Qba Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Celtics nie będą mieli kasy na jego przedłużenie, a tak będą mieli drugi raz z rzędu 1st pick. krazy trade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Magic sa c***owi ale bez takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 a k****, to pick Magic. myślałem, że Spurs lol. sorry za spam. szkoda, że się nie widziałem tego, bo Raptors bym dał pick za Jamala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 dziwny trade. Mashburn ostatni rok kontraktu i play for winner 86....wiec najpewniej Spurs po sezonie zostana bez picku i bez Mashburna....ale spoko Magic sa c***owi ale bez takich a k****, to pick Magic. myślałem, że Spurs lol. sorry za spam. szkoda, że się nie widziałem tego, bo Raptors bym dał pick za Jamala A wiecie, że tu się komentuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 ja wiem, ale emocje sięgnęły górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 hehe, ja tez zle popatrzylem pierwszy raz i myslalem ze to o pick Spurs chodzi. Celtics chyba licza znow na wielki fuks, co w tej popieprzonej grze nie jest nie mozliwe, bo jesli go nie bedzie to Mashburn za darmo praktycznie pojdzie. Jesli go rzeczywiscie nie chcieli przedluzac, to mala strata, czesto nawet w polowie 1 rundy mozna ciekawych zawodnikow wyciagnac przy w miare dobrym drafcie, na to tez ja sam troche licze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 i wziely zenit! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Wlasnie sie dogrzebalem ze moj tegoroczny pick maja LAL, oddany przy pozyskaniu Manny Harrisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 hehe, ja tez zle popatrzylem pierwszy raz i myslalem ze to o pick Spurs chodzi. Celtics chyba licza znow na wielki fuks, co w tej popieprzonej grze nie jest nie mozliwe, bo jesli go nie bedzie to Mashburn za darmo praktycznie pojdzie. Jesli go rzeczywiscie nie chcieli przedluzac, to mala strata, czesto nawet w polowie 1 rundy mozna ciekawych zawodnikow wyciagnac przy w miare dobrym drafcie, na to tez ja sam troche licze nie liczę na fuks. sprzedałem bo chciałem. jeśli ktoś uważa, że idzie za darmo, to ma szansę do dzisiejszej simki przebić ową ofertę i zaproponować więcej za niego. zapraszam, ja dziś akurat jestem na łączu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Wlasnie sie dogrzebalem ze moj tegoroczny pick maja LAL, oddany przy pozyskaniu Manny Harrisa. Co do pickow to nie wiem Geddo czy pamiętasz, ale mój tegoroczny jest Twój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Co do pickow to nie wiem Geddo czy pamiętasz, ale mój tegoroczny jest Twój. ?? na mocy której wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 a powiedz mi birdy przechodza po wymianie, np jak ktos pozyska Mashburna, to bedzie mial prawa birda do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 a powiedz mi birdy przechodza po wymianie, np jak ktos pozyska Mashburna, to bedzie mial prawa birda do niego? Tak. ?? na mocy której wymiany? Pistons sign: Roko Leni-Ukic, Joey Dorsey Pistons cut: Jeremy Pargo Pistons in: Serge Ibaka Pistons out: Roko Leni-Ukic + Joey Dorsey+ Rajon Rondo + 2025 1st pick + $965 850 Celtics in: Roko Leni-Ukic + Joey Dorsey + Rajon Rondo + 2025 1st pick + $965 850 Celtics out: Serge Ibaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 lol, zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 No przecież Ice to już tłumaczył, nowi gracze grają w Kings dobrze tylko przez 2-3 mecze więc trzeba ich wymieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Za Thomasa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Teraz musi na zapas wymienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 jak by mial dluzszy kontrakt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Celtics fajny pick od Grizz przygarną.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi