Pablo81 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Wiem dlatego tak tylko gdybam, ale w to nie wierze choć z drugiej strony to chyba campy takie bez szału miałeś wiec może tam się to odbija Tylko KJ polecial, a reszta spoko Twoje campy tez srednie, a Bynum przeciez korzenie w Oregonie zapuscil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 7 minut temu, Pablo81 napisał: No i zgrania moze nie byc. A nie czekaj... zrobilem w zeszlym sezonie tryliard wymian a i tak zdobylem misia NIE WIEM O CZYM MÓWISZ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 6 minut temu, Pablo81 napisał: Tylko KJ polecial, a reszta spoko Twoje campy tez srednie, a Bynum przeciez korzenie w Oregonie zapuscil No ja nigdzie nie pisałem ze Blazers się udały campy ;D Jedynie rookasi i Gallo dali radę, reszta dała dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 3 godziny temu, january napisał: Słaby negocjator, dałbym 5x2nd. Ps. @julekstep jak będziesz to wrzuć mi nową csv , bo już ciężko na tej pocampowej ogarnąć kto gdzie jest xd 2033_11.csv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 24 minuty temu, julekstep napisał: Rozważę oddanie Ridnoura za jakiegoś bardziej ofensywnego rozgrywajka -> mogą być tacy na jednorocznym kontrakcie. Myk jest taki że musi mi się to spiąć kontraktowo, więc sorry @SlaKB ale nie chcę tego Twojego przepłaconego Iverka! Ridnour. TJ Ford JumpShot. 94. 87 3P. 71. 69 Handling. 95. 83 Passing. 79. 86 Quickness. 82. 81 421. 406 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Ridnour. TJ Ford JumpShot. 94. 87 3P. 71. 69 Handling. 95. 83 Passing. 79. 86 Quickness. 82. 81 421. 406 no tak w obronie i na zbiórce i z grubsza we wszystkim innym też jest gorszy po co mi to info? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: no tak w obronie i na zbiórce i z grubsza we wszystkim innym też jest gorszy po co mi to info? xD Chce Ci pomóc. Chce rozwiazac Twoj problem z salary w nastepnym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 W dniu 2.01.2021 o 19:35, julekstep napisał: Boykins .... jest sporo lepszy niż Twój Blake) Szybko poszło z tą dynastią A wystarczyło wystawić Jaya Williamsa zamiast wydziwiać z Kirilenką. John Williams jest tylko jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 28 minut temu, Pablo81 napisał: Szybko poszło z tą dynastią A wystarczyło wystawić Jaya Williamsa zamiast wydziwiać z Kirilenką. John Williams jest tylko jeden Czemu wklejasz jakieś stare teksty sprzed +36 (tam gdzie trzeba) campów Blake'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) 28 minut temu, julekstep napisał: Czemu wklejasz jakieś stare teksty sprzed +36 (tam gdzie trzeba) campów Blake'a? Przepraszam Najwazniejsze, ze sie oslabiasz A i passing -4. Edytowane 9 Lutego 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Przepraszam Najwazniejsze, ze sie oslabiasz mkay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 7 godzin temu, Pablo81 napisał: Przepraszam Najwazniejsze, ze sie oslabiasz A i passing -4. Nie rzucaj się pan bo dostaniesz kolejną kontuzje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Jak zwykle.. wzmacnianie posiadaczy moich pickow xD Ehh, Piękny Paulu George’u ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Panowie komisarze @Krzemo @SlaKB @julekstep prosilbym o wprowadzenie ostatniej wymiany. Deal zostal przeprowadzony przed wieczorna simka i Wade jest mi bardzo potrzebny, bo bez Arenasa gramy straszny piach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 @Krzemo @julekstep @SlaKB Na stronce, w skladach, mam nowych zawodników, ale niestety jak chce ustawic taktyke, to sa tam stare nazwiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 4 godziny temu, Pablo81 napisał: @Krzemo @julekstep @SlaKB Na stronce, w skladach, mam nowych zawodników, ale niestety jak chce ustawic taktyke, to sa tam stare nazwiska. Już powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Dlaczego mam w salary cut, na przyszły sezon, jakiś kontrakt 2roundera? Przecież do połowy roku mieliśmy mieć możliwość cuttowania ich za darmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 7 minut temu, Tecu napisał: Dlaczego mam w salary cut, na przyszły sezon, jakiś kontrakt 2roundera? Przecież do połowy roku mieliśmy mieć możliwość cuttowania ich za darmo? Pamiątka po Mullensie Poprawiłem w gierce -> na stronie będzie widoczne po simce wieczornej. I prośba na przyszłość o jakiś dopisek ('zwalniam na podstawie reguły dot. 2nd rounderów' czy coś w ten deseń), bo łatwo to przeoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Granger jaki goracy kartofel xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Godzinę temu, julekstep napisał: Granger jaki goracy kartofel xD Sami znafcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi