julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Placzę, bo pi****lenie bez sensu wywołuje u mnie alergię, a ta z kolei objawia się łzawieniem łooooo mordko to mam nadzieję że nigdy nie czytasz tego co sam napisałeś! 2 minuty temu, Pablo81 napisał: AntySpurs to stan umysłu! ależ ja nie jestem antyspurs ja wręcz podziwiam brak moralności, skrupułów i umiejętność wykorzystywania innych! (no serio upgrade duetu Griffin-Randolph na DMC-Wallace to majstersztyk!) nie to co Magic, którzy ze względu na wysokie standardy etyczne są w stanie przeprowadzać tylko trade'y win-win Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 44 minuty temu, julekstep napisał: to Ty nam Królu Złoty wyjaśnij czemu tego wariata tak dymasz moze mnie darzy uczuciem albo juz mu twoja stara nie wystarcza slowem pamietam jak bylo, że griff mlody super aset za dziadka barona, ale później że griff to cancer a baron goat co wam za gowna nakladą do głów w tym korpo światku to nie musita sie nim później tak szczodrze dzielić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 (edytowane) 23 minuty temu, elwariato napisał: griff mlody super aset tia - bo nigdy nie kłóciłem się z Pablem że Griff jest overall meh i nigdy nie będzie topowym wysokim a jego sufit to Karl Malone (czyli znany nabijacz statów w RS i playoffowy przegryw)* xD w tamtym trejdzie chodziło o kontekst (Pacers nie mieli składu 'na teraz' więc mimo wszystko Griff był dużo lepszym assetem niż Davis) * swoją drogą dość symptomatyczne że Pablo w tej kłótni miał większą siłę przebicia i inni GMowie (Sylvinho, Kolener zaraz Szulim) musieli się sami sparzyć żeby się przekonać do tego co pisałem Edytowane 27 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 9 minut temu, julekstep napisał: tia - bo nigdy nie kłóciłem się z Pablem że Griff jest overall meh i nigdy nie będzie topowym wysokim a jego sufit to Karl Malone (czyli znany nabijacz statów w RS i playoffowy przegryw)* xD w tamtym trejdzie chodziło o kontekst (Pacers nie mieli składu 'na teraz' więc mimo wszystko Griff był dużo lepszym assetem niż Davis) * swoją drogą dość symptomatyczne że Pablo w tej kłótni miał większą siłę przebicia i inni GMowie (Sylvinho, Kolener zaraz Szulim) musieli się sami sparzyć żeby się przekonać do tego co pisałem Kazdy, kto dealował że Spurs podkreśla swoje zadowolenie zarówno z wyników jak i przebiegu negocjacji. Nieoficjalnie dostałem nawet ksywę Pan W-W. Sam zresztą potwierdzisz, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Kazdy, kto dealował że Spurs podkreśla swoje zadowolenie zarówno z wyników jak i przebiegu negocjacji. Nieoficjalnie dostałem nawet ksywę Pan W-W. Ten jak odleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: to Ty nam Królu Złoty wyjaśnij czemu tego wariata tak dymasz i co do Davisa to pamiętaj Królu Złoty że Ty go do Pacers tylko wypożyczyłeś (na lichwiarskich warunkach) xDDDD póki mam picki Wariata można go dymac jak jego starą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 7 minut temu, Qcin_69 napisał: póki mam picki Wariata można go dymac jak jego starą jak chcesz zeby mnie ruchaly to nasamprzód sam musisz tak zada nie wypinać jak przy dealu z dmc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Teraz, elwariato napisał: jak chcesz zeby mnie ruchaly to nasamprzód sam musisz tak zada nie wypinać jak przy dealu z dmc nie mów Goatowi co wypada a co nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 18 minut temu, Pablo81 napisał: Sam zresztą potwierdzisz, prawda? pełna zgoda kultura organizacji Magic jest dominująca względem cyganerii Spurs -> więc nasze deale są win win! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Ze wam sie tak chce pierdolic dwie strony o jakis farmazonach....podziwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 11 godzin temu, Ice23 napisał: Ze wam sie tak chce pierdolic dwie strony o jakis farmazonach....podziwiam No bo kultury organizacji nie widać, trzeba o niej mówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 @matiwrona musisz 2 graczy zcutować żeby trejd przeszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: @matiwrona musisz 2 graczy zcutować żeby trejd przeszedł zrobione w odpowiednim temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 początek sezonu więc zaczęły się nerwowe ruchy ale ja się pytam gdzie jest w tym @Pablo81 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) No i Val faktycznie poszedł za taczkę gówno, nieźle tam sobie lepią w Hawks. Racekts kupują kolejnego wysokiego o podobnym profilu... Po co stary Terry w LAC to nie kumam. Edytowane 30 Grudnia 2022 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Rockets kolejny raz próbują handlować pickiem, który mam ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) 30 minut temu, MarcusCamby napisał: Rockets kolejny raz próbują handlować pickiem, który mam ja true Sonics 1st 2042 -> 1-13 Hawks, 14+ Hornets (jeśli Hornets nie dostaną picku to trafia do nich 1st Rockets 2043) @kuba2419 @Qcin_69 - trade Valanciunasa nie może przejść w takiej formie Edytowane 30 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 39 minut temu, Krzemo napisał: Po co stary Terry w LAC to nie kumam. Jak by nie było Terry minimalnie lepszy od Waitersa powinien dać trochę więcej jakość w tych 1o minutach jakie będzie dostawał. A poza tym prawdziwa kultura organizacji, nie pozwalamy rzucać naszych wychowanków jak niechciany worek kartofli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 @julekstep Ten Jones i Joseph wygladaja jak swietna inwestycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: true Sonics 1st 2042 -> 1-13 Hawks, 14+ Hornets (jeśli Hornets nie dostaną picku to trafia do nich 1st Rockets 2043) @kuba2419 @Qcin_69 - trade Valanciunasa nie może przejść w takiej formie To wez to w koncu wklep ze tam jest gwoazdka.... 1 godzinę temu, Krzemo napisał: No i Val faktycznie poszedł za taczkę gówno, nieźle tam sobie lepią w Hawks. Racekts kupują kolejnego wysokiego o podobnym profilu... Po co stary Terry w LAC to nie kumam. Dziwisz sie jak mi @julekstep kasuje wszustkich po kolei... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi