eMeS Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: po takim trejdzie konferencja wschodnia już nigdy nie będzie taka sama! @eMeS rozumiem że bierzesz LMA z waivera (nie ma to jak rozwiązywać problemy ze scoringiem biorąc specjalistę od zbiórki xD) no nie wiem, jeszcze sie zastanowie, kiepska opinie ma, 2 lata z rzedu wywalany ze swojego klubu na waiversy..... no dobra, tak podpisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 HAHAHAHAHA @elwariato @Pablo81 mogliście się wstrzymać chociaż kilka dni nie no, paranoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Wielki asset Valanciunas za który Wariat oddawał po kolei Love - > Griffin - > Baron Davis teraz zamienia się w Anthony Randolpha. Tego samego, który poszedł 1 za 1 z Lowry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Wielki asset Valanciunas za który Wariat oddawał po kolei Love - > Griffin - > Baron Davis teraz zamienia się w Anthony Randolpha. Tego samego, który poszedł 1 za 1 z Lowry. nie poszedł 1:1 bo do Hwks trafił tez Nurkic ale ogólnie mam nadzieje ze to świetny deal dla Spurs i c***owy dla Pacers xd xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 ja tylko dealuje z pablo zeby te niektore wysrywy poczytac campy to was koledzy krzemik i mc ominęły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 (edytowane) 34 minuty temu, elwariato napisał: campy to was koledzy krzemik i mc ominęły? stan na po campach: Val jest praktycznie identyczny jak Randolph jako PF (albo i lepszy, bo większy), młodszy, ma więcej potencjału i jest 2x tańszy (Randolph od biedy może grać jako SF, do czego się Val nie nadaje - z drugiej strony AR raczej nie poradzi sobie jako center, gdzie Vala można luźno wystawiać) dodałeś do niego 2 grywalnych rotacyjniaków coś pominąłem? xD @Qcin_69 sezon się nie zaczął a Ty już masz W na koncie, JAK TO ROBISZ? Edytowane 21 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Teraz, julekstep napisał: stan na po campach: Val jest praktycznie identyczny jak Randolph ja PF (albo i lepszy, bo większy), młodszy, ma więcej potencjału i jest 2x tańszy (Randolph od biedy może grać jako SF, do czego się Val nie nadaje - z drugiej strony AR raczej nie poradzi sobie jako center, gdzie Vala można luźno wystawiać) dodałeś do niego 2 grywalnych rotacyjniaków coś pominąłem? xD @Qcin_69 sezon się nie zaczął a Ty już masz W na koncie, JAK TO ROBISZ? tankerzy go nie nawiążą. Robi top3 pick wygrywając <zobacz jak> 1 minutę temu, elwariato napisał: tutaj wdawanie się w dyskusje jest trochę bezcelowe, ale właśnie ar chce oryginalnie wystawić na sf, podkoszowych mam dostatecznie dużo, plus po campach to sytuacja jest taka ze valowi poleciał def zbiorka i blok jego scoring mi na ch. jak bede gral outside bo mam dwoch najlepszych schooterow w lidze połamania nóg Przyjacielu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 16 minut temu, julekstep napisał: stan na po campach: Val jest praktycznie identyczny jak Randolph jako PF (albo i lepszy, bo większy), młodszy, ma więcej potencjału i jest 2x tańszy (Randolph od biedy może grać jako SF, do czego się Val nie nadaje - z drugiej strony AR raczej nie poradzi sobie jako center, gdzie Vala można luźno wystawiać) dodałeś do niego 2 grywalnych rotacyjniaków coś pominąłem? xD @Qcin_69 sezon się nie zaczął a Ty już masz W na koncie, JAK TO ROBISZ? tutaj wdawanie się w dyskusje jest trochę bezcelowe, ale właśnie ar chce oryginalnie wystawić na sf, podkoszowych mam dostatecznie dużo, plus po campach to sytuacja jest taka ze valowi poleciał def zbiorka i blok jego scoring mi na ch. jak bede gral outside bo mam dwoch najlepszych schooterow w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 2 minuty temu, elwariato napisał: tutaj wdawanie się w dyskusje jest trochę bezcelowe, ale właśnie ar chce oryginalnie wystawić na sf, podkoszowych mam dostatecznie dużo, plus po campach to sytuacja jest taka ze valowi poleciał def zbiorka i blok jego scoring mi na ch. jak bede gral outside bo mam dwoch najlepszych schooterow w lidze outside z ARem na SF? to będzie ciekawe, ale serio qcinowi starczy już tych prospektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: outside z ARem na SF? to będzie ciekawe, ale serio qcinowi starczy już tych prospektów nieprawda, nie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: outside z ARem na SF? Ty grasz z AK i Evansem i outside jest git? No i z Wallem. Prawdziwa orgia rzutowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Ty grasz z AK i Evansem i outside jest git? No i z Wallem. Prawdziwa orgia rzutowa w Magic nie poszły campy co mocno popsuło plany na ten sezon bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 15 minut temu, julekstep napisał: outside z ARem na SF? to będzie ciekawe, ale serio qcinowi starczy już tych prospektów on trojki i tak nie ma, na opcji go nie wystawię, liczę że jednak gro rzutów to będzie domena duetu gordon IT, plus alternatywa to by było outside z mkg na sf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 4 minuty temu, elwariato napisał: on trojki i tak nie ma, na opcji go nie wystawię, liczę że jednak gro rzutów to będzie domena duetu gordon IT, plus alternatywa to by było outside z mkg na sf Fournier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: Fournier? Odpowiedź sobie na pytanie po co brałes AK? Mniemam, że po to, by ubezpieczeł poczynania Rip. Wariat ma IT + Gordon, czyli jest co ubezpieczac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Odpowiedź sobie na pytanie po co brałes AK? Mniemam, że po to, by ubezpieczeł poczynania Rip. Wariat ma IT + Gordon, czyli jest co ubezpieczac. AR to nie AK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Odpowiedź sobie na pytanie po co brałes AK? Mniemam, że po to, by ubezpieczeł poczynania Rip. Wariat ma IT + Gordon, czyli jest co ubezpieczac. To tak nie zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: AR to nie AK AR to nie Fournier. To nie polityczny @julekstep BTW Może mega super graczy do rotacji chcesz? Odoma lub Piercea? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: To nie polityczny 53 minuty temu, julekstep napisał: dodałeś do niego 2 grywalnych rotacyjniaków 2 minuty temu, Pablo81 napisał: @julekstep BTW Może mega super graczy do rotacji chcesz? Odoma lub Piercea? czyli jednak polityczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: czyli jednak polityczny To chcesz któregoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi