elwariato Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 25 minut temu, Koelner napisał: simka nigdy nie odzwierciedli rl nba ale tak jak nba walczy z tankowaniem tak my w simce też powinniśmy z tym walczyć. nie da się zrobić playinów to trzeba użyć innych metod. dla mnie wyjebane ale nawet ten trejd z kins pokazał, że to jest fajne ponieważ kings robią sobie space ponieważ mają ochotę powalczyć o fa a ich gracze się nie zmarnują a tankerzy zawsze będą marudzić ponieważ chcieli wyrwać jeszcze picki ;] fajne bos barona za free zgarnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 1 minutę temu, elwariato napisał: fajne bos barona za free zgarnął fajny będzie jak po campach nie zjedzie a ma swoje lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 to oczywiscie przypadek ze Qcin teraz podbija z tematem kiedy ma w teori 5 grajkow na maksa, i z wrodzonej chciwosci żal mu ktoregos opylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 23 minuty temu, Qcin_69 napisał: no dobra, ale czemu w takim razie gracze z doświadczeniem mogą podpisywać extension jak czasem tez te ich zadania odbiegają od wartości rynkowej (podejrzewam ze na podobnym procencie co u rookasow)- tak tez cementujecie budowanie zespołów na lata, jeśli młodzi nie mogą podpisać extension to samo powinno dotyczyć starszych graczy i byłby pełny wolny rynek i więcej emocji na FA, a tak to na FA zostaje zwykle 2-3 graczy wartych uwagi i reszta użytecznych grajków którzy wymagają przeplacenia. Ogolnie sam za tym byłem ale by to też zabiło ideę SnT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Godzinę temu, kuba2419 napisał: Ogolnie sam za tym byłem ale by to też zabiło ideę SnT przecież to simkowe snt to koło snt nie stało nawet. To jest czarny rynek i w zasadzie handel żywym towarem, pierwsza rzecz do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 14 minut temu, Qcin_69 napisał: przecież to simkowe snt to koło snt nie stało nawet. To jest czarny rynek i w zasadzie handel żywym towarem, pierwsza rzecz do usunięcia. u nas czlowiek to w ogole jak przedmiot, skandal, chamstwo i grzie jest amnesty internazionale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 9 minut temu, elwariato napisał: u nas czlowiek to w ogole jak przedmiot, skandal, chamstwo i grzie jest amnesty internazionale Ciechocinek w obronie godności człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Ciekawy trade Hornets, jeśli uda się zatrzymać Perkinsa, to duo z Zachem wyglądać będzie całkiem fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Jak dla mnie, to Hornets się wypisują z walki o Mistrza. A Lakers wskakują tier wyżej. Szkoda, że zabrakło cierpliwości. Zach w żadnej ekipie nie zrobił znaczącego wyniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 (edytowane) IMO fit jest teraz lepszy, Zach od kilku sezonów w LAL grał z gruzem, a dalej jest wartościowym zawodnikiem. Hornets grali osttanio bez prawdziwego PFa. Last dance Zacha. Zrzucenie chorego kontraktu GWallaca, który już niewiele wnosi i jest przepłacony o jakieś 15 mln też na plus. Edytowane 24 Marca 2023 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Wallace lepszy gracz, Randolph lepszy fit. Brakowało mi drugiej legit opcji ofensywnej mi bardzo, tą rolę dostawał Mirotic dla którego to są jeszcze za wysokie buty. Do tego musiał grać na PF, gdzie skillset ma bardziej SF. Wallace ma skillset by grać PF, ale z drugiej strony brakowało mu warunków fizycznych. Zach to chyba wciąż najlepszy ofensywny wysoki simki z inside, jumpshotem, handlingiem, a do tego mocna zbiórka. Pasuje mi do zespołu idealnie, dlatego o Zacha negocjowałem już w zeszłym sezonie, chociaż wtedy nie kosztem Wallace. Nie bez znaczenia jest też fakt, że ten deal uwalnia mi dodatkowe 4,7mln na kontrakt Perkinsa. Ja jestem zadowolony, a myślę że piotrek też, bo zyskał jakby nie patrzeć wciąż topowego gracza ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Wallace lepszy gracz, Randolph lepszy fit. Brakowało mi drugiej legit opcji ofensywnej mi bardzo, tą rolę dostawał Mirotic dla którego to są jeszcze za wysokie buty. Do tego musiał grać na PF, gdzie skillset ma bardziej SF. Wallace ma skillset by grać PF, ale z drugiej strony brakowało mu warunków fizycznych. Zach to chyba wciąż najlepszy ofensywny wysoki simki z inside, jumpshotem, handlingiem, a do tego mocna zbiórka. Pasuje mi do zespołu idealnie, dlatego o Zacha negocjowałem już w zeszłym sezonie, chociaż wtedy nie kosztem Wallace. Nie bez znaczenia jest też fakt, że ten deal uwalnia mi dodatkowe 4,7mln na kontrakt Perkinsa. Ja jestem zadowolony, a myślę że piotrek też, bo zyskał jakby nie patrzeć wciąż topowego gracza ligi. Jakim cudem Ty nie doplacales do tego....GW jest fajny ale w uj przepłacony i w porównaniu do Zacha to powinien pójść jakiś pick dopłaty tym bardziej że zach jest spadający fajny PF i nie odstaje jakoś mocno od GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Zach był od 2 lat wystawiany na sprzedaż - niedrogo i nikt go nie chciał, a jeżeli chciał to musiałbym dopłacać pickami:) Na ten sezon wolę Geralda od zacha bo jest lepszy, a w przyszłym będzie spadający więc w czym problem? Ocenimy po sezonie, porównamy wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 1 minutę temu, piotreksuper napisał: Zach był od 2 lat wystawiany na sprzedaż - niedrogo i nikt go nie chciał, a jeżeli chciał to musiałbym dopłacać pickami:) Na ten sezon wolę Geralda od zacha bo jest lepszy, a w przyszłym będzie spadający więc w czym problem? Ocenimy po sezonie, porównamy wyniki. Ja nie chciałem żadnych pickiem od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 3 minuty temu, piotreksuper napisał: Ocenimy po sezonie, porównamy wyniki. po campach -> na kogo wypadnie na tego bęc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Ja nie chciałem żadnych pickiem od Ciebie No ja akurat też sezon temu nie chciałem picka od Lakers za Niego. Ale źle piotrek nie wyszedł z tym, że przeczekał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Ja nie chciałem żadnych pickiem od Ciebie Boozer, Yao, Crowder, Korver, Harrell, Plumlee, Fields - LA to nie przytułek;) zdecydowanie wole Geralda od tych paziów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Teraz, piotreksuper napisał: Boozer, Yao, Crowder, Korver, Harrell, Plumlee, Fields - LA to nie przytułek;) zdecydowanie wole Geralda od tych paziów Wszystko zależy czy chcesz tankować czy grać o PO, zresztą wtedy chciałeś spady więc je proponowałem wiadomo że GW lepszy, nie masz już Mariona który Ciebie obciążał na kolejne 20/25mln to luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 5 minut temu, eMeS napisał: po campach -> na kogo wypadnie na tego bęc antysonicsowy skrypt w przygotowaniu jeśli chodzi o kwestię campową! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 11 minut temu, julekstep napisał: antysonicsowy skrypt w przygotowaniu jeśli chodzi o kwestię campową! i antyhirnetsowy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi