SlaKB Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 6 pick za Mashburna? Hmm.. teraz nie wiem czy nie za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 A skąd, przeciez Mash to 25ppg scorer w contenderze Poza tym, teraz Raptors włączają 6ty bieg i walczą o POs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 A skąd, przeciez Mash to 25ppg scorer w contenderze Nigdy w życiu nie pisałem nic o contenderze! Wypraszam sobie. W contenderze był teraz i robił 20 ppg, 25 ppg to może robić w jakimś teamie walczącym o PO, no chyba że się jeszcze rozwinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 6 albo 1 jak to już historia pokazała, prawda Geddo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InOut Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Tego trejdu to ja jednak nie kumam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 6 albo 1 jak to już historia pokazała, prawda Geddo? No jak będzie 1 to pewnie się ucieszysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InOut Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ucieszy się tak samo jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 patrząc po realnym drafcie 2000/1 to raczej nie ma, co żałować. a Jamal jak przedłuży to od ręki jest solidny SF. trenerzy mają się skupiać na rozwoju Big Bena i Eltona, nie ma jednak miejsca na kolejnego żółtodzioba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Gasol, Parker, Redd, Randolph, Martin, Arenas, Chandler.. Ktoś tam ciekawy będzie . Edytowane 14 Lipca 2016 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InOut Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Gasol, Parker, Redd, Randolph, Martin, Arenas, Chandler.. Ktoś tam ciekawy będzie . Joe Johnson Pewnie Gasol i Parker pójdą z #1 i #2 chyba, że Arenas będzie kozakiem. Edytowane 14 Lipca 2016 przez InOut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 6 albo 1 jak to już historia pokazała, prawda Geddo? Raczej 6, bo drugi raz takiego farta nie będę miał . Poza tym, nie brałem tego picku z myślą, że znowu wpadnie mi nr 1 Tylko po prostu jest to najlepsza oferta za wszystkich jakie otrzymałem. A tylko w dniu dzisiejszym były jeszcze dwie inne. Tego trejdu to ja jednak nie kumamA co w tym trudnego? Qba wolał pewnego już rozwiniętego zawodnika, który z miejsca będzie rzucał jemu +20pkt na mecz i w dodatku jest stosunkowo młody. Ja chciałem coś tam fajnego otrzymać i uważam, że pick w okolicy 6 miejsca, taki właśnie jest. Tym bardziej, że 4 sezony temu Mashburna wybrałem z 6 picku. Kto na tym zyska? Daleka droga aby odpowiedzieć na to pytanie. Przede wszystkim nie wiadomo na którym miejscu skończą Raptors. Po drugie, nie wiadomo jaka będzie siła draftu. Po trzecie, nie wiadomo który ostatecznie będzie to pick po losownaiu. Po czwarte, nie wiadomo jak wybrany zawodnik będzie się rozwijał na campach. Po piąte, nawet jak będzie się dobrze rozwijał to przynajmniej 3-4 sezony trzeba liczyć, aż będzie coś znaczył w lidze. Dokładnie tak samo jak Mashburn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 I J-Rich, przede wszystkim Brad Miller o którym zapomniano ostatnio. Kto w ogóle robi w tym roku draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Kto w ogóle robi w tym roku draft? Ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Joe Johnson Pewnie Gasol i Parker pójdą z #1 i #2 chyba, że Arenas będzie kozakiem. Tak naprawdę to teraz ciężko coś przewidywać, dużo będzie zależało od tego kto będzie wybierał z jedynką i jakie będzie mial potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Ja. Będzie zabawa! Będzie się działo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 dobrze, że Kobe już zrobiony ale czuję w kościach, że LBJ będzie bustem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 No co Wy chłopaki, chyba nie będzie tak źle. dobrze, że Kobe już zrobiony ale czuję w kościach, że LBJ będzie bustem Szkoda właśnie, ale w sumie Geddo zrobił go niezłego i miał dwa dobre campy więc to nie duży problem bo i tak będzie kozakiem. Melo lepszy od LBJ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 to ile to idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Dzisiaj to wklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Sonics cut: Tyronn Lue, Wesley Person, Victor Alexander Sonics in: 2026 1st round pick Lakers + 2027 1st round pick Lakers + 2028 1st round pick Lakers + Kwame Brown + Gerald Wallace + Rashard Lewis + Scott Pollard + Darius Miles + Deshawn Stevenson Sonics out: Vin Baker Lakers in: Vin Baker Lakers out: 2026 1st round pick Lakers + 2027 1st round pick Lakers + 2028 1st round pick Lakers + Kwame Brown + Gerald Wallace + Rashard Lewis + Scott Pollard + Darius Miles + Deshawn Stevenson Nie wiem dlaczego, ale nie mogę tego wklepać. Gra nie przyjmuje więcej niż 5 elementów trejdu. Tu mamy 6 zawodników z LAL + picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi