julekstep Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Jutro TD pewnie o 12:00? o 21:00 nie będzie porannej simki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 48 minut temu, julekstep napisał: o 21:00 nie będzie porannej simki korpoczlowiek zawsze znajdzie powod zeby nie pracowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Ale emocjonujący TD u Nas. Nawet paczkami laysów nikt się nie wymienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 no emocje jak na grzybach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Gruby deal wisial w powietrzu. Ale w sumie to smutne. Kiedys TD to bylo swieto jak w realu (ten z AK byl fajny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 kuniec trejdów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 21 minut temu, MarcusCamby napisał: Ale emocjonujący TD u Nas. Nawet paczkami laysów nikt się nie wymienia Za rok trzeba dać 48 zamiast 24h:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 (edytowane) Mało czasu, dzień roboczy, jeszcze 14.02, trzeba chyba celować w weekendy Edytowane 14 Lutego 2023 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 15 minut temu, julekstep napisał: kuniec trejdów! A nie mialo byc do 22? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Teraz, kuba2419 napisał: A nie mialo byc do 22? W dniu 13.02.2023 o 19:54, julekstep napisał: o 21:00 nie będzie porannej simki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 7 minut temu, julekstep napisał: meh z d do 21, zawsze bylo do 22, 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 A już myślałem, że taka fajna lista emerytów będzie A tu pyk - Waiters, Ming, Tobias Harris. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 2 minuty temu, kuba2419 napisał: Jeżeli ktoś chciałby kogoś zrzucić to mam jakieś 7/8mln wolnego salary nim dam ROLO Birdy może chcesz Tristana? xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: może chcesz Tristana? xDDD A co do niego dołożysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 7 minut temu, elwariato napisał: SaS - Pacers SaS in: Monroe, Jj Reddick, Kamiński, 2rd Pacers 42 i 43 Pacers in: Cj Watson, Paul Millsap, Thabeeet, Powell @Pablo81 Jeżeli w którymś sezonie tak za 40-50 lat nie rozpoczniemy nowego sezonu od takiego wpisu będę wiedział ze mam się ubrać na czarno i pojechać na pogrzeb do któregoś z was Chyba ze się lajdaczycie to może i za 30-40 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 24 minuty temu, ignazz napisał: Jeżeli w którymś sezonie tak za 40-50 lat nie rozpoczniemy nowego sezonu od takiego wpisu będę wiedział ze mam się ubrać na czarno i pojechać na pogrzeb do któregoś z was Chyba ze się lajdaczycie to może i za 30-40 lat co to lajdaczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 6 minut temu, elwariato napisał: co to lajdaczycie Jak np. jedziesz do Kolumbii i po pijaku spółkujesz z nowo poznanymi kobietami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 29 minut temu, Pablo81 napisał: Jak np. jedziesz do Kolumbii i po pijaku spółkujesz z nowo poznanymi kobietami. ale nie musi być koniecznie we kolubijij ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Godzinę temu, matiwrona napisał: Nets oddadzą picki w drafcie wszystkie po za 4 który maja. Mogę podjąć rozmowy wymiana np dwóch za jeden wyżej albo oddania za inne przyszłościowe moge dać pick plus gracza np Justin holiday! Green, ryan hollins do oddania przy lepszej ofercie mogę oddac Kelly olynyk, tim hardaway jr, dwight powell, Jordan clarskon, Jabari parker To mój grajek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 9 godzin temu, Braveheart22 napisał: To mój grajek! cudzym najlepiej handlować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi