cvbe Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Teraz, julekstep napisał: bez dodania kolejnej gwiazdy to raczej nie będzie PO team jeszcze Oby bo jak się okaże że dostanę 7xpick ~20 to dramat w simce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Ja mam wrazenie, ze tani ten Wallace. Serio. Randolph ma tylko potencjal, Gordona to drugi Mills, a picki nie zapowiadaja sie top10 (moze 34 top7). Za AK47 oferowany byl tegoroczny pick, a wiec Blake. Czas pokaze, ale w tym drafcie widac poczatkowe przeszacowanie 1stów. Te ~20 ida juz za 2nd, a niektórzy zaczęli w ogole rezygnować ze swoich wyborów w pierwszej rundzie. Picki Bos >35 to praktycznie smieci. Ale czas pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Ja mam wrazenie, ze tani ten Wallace. Serio. Randolph ma tylko potencjal, Gordona to drugi Mills, a picki nie zapowiadaja sie top10 (moze 34 top7). Za AK47 oferowany byl tegoroczny pick, a wiec Blake. Czas pokaze, ale w tym drafcie widac poczatkowe przeszacowanie 1stów. Te ~20 ida juz za 2nd, a niektórzy zaczęli w ogole rezygnować ze swoich wyborów w pierwszej rundzie. Picki Bos >35 to praktycznie smieci. Ale czas pokaże Nie ujawnię ofert, ale zobaczyłbyś niektóre to byś zapłakał Tu wyszedłem z założenia, że na 9 strzałów w ciemno może ustrzelę jednego All Stara, z szansą na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Teraz, cvbe napisał: Nie ujawnię ofert, ale zobaczyłbyś niektóre to byś zapłakał Tu wyszedłem z założenia, że na 9 strzałów w ciemno może ustrzelę jednego All Stara, z szansą na więcej January sam pisal, ze za AK dawal swoj tegoroczny pick. Mogles go o niego cisnac Ale teraz to wrozenie z fusow, bo mozesz trafic nawet cos wiecej i wyjsc na swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 5 minut temu, Pablo81 napisał: January sam pisal, ze za AK dawal swoj tegoroczny pick. Mogles go o niego cisnac Ale teraz to wrozenie z fusow, bo mozesz trafic nawet cos wiecej i wyjsc na swoje Eee,nawet nie pytałem,założyłem że nie ma szans Zobaczymy, ogólnie sam jestem zaskoczony że oddałem Wallace'a więc jeszcze nie wiem co o tym myśleć - te 14 1st picków w 5 sezonów jakoś się spożytkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 6 minut temu, cvbe napisał: Eee,nawet nie pytałem,założyłem że nie ma szans Zobaczymy, ogólnie sam jestem zaskoczony że oddałem Wallace'a więc jeszcze nie wiem co o tym myśleć - te 14 1st picków w 5 sezonów jakoś się spożytkuje Nie jest zle - w '35 masz duzo pickow, a do wziecia sa: Kawhi, Irving, Butler, Kemba, Klay, Vucevic, Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 7 minut temu, Pablo81 napisał: Nie jest zle - w '35 masz duzo pickow, a do wziecia sa: Kawhi, Irving, Butler, Kemba, Klay, Vucevic, Thomas Taki był zamysł, żeby chociaż jednego z nich wyciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Z tym pickiem Celtics za AK47, to też nie tak, że był i go nie wziąłem. Nie było szans na trejd z @january wtedy, bo nie było tego jak dograć salary wise. A do czasu off season, to wiele rzeczy mogłoby się jeszcze zdarzyć i na koniec okazałoby się, że Kirilenko by u mnie został, loteria by się potoczyła inaczej itp. btw. trejd jak wyżej zupełnie nie w moim stylu, nie nawidzę tanku, picków itp. Wolę być jak Pacers NBA ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Godzinę temu, january napisał: Chociaż nie ogarniam za bardzo simki to postaram się później coś szerzej napisać, niemniej sam użyłem w negocjacjach argumentu że ten BOŚ '34 1st będzie pewnie w lotto;) Nie ladnie tak nieprawdę pisać 26 minut temu, january napisał: Zobaczymy co się na FA z tym bieda win ratingiem uda jeszcze zdzialac;) Paul Pierce jest fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Wielcy Trailblazers wracają do PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 5 minut temu, january napisał: Przecież taka właśnie masz reakcję tłumu xd. KJ i Murphy tez O Murphy jaka gwiazda nagle KJ ma wysokie loyality i play for winner, a male greed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 @elwariato - Księga Ulicy mówi że niepisanym prawem simki jest NIE DEALOWAĆ z (pseudo) mistrzem SHAME SHAME SHAME! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: @elwariato - Księga Ulicy mówi że niepisanym prawem simki jest NIE DEALOWAĆ z (pseudo) mistrzem SHAME SHAME SHAME! Deale Pacers-Spurs to jak karp i kutia przy wigilijnym stole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 7 minut temu, Qcin_69 napisał: Deale Pacers-Spurs to jak karp i kutia przy wigilijnym stole chyba kutias! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Godzinę temu, julekstep napisał: @elwariato - Księga Ulicy mówi że niepisanym prawem simki jest NIE DEALOWAĆ z (pseudo) mistrzem SHAME SHAME SHAME! Przy okazji tej wymiany odzyly pewnie bolesne wspomnienia. Ming rzucal i zbieral co chcial przeciwko Perkowi, a Miller przeczolgal Smitha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 1 godzinę temu, julekstep napisał: @elwariato - Księga Ulicy mówi że niepisanym prawem simki jest NIE DEALOWAĆ z (pseudo) mistrzem SHAME SHAME SHAME! wbrew pozorom to masz pan rację pewnie bym pyknął tych Spurs w finale gdybyś mnie nie przekręcił w tej 1rd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 6 minut temu, january napisał: Taki blockbuster poleciał, a komentarzy prawie wcale, czyli prawie wszyscy widzą, że win-win fair deal wstępnie Ciezko ocenić, wszystko zalezy od campów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 A jakie opinie o Pau Gasolu? Dobry ficik do Bynuma? Przejmujemy Zachod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 37 minut temu, Qcin_69 napisał: A jakie opinie o Pau Gasolu? Dobry ficik do Bynuma? Przejmujemy Zachod? Planujesz inside grac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 40 minut temu, Qcin_69 napisał: A jakie opinie o Pau Gasolu? Dobry ficik do Bynuma? Przejmujemy Zachod? Jeszcze Kobe + Odom i może coś z tego będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi