL bo tam siedział na ławce. W Bobkach też nie błyszczał. W Rosji gdzieś grał, za to tam śmigał, niby teraz bierze się za trenerkę - no w każdym bądź razie dalej kręci się koło kosza. No i miał fajny styl Co do Lampe to się ograł, myślicie dostałby teraz jakieś minuty w NBA? (wiadomo, że w Barcelonie mu dobrze) Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 W Gonzadze miażdżył, nie chodzi mi o sezon w LAL bo tam siedział na ławce. W Bobkach też nie błyszczał. W Rosji gdzieś grał, za to tam śmigał, niby teraz bierze się za trenerkę - no w każdym bądź razie dalej kręci się koło kosza. No i miał fajny styl Co do Lampe to się ograł, myślicie dostałby teraz jakieś minuty w NBA? (wiadomo, że w Barcelonie mu dobrze) Po tym sezonie w Gonzadze (chyba nawet został graczem roku) to trochę na siłę mówiono o nim jako Birdzie dla ubogich. Morrison talent miał, bo bez talentu nie będziesz siekał 28 punktów na mecz w NCAA, ale okazał się jednowymarowy w ataku i nie poradził sobie w bardziej fizyczną grą. Dodatkowo cukrzyca, poważna kontuzja kolana, no i charakter daleki od mentalności boiskowego samca alfa. Sami przyznajcie, on zawsze wydawał się jakiś taki dziwny Z jednym się zgodzę - jego stylówa w Bobkach lub w Crvenej Zvezdzie była naprawde niezła Nawet sam Lampe nie spogląda już w stronę NBA. Miał sznasę i jej nie wykorzystał. Wyszedł na prostą i w Europie jest gwiazdą, ale za oceanem nie zrobi już na nikim wielkiego wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Szkoda, uważam, że Lampe miałby szanse na 16/4 i spore minuty w NBA. 7ft z rzutem? Lubią to na zachodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Przed Eurobasketem, slysząc jaki Lampe teraz wymiatacz Euroligowy, zastanawiałem się czy by się do NBA nadawał. "lol no" - doszedłem do wniosku po oglądnięciu kilku spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Przed Eurobasketem, slysząc jaki Lampe teraz wymiatacz Euroligowy, zastanawiałem się czy by się do NBA nadawał. "lol no" - doszedłem do wniosku po oglądnięciu kilku spotkań. Co roku to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Na ten moment to Maciek przestał podnosić się z ławki Barcelony, więc gadanie o NBA w jego kontekście to bardziej w dziale pokroju łapu-capu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Na ten moment to Maciek przestał podnosić się z ławki Barcelony, więc gadanie o NBA w jego kontekście to bardziej w dziale pokroju łapu-capu. Popłakał się w trakcie draftu ! Ja wszystko rozumiem i tak dalej ale psychy to on nigdy nie miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 myślałem, Findek, że lubisz tych emocjonalnych ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 myślałem, Findek, że lubisz tych emocjonalnych ;] Wruszam się kiedy jest podniośle, a nie żałośnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 No i mamy kolejny wstrząsający deal Nets wysłało : Shengelije do Bulls i Taylora do Pelikanów Byki : wysłały M . Teaugue'a do Nets Pelikany : wysłały przyszły nie wiem jak chroniony pick Nie ma to jak wymiana w której idzie graczy z TOP 30 najgorszych graczy w tej lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Człowiek patrzy - 3stronna wymiana, może byki zluzowały boozera ruskiemu itp. a tu widzę, że idzie Teaugue'a, który był 3 pg pomimo kontuzji rose'a za kolesia, który pewnie poleci zanim dojedzie do Chicago i Taylor, którego nawet nie kojarze. Powinien być zakaz robienia tradów bez przynajmniej 1 sensownego grajka bo człowiek sie napala niepotrzebnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 W lutym też nie spodziewam się jakiś blockubusterów. Takie wymiany to chyba magia nowej CBA, a na diametralne zmiany będzie trzeba poczekać do lata. Jednak jak jesteśmy w temacie to oczywiście są spekulacje na temat Rondo. Pelicans wiedzą, że sezon idzie na straty i poszukują nowych domów dla Gordona i Evansa ponoć też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Skejcik, proszę, zmień ten avatar, bo jak na niego patrzę to widzę oczami duszy te obrzydliwe osobiste. @topic: Czy ten cały M .Teaugue nie miał być tym bardziej utalentowanym z braci? Podczas gdy właśnie Jeff zalicza znakomity sezon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 proszę nowy avek ;p to chyba Jeff zawsze był uważany za tego lepszego z braci. Pelicans chcieliby pozyskać wysokiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Pelicans wiedzą, że sezon idzie na straty i poszukują nowych domów dla Gordona i Evansa ponoć też. Już to widzę jak znajdą głupich na tak beznadziejne umowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi